Όχι, δεν είναι θεωρία συνωμοσίας: Ο Fauci και ο Drosten χρηματοδότησαν το εργαστήριο στη Wuhan

Πρόσφατα έγγραφα που αποκαλύφθηκαν από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ φαίνεται να αποδεικνύουν ότι η πανδημία Corona ξεκίνησε ως μέρος ενός προγράμματος της αμερικανικής κυβέρνησης που έμοιαζε με πρόγραμμα βιολογικών όπλων με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν. Η ΕΕ χρηματοδότησε επίσης το εργαστήριο μέσω του Ευρωπαϊκού Αρχείου Ιών (EVA-G), ο συνιδρυτής του οποίου Dr Christian Drosten(γνωστός απο τα PCR test) μπορεί να εμπλέκεται στην “συγκάλυψη” της πιθανής προέλευσης του εργαστηρίου από τον Φεβρουάριο του 2020. Οι μεγαλύτεροι χρηματοδότες του EVA είναι κυρίως Γερμανικά ιδρύματα και από την Ελλάδα συμμετέχει το Ινστιτούτο Παστέρ.

“Ο SARS-CoV-2 είναι ένα ανασυνδυασμένο εμβόλιο νυχτερίδας αμερικανικής προέλευσης ή πρόδρομος ιός”, σύμφωνα με την έκθεση του ταγματάρχη του Πολεμικού Ναυτικού Joseph Murphy για την περίφημη Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων (DARPA) στις 21 Αυγούστου 2021. “Δημιουργήθηκε από ένα πρόγραμμα της EcoHealth Alliance στο Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως σε αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την υπόθεση της εργαστηριακής προέλευσης. Οι λεπτομέρειες αυτού του προγράμματος κρατήθηκαν μυστικές από το ξέσπασμα της πανδημίας.

Η έκθεση αποκαλύφθηκε από ερευνητές δημοσιογράφους του Project Veritas τη Δευτέρα(10.01.2022) και τέθηκε ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου την Τρίτη κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του Dr Anthony Fauci. Σύμφωνα με την έκθεση του Murphy, η EcoHealth Alliance του Peter Daszak υπέβαλε αίτηση για χρηματοδότηση από την DARPA το 2018, αλλά απορρίφθηκε, λέγοντας ότι η έρευνα ήταν πολύ κοντά στην επικίνδυνη έρευνα “κέρδους λειτουργίας”(Gain-of-Function), για την οποία υπάρχει μορατόριουμ. Τα πειράματα “κέρδους λειτουργίας” συχνά αποσκοπούν στο να καταστήσουν τους ιούς πιο μεταδοτικούς στον άνθρωπο και είναι δύσκολο να διαχωριστούν από την έρευνα για τα βιολογικά όπλα. Η EcoHealth Alliance του Peter Daszak και το NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) του Dr. Anthony Fauci συνέχισαν ωστόσο αυτά τα πειράματα στη Wuhan, αναφέρει η έκθεση.

“Η τρέχουσα πανδημία είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γίνεται όλο και πιο σαφές ότι αυτό το έγκλημα δεν έχει φυσική προέλευση”, δήλωσε ο καθηγητής Dr. Roland Wiesendanger του Πανεπιστημίου του Αμβούργου, ένας από τους πρώτους επιστήμονες παγκοσμίως που δημοσίευσε την πιθανή εργαστηριακή προέλευση της “πανδημίας”. “Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την τεράστια συγκάλυψη φέρουν βαρύτατες ευθύνες αν δεν σταματήσουν τα ψέματά τους, και αυτό πρέπει τώρα να γίνει σαφές παγκοσμίως και άμεσα.

Η τηλεδιάσκεψη της 1.2.2020 και η πρόσφατα δημοσιευμένη αλληλογραφία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Fauci είναι το κλειδί για την αποκάλυψη αυτής της τεράστιας συγκάλυψης και των επιπτώσεών της στην κοινή γνώμη σχετικά με την προέλευση της πανδημίας. Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένουμε την κινεζική κυβέρνηση να βοηθήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο..

Δέκα χρόνια πριν, ο Dr. Fauci είχε γράψει ότι “η έρευνα για το κέρδος της λειτουργίας αξίζει τον κίνδυνο μιας παγκόσμιας πανδημίας”.

Όταν ξέσπασε η πανδημία, ο Fauci “αντί να παραδεχτεί το λάθος του να χρηματοδοτεί συνεχώς αυτού του είδους την έρευνα παρά το μορατόριουμ της κυβέρνησης Ομπάμα, αποφάσισε να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για να αποκρύψει την αλήθεια σχετικά με την προέλευση της πανδημίας και να βοηθήσει την κινεζική κυβέρνηση με τις ψευδείς ειδήσεις της“, δήλωσε ο Wiesendanger.

Ο Fauci είχε πείσει ακόμη και κορυφαίους ιολόγους όπως ο Christian Drosten να συγκαλύψουν την αλήθεια σχετικά με την προέλευση της πανδημίας. Ο Drosten το είχε κάνει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του podcast στη Γερμανική τηλεόραση NDR. (το κείμενο απο τη συνέντευξη στα Γερμανικά εδώ)

Τώρα εναπόκειται σε εμάς να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να αποκαλύψουμε αυτό που θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη καταστροφή στην επιστήμη και την αντίδραση των μέσων ενημέρωσης σε αυτό“, δήλωσε ο Wiesendanger.

Παρακάτω, για να υπάρχουν ώς backup παραθέτουμε τα στοιχεία και τα email που διέρρευσαν. Στο κανάλι μας στο telegram θα δημοσιεύσουμε ένα αρχείο “έκπληξη” 500+ σελίδων που περιέχει όλα τα δεδομένα και τις διαρροές σε ένα PDF. Εμείς περιμένουμε έναν “ειδικό”, τους “fact checkers” ή την ίδια την κυβέρνηση να διαψεύσει αυτά τα στοιχεία. Προφανώς στην υπόθεση είναι “μπλεγμένη” και η Ελλάδα με πολιτικούς, ιδρύματα και υπηρεσίες να φαίνεται να γνωρίζουν αρκετά.
Καλούμε τους πάντες να πραγματοποιήσουν “αυτόνομη” έρευνα, τα διαθέσιμα στοιχεία βρίσκονται παντού πλέον στο ιντερνετ και προτείνουμε σε αρκετούς να ανοίξουν επιτέλους τα μάτια τους και να αντιμετωπίσουν τη στυγνή αλήθεια. Γιατί υπάρχουν πλέον “αρνητές” της πραγματικότητας, ζούμε στιγμές απίστευτης διαφθοράς και απαξίωσης των πάντων απο μερικούς “ειδικούς” που φαίνεται να θησαυρίζουν εις βάρος των πολιτών.

Η μελέτη του Dr. Wiesendanger(στα Γερμανικά)
Η έκθεση του Joseph Murphy για την DARPA

Follow us: