Ο Reiner Fuellmich λέει ότι μπορεί να χρειαστεί μια δεύτερη Δίκη της Νυρεμβέργης

Είμαι δικηγόρος και ήμουν δικηγόρος υποθέσεων 26 χρόνια τώρα. Η εταιρεία μου και εγώ, με μερικούς από τους ανθρώπους που εργάζονται για μένα εδώ και 20 χρόνια, εκπροσωπούμε καταναλωτές και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εναντίον εταιρειών-απατεώνων. Λόγω αυτής της εμπειρίας, ιδίως με την Deutsche Bank – η οποία είναι μια από τις πιο εγκληματικές οργανώσεις σε αυτόν τον κόσμο – δεν με εξέπληξε καθόλου αυτό που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας στο πλαίσιο του Κοροναϊού. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι μόνο μια εταιρεία-απατεώνας,  αλλά είναι δεκάδες εταιρείες-απατεώνες, καθώς και οι πολιτικοί που κατάφεραν να πάρουν υπό τον έλεγχό τους.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, τουλάχιστον για μένα, έχοντας πάρει συνέντευξη από πολλούς ειδικούς από όλα τα διαφορετικά επιστημονικά πεδία: γιατρούς, ιολόγους, επιδημιολόγους, οικονομολόγους, δικηγόρους, ψυχολόγους, ψυχιάτρους, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτά που συμβαίνουν εδώ και ένα χρόνο, αποτελούν τα χειρότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν ποτέ. Είναι χειρότερα από αυτά που συνέβησαν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και φυσικά στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό που είναι ακόμα χειρότερο, είναι ότι συμμετέχουν σε αυτό τόσο πολλοί άνθρωποι, ο ίδιος τύπος ανθρώπων που συμμετείχαν πριν περίπου ογδόντα χρόνια σε αυτό που επρόκειτο να είναι ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Δεν το λέω μόνο εγώ. Το παραθέτω επίσης από τη Vera Sharav, η οποία είναι επιζών του ολοκαυτώματος. Ήταν παιδί τότε και ήταν στο Άουσβιτς. Και είπε: “Αυτό είναι πραγματικά απίστευτο. Ποτέ δεν θα πίστευα ότι για άλλη μια φορά θα πρέπει να πολεμήσω τους ίδιους ανθρώπους με τους οποίους πολεμούσα πριν από 80 χρόνια. Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω που μπορεί να μη βασίζονται σε πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία. Λοιπόν, είναι διαφορετικό στη δική μας περίπτωση, επειδή μιλήσαμε με όλους αυτούς τους επιστήμονες, και με άλλους ανθρώπους, πάνω από εκατό εδώ που τα λέμε. Και όλα αυτά είναι επαναλήψιμα. Αυτό που θα συμβεί είναι το εξής: θα επαναληφθεί  επειδή οι ίδιοι άνθρωποι που κατέθεσαν ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Κοροναϊό, μπορούν να καταθέσουν και στα δικαστήρια.

Όλοι ξέρουμε πλέον, εννοώ ότι θα έπρεπε να γνωρίζουμε,  το 10% ή το 20% από εμάς που έχουμε ακόμα μυαλό και το χρησιμοποιούμε για να σκεφτόμαστε, αυτό δεν αφορούσε ποτέ  τον ιό. Αυτό δεν έγινε για την υγεία. Αυτό έγινε από την αρχή με σκοπό να μας αφαιρέσουν τα πάντα μακριά, έτσι ώστε να εξαρτόμαστε από αυτούς, και για τη μείωση του πληθυσμού, καθώς και για να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο αυτών που θα απομείνουν. Δεν θα το έλεγα αυτό πριν από ένα χρόνο. Πριν από ένα χρόνο, αν με ρωτούσατε, ή αν μου το έλεγε κάποιος, θα έλεγα: “Γεια σου, σίγουρα πρέπει να επισκεφθείς έναν γιατρό.” Όμως όχι, αυτό δείχνουν όλα τα στοιχεία, όλοι οι άνθρωποι από τους οποίους πήραμε συνέντευξη από την Επιτροπή για τον Κοροναϊο, ποιο σκοπό έχει αυτό. Αυτό το συμπέρασμα είναι αναπόφευκτο.

Αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι ότι περίπου το 0,00000001% του πληθυσμού που προσπαθεί να αποκτήσει τον έλεγχο του υπόλοιπου κόσμου. Δεν γίνεται για τα χρήματα, επειδή αυτή η ομάδα ανθρώπων, ίσως 3.000, αυτή η ομάδα ανθρώπων, είναι  εξαιρετικά πλούσιοι. Έχουν, όσον αφορά την οικονομική υποστήριξη, πολύ περισσότερα από όσα χρειάζονται. Δεν θα χρειαστεί να αγοράσουν ένα 10ο ή 3ο σκάφος ή μια 20η Maserati ή οτιδήποτε άλλο, οπότε αυτό δεν αφορά πραγματικά τα χρήματα. Γίνεται για τα χρήματα επειδή χρησιμοποιούν χρήματα για να δωροδοκήσουν κόσμο στα νοσοκομεία, γιατρούς, πολιτικούς. Χρησιμοποιούν επίσης κάθε είδος ψυχολογικές τεχνικές για να χειραγωγήσουν τους ανθρώπους ή να απειλήσουν τους ανθρώπους. Πολλοί πολιτικοί, μερικοί από αυτούς μπορεί να απειλούνται, μερικοί από αυτούς μπορεί να δωροδοκούνται. Όμως δεν γίνεται για τα χρήματα. Χρησιμοποιούν τα χρήματα ως εργαλείο. Οπότε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι πραγματικά ο σκοπός τους – πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι ίδιοι άνθρωποι, ένα μέρος των οποίων αποκαλούμε τώρα κλίκα του Νταβός, η αυτοδιορισμένη πολιτική ελίτ και η αυτοδιοριζόμενη εταιρική αφρόκρεμα – αυτοί είναι ένα μέρος των ανθρώπων που ερχόμαστε αντιμέτωποι.

Η παγκοσμιοποίηση είναι αυτό που μας έφερε μέχρι εδώ. Καταλήξαμε με παγκόσμιο… τι όνομα να του δώσουμε; Τι είναι ο ΠΟΥ ή το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ; Πρόκειται για ιδιωτικούς παγκόσμιους οργανισμούς που έχουν αναλάβει τον έλεγχο  ολόκληρου του κόσμου, ιδιωτικοί οργανισμοί που διευθύνονται από τους σούπερ πλούσιους. Πιστεύω πως αυτό θα συμβεί, όταν οι άνθρωποι το καταλάβουν αυτό δεν θα είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί η κατάσταση. Αυτοί είναι υπεύθυνοι και για την οικονομική κρίση πριν από περίπου 10 ή 12 χρόνια. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί, αν παρατηρούσαμε με λίγο πιο μεγάλη προσοχή, θα είχαμε συνειδητοποιήσει ότι εδώ και 30 χρόνια αυτή η ομάδα ανθρώπων κλέβει τα χρήματα των φορολογουμένων σε όλο τον κόσμο. Θα έπρεπε να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί. Η πρώτη οικονομική κρίση θα ήταν η τέλεια ευκαιρία για να καταλάβουμε με τι συμβαίνει. Κατάφεραν να μας πουν ότι τα έχουν όλα υπό έλεγχο. Δεν τα είχαν. Αλλά άρχισαν να εκτυπώνουν χρήματα για να μην αντιδράσουμε. Θα έπρεπε να γνωρίζουμε ότι δεν μπορείς να εκτυπώνεις χρήματα για να αποκαταστήσεις αυτά που έχουν κλαπεί. Δεν έχει νόημα. Λοιπόν, αυτή τη φορά, στα τέλη του 2019, πιστεύω, όταν τα πράγματα έφταναν ξανά στο όριο και η κατάσταση επρόκειτο και πάλι να εκραγεί, εμφανίστηκαν με τον κοροναϊό ως αντιπερισπασμό.  Πρέπει να έχουμε κατά νου ωστόσο, ότι δεν αντιμετωπίζουμε ένα συμπαγές τείχος από την άλλη πλευρά. Υπάρχουν πολλές διαμάχες. Υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. Και αυτή είναι  άλλη μια από τις ευκαιρίες που έχουμε.

Κοντεύουμε να φτάσουμε στο σημείο καμπής,  πιστεύω, επειδή  κάνουν πάρα πολλά λάθη. Δεν νομίζω… Δεν νομίζω ότι όλες αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες από τα “εμβόλια” αποτελούν μέρος του σχεδίου. Αυτό συμβαίνει επειδή προσπαθούν να πιέσουν την εφαρμογή τους. Πιστεύω ότι αυτό που συνέβη είναι ότι αυτοί… Έχουμε έναν πληροφοριοδότη και μας είπε ότι το αρχικό σχέδιο ήταν να συμβεί αυτό το 2050. Αλλά τότε, εκείνοι που εμπλέκονται σε αυτό έγιναν άπληστοι και το πήγανε στο 2030 και μετά 2020. Και γι ‘αυτό πιστεύουμε ότι συμβαίνουν τόσα πολλά λάθη. Γι ‘αυτό συμβαίνουν τόσα πολλά λάθη. Διότι, όπως είπα, δεν το έκαναν – δεν νομίζω, και δεν το πιστεύουμε – δεν είχαν την πρόθεση να συμβούν αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες και να ανησυχήσουν ακόμη και εκείνους τους ανθρώπους που κατά κάποιο τρόπο εξακολουθούν να ευθυγραμμίζονται με την κυβέρνηση. Όπως όλοι γνωρίζουμε πλέον, αυτό δεν είναι εμβολιασμός. Ονομάζεται εμβόλιο, αλλά δεν είναι. Ο μόνος λόγος για τον οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση το αποκαλεί εμβόλιο είναι επειδή είναι κάτι ενέσιμο. Είναι ακόμη ένα από αυτά τα τεχνάσματα, όπως του ΠΟΥ που άλλαξε τον ορισμό της πανδημίας, ακριβώς για αυτόν τον σκοπό, προκειμένου να δημιουργήσει μια πανδημία, κατά τη διάρκεια της γρίπης των χοίρων. Σε αυτήν την περίπτωση, άλλαξαν τον ορισμό του εμβολίου λέγοντας “Φυσικά, είναι ένα γενετικό πείραμα. Αλλά επειδή το εγχύουμε σε ανθρώπους, δεν είναι πια ένα γενετικό πείραμα, είναι ένα εμβόλιο.” Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Μόλις πήρα ένα δελτίο τύπου από τον καθηγητή Bhakdi, ο οποίος είναι ένας από τα κύρια πρόσωπα σε αυτό. Είναι ειδικός. Αυτός και μια ομάδα άλλων γιατρών, μόλις δημοσίευσαν ένα δελτίο τύπου σήμερα που ασχολείται με τις παρενέργειες αυτών των λεγόμενων εμβολιασμών. Η θρόμβωση και η αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό είναι  κανόνας. Πολλοί άνθρωποι όχι απλά κάποιοι, πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν. Υποφέρουν από εγκεφαλικά επεισόδια και ρήξη  ανευρυσμάτων, κ.λπ. κ.λπ. Αλλά το περιγράφει αυτό με λεπτομέρεια. Θα σας το στείλω. Αυτό είναι απλά ένα σύντομο δελτίο τύπου. Δηλώνει όμως ότι γίνεται τεράστιος αγώνας, ιδίως εδώ στην Ευρώπη, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν μπορέσουν να το καταστήσουν υποχρεωτικό. Σε αυτή τη φάση δεν μπορούν.

Όταν μιλάμε για “νομική αγωγή Α κατηγορίας” δεν είναι μόνο μία. Μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί στον Καναδά. Μια ακόμη πρόκειται να κατατεθεί. Και σχεδιάζουμε να υποβάλουμε μερικές ακόμη. “Εμείς” σημαίνει οι συνάδελφοι, οι αγγλοαμερικανοί συνάδελφοί μου, επειδή είμαι μόνο ένας από τους ανθρώπους που προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα αποδεικτικά στοιχεία υποβάλλοντας πολλές άλλες αγωγές, πολλές άλλες ατομικές αγωγές, για παράδειγμα στη Γερμανία, προκειμένου να ζητήσουμε από τα δικαστήρια να αποφανθούν “Ο Drosten σας λέει ψέματα.” ( Drosten = Τεστ PCR). Συνέχισε να λέει στον κόσμο ότι το τεστ PCR του είναι υπέροχο επειδή κάνει ένα απίστευτο τέχνασμα. Καθιστά τα πράγματα ορατά που δεν είναι ορατά στο ανθρώπινο μάτι, ενισχύοντας τα.

Αυτό που αποκαλούμε έγγραφο ανάκλησης του PCR: οι συγγραφείς του περιλαμβάνουν 22 διεθνώς γνωστούς επιστήμονες. Και όπως αποδεικνύεται από αυτά που γράφουν, η έκθεση Corman-Drosten, το πρωτόκολλο των τεστ PCR, είναι συγκλονιστικά. Λένε δύο πράγματα. Το πρώτο: είναι εντελώς μη επιστημονικό. To δεύτερο: δείχνει να έγινε επίτηδες με έναν τόσο ατημέλητο τρόπο, με μοναδικό σκοπό την παραγωγή όσο το δυνατόν περισσότερων ψευδώς θετικών σε όλο το κόσμο, έτσι ώστε η ατζέντα τους, που τελειώνει με τους αποκαλούμενους εμβολιασμούς, που φυσικά γνωρίζουμε πλέον ότι δεν έχει να κάνει με εμβολιασμούς. Αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι γενετικά πειράματα.

Οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας βασίζονται όλα στο ίδιο τεστ  του Drosten. Ολες αυτές, όλες τους. Επειδή το τεστ του προτάθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως το χρυσό πρότυπο για ολόκληρο τον κόσμο. Όλα τα άλλα PCR τεστ – νομίζω ότι στο μεταξύ υπάρχουν περίπου τρία ή πεντακόσια – όλα χρησιμοποιούν το τεστ του ως προσχέδιο. Φυσικά όλοι γνωρίζουν ότι αυτά τα τεστ δεν δείχνουν τίποτα για λοιμώξεις, αλλά όλοι κερδίζουν πολλά χρήματα, οπότε δεν ενδιαφέρονται. Μίλησα με μερικούς από αυτούς τους κατασκευαστές PCR τεστ. Φυσικά δεν πρόκειται να το παραδεχτούν δημόσια, αλλά τουλάχιστον πίσω από κλειστές πόρτες το παραδέχονται.

Το δεύτερο ψέμα που ήταν σημαντικό για να πανε μπροστά όλα αυτά,   είναι επίσης η επινόηση του. Ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν ασυμπτωματικές λοιμώξεις, δηλαδή άτομα που δεν παρουσιάζουν καθόλου συμπτώματα – κάτι που συνήθως σημαίνει ότι είστε υγιείς . Μπορούν να είναι “μολυσματικά”. Αυτό ήταν σημαντικό για αυτόν, ώστε να κάνει σε ολόκληρο τον κόσμο να φοβούνται ο ένας τον άλλο, ανεξάρτητα από το πόσο υγιής φαίνεται.

Δημοσιογράφος: Είναι γελοίο.

Είναι εντελώς γελοίο. Είναι παράλογο γιατί, τι θα κάνετε αν δεν έχετε συμπτώματα; Θα πάτε πραγματικά να επισκεφθείτε έναν γιατρό, ακριβώς επειδή το λέει αυτό ο Drosten; Τι θα κάνετε? Θα πάτε να σας δει ένας γιατρός. “Έχω κάτι! Δεν ξέρω τι είναι, αλλά μπορείς να με βοηθήσεις; Παρακαλώ πες μου από τι υποφέρω.” Η πρώτη ερώτηση που θα σας ρωτήσει ο γιατρός είναι: “Τι συμπτώματα έχετε;”

“Κανένα.”

Το καλό είναι ότι στο μεταξύ έχουμε δύο αποφάσεις. Θα υπάρξουν περισσότερες. Ωστόσο, έχουμε δύο δικαστικές αποφάσεις που λένε ότι αυτό το τεστ του Drosten δεν πλησιάζει στο ελάχιστο στο να μας δείξει κάτι για λοιμώξεις. Η πρώτη απόφαση λήφθηκε περίπου πριν πέντε ή έξι μήνες, νομίζω. Ήταν μια απόφαση πορτογαλικού δευτεροβάθμιου δικαστηρίου που έκρινε ότι αυτά τα τεστ PCR του Drosten δεν μπορούν να δείξουν τίποτα για τις λοιμώξεις. Και η δεύτερη απόφαση είναι μόλις δύο ημερών. Την  πήραμε πριν από δύο ημέρες νομίζω, ή ίσως χθες, από δικαστήριο της Βιέννης. Και ισχύει πάλι πολύ, ότι αυτές οι εξετάσεις δεν μπορούν να δείξουν τίποτα για τις λοιμώξεις. Πλέον, το μεγάλο ερώτημα είναι, πόσες ακόμη αποφάσεις χρειαζόμαστε έως ότου οι αγωγές αποζημίωσης να επιταχυνθούν; Εκκρεμούν, αλλά θα υπάρξουν πολλές άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι αυτήν τη στιγμή, επειδή βλέπουμε  όλα τα λάθη που γίνονται από την άλλη πλευρά.  Κοντεύουμε σε σημείο καμπής, ώστε όλη αυτή η κατάσταση, η ισορροπία δυνάμεων να είναι εντελώς διαφορετική αφού φτάσουμε στο κρίσιμο σημείο και στη συνέχεια οι συνάδελφοι που ασχολιούνται με τις αγωγές θα είναι σε θέση να επικεντρωθούν σε αυτές. Μερικές από αυτές, ιδίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν πολύ καλές ιδέες σε σχέση με τις διάφορες νομικές δυνατότητες που υπάρχουν προκειμένου να ξεκινήσουν την ποινική δίωξη ενάντια στις βιομηχανίες φαρμάκων και τεχνολογίας  και ίσως και τη χρηματοπιστωτική βιομηχανία.

Αλλά τελικά, μπορεί να αποδειχθεί ότι θα πρέπει να γίνει ένα ειδικό δικαστήριο γιατί – και πολλά στοιχεία δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση – ίσως τα εθνικά δικαστήρια στην πραγματικότητα να μην μπορούν  να το αντιμετωπίσουν, επειδή είναι μια κατάσταση τόσο μεγάλου μεγέθους, είναι τέτοιας έκτασης, που είναι πολύ πιθανό τελικά να χρειαστεί να έχουμε κάτι σαν τη Νυρεμβέργη 2. Ο λόγος για τον οποίο η Ευρώπη βρίσκεται στο επίκεντρο όλων αυτών – είναι ίσως το πιο σημαντικό πεδίο μάχης σε αυτόν τον πόλεμο – είναι επειδή η Ευρώπη είναι σίγουρα εντελώς χρεοκοπημένη. Η ΕΚΤ είναι τελείως χρεοκοπημένη επειδή αγόρασε όλα αυτά τα ομόλογα και τα χαρτιά που είναι απολύτως άχρηστα. Αυτό που είναι ακόμη πιο σημαντικό είναι τα συνταξιοδοτικά ταμεία. Είναι τελείως εξαντλημένα. Δηλαδή, αν οι άνθρωποι ανακαλύψουν ότι παρόλο που ξοδεύουν τόσα πολλά χρήματα στις συντάξεις τους, δεν μένει τίποτα, όλα κλέβονται, τότε θα έχουμε ένα πραγματικό πρόβλημα. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους προσπαθούν να ελέγξουν την Ευρώπη προτού οι άνθρωποι καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Το πιο σημαντικό είναι απλά να διαδώσετε τις πληροφορίες, να διαδώσετε τα γεγονότα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Και μην χάνετε το χρόνο σας με εκείνους τους ανθρώπους που είναι επιθετικά από την άλλη πλευρά, που θέλουν πραγματικά να εμβολιαστούν. Εννοώ ότι είναι τραγικό, αλλά δεν θα μπορέσουμε να τους σώσουμε όλους. Πολλοί άνθρωποι θα χάσουν όχι μόνο τα προς το ζην αλλά και τη ζωή τους. Απλώνουμε το χέρι μας και σε αυτούς, οπότε αν αλλάξουν γνώμη, είναι πάντα ευπρόσδεκτοι να ακολουθήσουν. Αλλά  αυτό το 10% ή 20% του πληθυσμού που πιστεύω ότι ανήκουμε στο μεταξύ – ίσως αρχίζουν να κάνουν ερωτήσεις περισσότεροι άνθρωποι, που εξακολουθούν να φορούν τις μάσκες τους επειδή δεν θέλουν να μπουν σε μπελάδες. Όμως αυτό το 10 ή 20% του πληθυσμού, είμαστε αυτοί που θα αντιστρέψουμε τα δεδομένα.  Και γι ‘αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε στο πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό καλύτερα. Και γι ‘αυτό πρέπει να έρθουμε σε επαφή μεταξύ μας. Επίσης πιστεύουμε – αυτό είναι εκπληκτικό κατά τη γνώμη μου – αλλά νομίζω ότι είναι λογικό – αν χάσουμε, σε πνευματικό επίπεδο, αυτό  θα είναι το τέλος της ανθρωπότητας. Εννοώ αν χάσουμε  εμείς ως άνθρωποι, απέναντι στην ψηφιοποίηση και σε απόλυτα  τρελούς ανθρώπους. Γι ‘αυτό δεν θα χάσουμε. Δεν μπορούμε να χάσουμε γιατί πρέπει να κερδίσουμε.

Ναι, αυτό θέλουν να πιστέψουμε. Γι ‘αυτό επένδυσαν τόσα χρήματα και τόση προσπάθεια στα κύρια MME. Αλλά αυτό που μπορώ να πω παρακολουθώντας τη Γερμανία, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε. Όποτε, για παράδειγμα, χρειάζομαι ταξί για να πάω κάπου στο Βερολίνο ή εδώ στο Γκέτινγκεν ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος, νομίζω ότι έχω μιλήσει με τουλάχιστον εκατό οδηγούς ταξί. Σχεδόν όλοι μου λένε αμέσως, ότι  γνωρίζουν φυσικά ότι αυτό είναι μια ανοησία, η μάσκα δεν κάνει τίποτα, και δεν είναι απλά η διαίσθησή τους. Πολλοί από αυτούς είναι πραγματικά καλά ενημερωμένοι επειδή δεν παρακολουθούν δημόσια τηλεόραση. Αντλούν τις πληροφορίες τους από τα νέα, από τα ανεξάρτητα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. Τα παλιά μέσα ενημέρωσης είναι σχεδόν νεκρά. Μόνο ένα 0,0000001% περίπου του πληθυσμού που προσπαθεί να αποκτήσει τον έλεγχο όλων μας. Είμαστε – αυτό το 10% – είμαστε οι καλύτεροι. Δεν θέλω να ακούγομαι αλαζονικός με κανέναν τρόπο, αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι αλήθεια. Και οι υπόλοιποι άνθρωποι, όσοι υπακούν, όσοι θέλουν ακόμη και να εμβολιαστούν – όπως είπα νωρίτερα – είναι τραγικό, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι ‘αυτούς. Δεν σημαίνουν τίποτα. Είναι τραγικό, αλλά δεν μπορούμε να τους σώσουμε όλους. Δεν σημαίνουν τίποτα για την άλλη πλευρά. Ο μόνος ρόλος που έχουν γι ‘αυτούς είναι αυτός των πειραματόζωων.

Το πιο σημαντικό πράγμα, όπως είπα, είναι να λάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, να τις διαδώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Πιστεύω ότι αυτό είναι δυνατό μόνο αν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι έρθουν σε επαφή σε όλο τον κόσμο, γιατί αυτό δημιουργεί τέτοια δύναμη, πολύ πιό πέρα από τη δυνατότητα ανταλλαγής πληροφοριών. Νομίζω ότι αυτό αποτελεί, παρόλο που μπορεί να ακούγεται ανόητο, αυτό είναι δύναμη ιδιαίτερα σε πνευματικό επίπεδο. Δεν είμαι θρήσκος  αλλά  πιστεύω ότι υπάρχουν περισσότερα … υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα συνειδητοποίησης, πέρα ​​από τη λογική. Βλέπω έναν πολύ καλύτερο κόσμο στο τέλος αυτού του τούνελ. Υπάρχει ένα φως στο τέλος αυτού του τούνελ και αυτός είναι ένας πολύ καλύτερος κόσμος, επειδή οι περισσότερες καταστάσεις που έχουμε συνηθίσει, ο τρόπος ζωής μας, είναι πολύ καταστροφικός, τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Υπάρχει πάρα πολλή αδικία και πάρα πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν άλλους ανθρώπους. Αυτό θα αλλάξει. Αυτό είναι το φως στο τέλος της σήραγγας που βλέπω. Επίσης, είναι πιθανό  να έχει σχέση με τον νόμικό ήρωά μου. Είναι πρώην δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου, του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών. Το όνομά του είναι Louis Brandeis. Πριν από εκατό χρόνια ανέλαβε δύο τερατώδεις μεγάλες βιομηχανίες, τη χρηματοπιστωτική βιομηχανία και τη βιομηχανία πετρελαίου, και δήλωσε, επειδή προσπαθούσαν να καλύψουν τα πάντα: “Το φως του ήλιου είναι το καλύτερο απολυμαντικό”. Και αυτό ισχύει ακόμα σήμερα. Έτσι, το φως στο τέλος της σήραγγας είναι το φως του ήλιου που χρειαζόμαστε για να δούμε τι συμβαίνει και να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο.

Έχει σημειωθεί πρόοδος. Πρέπει να δείτε τη φωτεινή πλευρά. Έχει σημειωθεί πρόοδος, επειδή όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να αναρωτιούνται. Αυτό από μόνο του είναι πρόοδος. Κερδίζουμε μερικές από τις μάχες, θα κερδίσουμε πολλές  περισσότερες. Πολλοί άνθρωποι έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, όπως είπατε. Ποιος θα το πίστευε; Ποτέ δεν θα το πίστευα, για παράδειγμα, ότι θα σας μιλούσα, ότι θα μου άρεσε να σας μιλώ. Κάποιοι από τους ανθρώπους, κάποιοι από τους δικηγόρους με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι απλοί άνθρωποι. Όχι εκείνοι οι ηλίθιοι δικηγόροι που θα θέλατε να μην  υπήρχαν, αλλά πραγματικά καλοί άνθρωποι που δεν εμπλέκονται σε αυτό για τα χρήματα, αλλά που  συμμετέχουν σε αυτό για το σκοπό που έχει. Και  πολλά άλλα  άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα τα οποία…. και μου δείχνει ότι έχανα το χρόνο μου όταν, για παράδειγμα, πήγαινα σε πάρτι για δείπνο, κουτσομπολεύοντας όλη την ώρα. Αυτό ήταν χάσιμο χρόνου.  Δεν θα το κάνω ποτέ ξανά.

Και ίσως μια μέρα, η ιστορία θα μας περιγράψει με αγάπη.

Το πιστεύω ακράδαντα.

Follow us: