Επείγουσα ανοιχτή επιστολή Ελλήνων Επιστημόνων για την Υγεία και την Ελευθερία

Ανοιχτή Επιστολή 

Προς Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής 

Προς Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία

Προς Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο 

Προς Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία του ΕΣΥ

Προς Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

Προς Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών

Κοινοποίηση : Υπουργείο Υγείας

15 Ιουνίου 2021

Αγαπητοί Επικεφαλής,

Με έκπληξη διαπιστώνουμε την απουσία επίσημης δημοσιοποιημένης παρέμβασης και τοποθέτησής σας ως προς την υπεράσπιση του νόμιμου δικαιώματος όσων μελών σας (όπως πολλοί από εμάς) δεν το επιθυμούν να εμβολιαστούν με τα μη αδειοδοτημένα πειραματικά εμβόλια κατά του Sars-Cov-2 (not been approved or licensed), για τα οποία έχει απλώς επιτραπεί ΜΟΝΟ έκτακτη άδεια χρήσης (Emergency Use Authorization – EUA) από τον FDA και τον ΕΜΑ.

Όπως γνωρίζετε, η Διεθνής Νομοθεσία (που παρατίθεται ενδελεχώς σε χωριστό επισυναπτόμενο έγγραφο στο παρόν email από τη μελέτη της πολιτικής επιστήμονα κ. Νέλλης Ψαρρού) για τα ατομικά δικαιώματα και ο κώδικας της Νυρεμβέργης (επίσης αναλυτικά στο επισυναπτόμενο),

δεν επιτρέπει οποιαδήποτε ιατρική πράξη (στην προκειμένη περίπτωση εμβολιασμό), χωρίς την συγκατάθεση του ατόμου.

Δεν μπορεί λοιπόν να γίνει υποχρεωτικός ο οποιοσδήποτε εμβολιασμός.

Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για τα συγκεκριμένα εμβόλια, τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει το χρόνο δοκιμασίας τους για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους, κάτι που αναφέρεται ρητά από τους ίδιους τους κατασκευαστές (σελίδα 8 του φύλλου οδηγιών του εμβολίου της Pfizer που επισυνάπτεται στην παρούσα επιστολή). 

Επίσης, εσείς καλύτερα από τον καθένα γνωρίζετε ότι ο εμβολιασμένος για τον Covid-19, (αν και εφόσον λειτουργήσει το εμβόλιο για αυτόν, καθώς δεν είναι επαρκώς προβλέψιμη ούτε πλήρως αποδεδειγμένη προς το παρόν η αποτελεσματικότητα του εμβολίου και σε ποιο βαθμό), προστατεύει μερικώς αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό του και κανέναν άλλον!

Ειδικά δε στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο εμβολιασμένος με τα εμβόλια αυτά, μπορεί να προσβληθεί από τον ιό, να νοσήσει και να τον μεταδώσει, όπως ισχύει για κάθε εμβολιασμό εναντίον οποιουδήποτε μεταλλασσόμενου ιού, κάτι το οποίο έχει παραδεχθεί δημόσια και η καθηγήτρια κ. Λινού.

Όπως ήδη γνωρίζετε, μέχρι σήμερα δεν έχουν παραχθεί εμβόλια αποτελεσματικά επαρκώς και σε βάθος χρόνου κατά των ιών που μεταλλάσσονται. 

Επιπλέον, στη συγκεκριμένη περίπτωση του μη αδειοδοτημένου πειραματικού αυτού εμβολίου, το ποσοστό θανάτων και άμεσων παρενεργειών κυμαίνεται σε πρωτοφανή επίπεδα, που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της Ιατρικής με κανένα άλλο εμβόλιο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Φαρμακοεπαγρύπνησης από την Ευρώπη, με πάνω από 10.000 θανάτους και πάνω από 400.000 πολύ σοβαρές  παρενέργειες, όπως παραλύσεις  https://www.eyewideopen.org/?p=1306.

Με βάση τα ανωτέρω που είναι πλήρως αποδεδειγμένα,

με πέραν πάσης αμφιβολίας επιστημονικά δεδομένα,

συν τα πρόσθετα στοιχεία αποτελεσματικών θεραπευτικών παρεμβάσεων με πρωτόκολλα που περιλαμβάνουν φάρμακα, όπως:

η Υδροξυχλωροκίνη

(ενδεικτική σχετική μελέτη https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924857920304258 )

ή

η Ιβερμεκτίνη

(FLCCC Διεθνής ομάδα γιατρών που έχουν συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία www.covid19criticalcare.com ),

κι ενώ για την παράνομη και αντιεπιστημονική συκοφάντηση της τελευταίας ο Ινδικός Δικηγορικός σύλλογος έκανε μήνυση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (https://indianbarassociation.in/wp-content/uploads/2021/05/Legal-Notice-to-Dr.-Soumya-Swaminathan_Chief-Scientist-WHO-1.pdf) ,

ζητάμε να εισηγηθείτε άμεσα την πλήρη προστασία των μελών σας (όπως πολλών από εμάς),

κάθε μέλους δηλαδή της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας,

του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, του Πανελλήνιου Συλλόγου Νοσηλευτών, του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, και του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, και κάθε εργαζόμενου σε υγειονομική μονάδα,

με την περιφρούρηση της επαγγελματικής τους θέσης και της μισθοδοτικής τους ασφάλειας, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα,

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ Ή ΟΧΙ

Και σας υπενθυμίζουμε την παραβίαση του ελληνικού και διεθνούς δικαίου που απορρέει από τις, αστήρικτες επιστημονικά και ανυπόστατες νομικά, εξαγγελίες του Πρωθυπουργού και της Προέδρου της Δημοκρατίας, περί υποχρεωτικότητας εμβολιασμού. 

Αν δε μας υπερασπιστείτε, θα χρειαστεί να καταφύγουμε σε κάθε ένδικο μέσο προκειμένου να αναλάβετε και εσείς και ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί και απορρέει από την απουσία ενεργειών για την πρωτοφανή παράκαμψη τόσο πολλών και τόσο ξεκάθαρων επιστημονικών αποδείξεων, καθώς και συνταγματικώς κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο, με αποτέλεσμα να μην προστατεύετε τα μέλη σας (εμάς) από κάθε παράνομη πράξη και ψυχολογικό εκβιασμό εις βάρος μας.

Αναμένοντας να πρυτανεύσει η λογική και η συναδελφικότητα με βάση τις επιστημονικές αποδείξεις, έναντι κάθε εξωτερικής πίεσης για οποιονδήποτε λόγο, και ενημερώνοντάς σας για τη δημοσίευση της παρούσης στον τύπο, 

Έλληνες Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία 

www.eyewideopen.org 

contact@eyewideopen.org

Συντονιστική Επιτροπή και Συνεργαζόμενοι Επιστήμονες

Γεώργιος Βέργουλας, Νεφρολόγος, Πρώην διοικητής ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης

Παντελής Οικονόμου, Γενικός Ιατρός

Νίκος Βακολίδης, Ορθοδοντικός

Ευάγγελος Νάννος, Μηχανικός Πληροφορικής

Άρης Χρηστίδης, Καθηγητής Ανώτατης Σχολής Πληροφορικής Γερμανίας

Ζαφειρία Κακαλέτρη, Οδοντίατρος

Αγγελική Γαλάτα, Νοσηλεύτρια

Κωνσταντίνος Ανδρέου, Νοσηλευτής

Ιωάννης Αγγελάκος, Φυσικοθεραπευτής

Follow us: