Μεγάλη Βρετανία: Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν από τα “εμβόλια” μέσα σε 6 μήνες από ό,τι από τον Covid-19 μέσα σε 15 μήνες

Μπορούμε πλέον να επιβεβαιώσουμε επίσημα ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πεθάνει λόγω των ενέσεων κατά του Covid-19 έχει ξεπεράσει τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν πεθάνει από τον ίδιο τον ιό.

Ωστόσο, οι αριθμοί είναι πιθανότατα πολύ χειρότεροι από ό,τι φαίνονται, επειδή τα στοιχεία για τους θανάτους από τα “εμβόλια” ελήφθησαν από επίσημα τα στοιχεία του συστήματος Δημόσιας Υγείας της Σκωτίας και ο αριθμός των θανάτων υπερβαίνει στην πραγματικότητα τον αριθμό των ατόμων που αναφέρθηκε ότι πέθαναν από Covid-19 στην Αγγλία.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πεθάνει εξαιτίας των εμβολίων στη Σκωτία έχει συγκεντρωθεί εδώ και 6 μήνες, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που φέρονται να έχουν πεθάνει από το Covid-19 στην Αγγλία έχει συγκεντρωθεί εδώ και 15 μήνες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του NHS, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ, από τις 2 Ιουνίου 2021, έχουν καταγραφεί 87.213 θάνατοι από Covid σε αγγλικά νοσοκομεία εντός 28 ημερών μετά απο θετικό τεστ. Από αυτούς, 83.624 πέθαναν από άλλες σοβαρές προϋπάρχουσες παθήσεις, αλλά συμπεριλήφθηκαν στις στατιστικές του Covid επειδή είχαν εξεταστεί θετικά εντός 28 ημερών από το θάνατό τους.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο νοσοκομειακός έλεγχος είναι ουσιαστικά υποχρεωτικός, αν και δεν απαιτείται από το νόμο, και ότι χρησιμοποιούν το τεστ PCR, το οποίο δεν μπορεί να ανιχνεύσει λοιμώξεις και μπορεί να βρει οτιδήποτε θέλει να βρει αν γίνει με υψηλό ρυθμό κύκλου(CT), οδηγώντας σε ψευδώς θετικά αποτελέσματα, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που πέθαναν από άλλες αιτίες προστέθηκαν στις στατιστικές θανάτου για Covid.

Ευτυχώς, τα στοιχεία του NHS μας ενημερώνουν ότι μεταξύ Μαρτίου 2020 και 2 Ιουνίου 2021, μόνο 3589 άνθρωποι πέθαναν από Covid-19 σε αγγλικά νοσοκομεία εντός 28 ημερών μετά απο ένα θετικό αποτέλεσμα PCR τεστ. Ένας αριθμός που δεν δικαιολογεί 15 μήνες δικτατορικής τυραννίας και ιατρικού φασισμού.

Μπορεί λοιπόν κάποιος να μας εξηγήσει γιατί οι αρχές δεν σταμάτησαν αμέσως τον εμβολιασμό κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιών με ένα πειραματικό εμβόλιο που μόνο υποτίθεται ότι μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης σοβαρών επιπλοκών από τον Covid-19; Επειδή, σύμφωνα με έκθεση της Δημόσιας Υγείας της Σκωτίας, ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν στη Σκωτία εντός 28 ημερών από τον “εμβολιασμό” έχει πλέον ξεπεράσει τον αριθμό των ανθρώπων που φέρονται να πέθαναν από τον Covid-19 στην Αγγλία.

Η έκθεση, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ (βλ. σελίδα 8), αναφέρει ότι “μεταξύ 8 Δεκεμβρίου 2020 και 28 Μαΐου 2021, συνολικά 3752 άτομα πέθαναν εντός 28 ημερών από τη χορήγηση εμβολίου Covid 19 στη Σκωτία“.

Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν στη Σκωτία λόγω του “εμβολίου” Covid μέσα σε μόλις 6 μήνες υπερβαίνει κατά 163 τον αριθμό των ανθρώπων που πέθαναν από το Covid-19 μέσα σε 15 μήνες στα αγγλικά νοσοκομεία.

Αλλά αν ξεχάσουμε τον αριθμό των θανάτων από το Covid στην Αγγλία και εξετάσουμε μόνο τη Σκωτία, ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν λόγω του εμβολίου Covid σε 6 μήνες είναι σχεδόν επταπλάσιος από τον αριθμό των ανθρώπων που πέθαναν από το Covid-19 στη Σκωτία σε 11 μήνες.

Σύμφωνα με ένα αίτημα FOI(freedom of information request) προς την κυβέρνηση της Σκωτίας, ο αριθμός των φερόμενων θανάτων από το Covid ήταν 596 άτομα.

Εάν ο αριθμός των θανάτων από το εμβόλιο Covid στην Αγγλία είναι παρόμοιος, τότε ο αριθμός των θανάτων απο τους εμβολιασμούς θα μπορούσε να ανέλθει σε 25.123 ανθρώπους.

Σύμφωνα με ένα έγγραφο Excel που παρατίθεται στην έκθεση της Δημόσιας Υγείας της Σκωτίας, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ, 1289 άτομα πέθαναν εντός 28 ημερών από τη λήψη του εμβολίου mRNA της Pfizer, 2 άτομα πέθαναν εντός 28 ημερών από τη λήψη του εμβολίου mRNA της Moderna και 2461 άτομα πέθαναν εντός 28 ημερών από τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω γεγονότα και το γεγονός ότι το 86% των παιδιών στην εξαιρετικά σύντομη κλινική δοκιμή υπέστησαν ανεπιθύμητες παρενέργειες απο το σκεύασμα της Pfizer, από ήπιες ώς πολύ σοβαρές παρενέργειες, θέλετε πραγματικά να δώσετε στα παιδιά σας ένα πειραματικό εμβόλιο που δεν χρειάζονται;

Follow us: