Νέα Γερμανική μελέτη καταρρίπτει τον μύθο της “διασποράς του ιού” λόγω συναθροίσεων διαμαρτυρίας

Εμείς στο Ε.Υ.Ε έχουμε τονίσει απο την πρώτη στιγμή οτι όλα τα μέτρα που έλαβε και συνεχίζει να λαμβάνει το Ελληνικό Κράτος (αλλά και ένα μεγάλο μέρος των Ευρωπαϊκών πολιτικών που ακολουθούν πιστά την αυταρχική πορεία της Γερμανικής κυβέρνησης-γιατί απο εκεί έρχονται οι “εντολές”), δέν συνάδουν με την πραγματικότητα, πόσο μάλλον με τη λογική.
Απαγόρευση συναθροίσεων, απαγόρευση στο δικαίωμα της διαμαρτυρίας, απαγόρευση στη διασκέδαση, παράλογα μέτρα όπως “κοινωνικές” αποστάσεις, μάσκες, τέστ, απαγόρευση μουσικής και ότι άλλο μέτρο -που πηγάζει απο την άρρωστη φαντασία “γραφιάδων” που δέν έχουν καμία επαφή με τον τομέα της υγείας- έχει λάβει η Ελληνική κυβέρνηση, δέν βασίστηκε ποτέ σε επιστημονικά δεδομένα και αναλύσεις. Κοινώς, η Ελληνική κυβέρνηση εφάρμοσε και πάλι πιστά το δόγμα “αφού το κάνουν οι Γερμανοί, ας το κάνουμε και εμείς”. Δικτατορία λοιπόν και στην Ελλάδα, made in Germany.

Μία νέα μελέτη από ερευνητές του πανεπιστημίου Goethe της Φρανκφούρτης και της εταιρείας Gasper δεν βρήκε καμία σχέση μεταξύ των διαδηλώσεων και του ποσοστού επίπτωσης. Η μελέτη καταλήγει αναφέροντας οτι:

…οι περιορισμοί και η απαγόρευση της ελευθερίας και του συναθροίζεσθαι για τις διαδηλώσεις στερούνται μιας λεπτομερούς επιχειρηματολογίας που προκύπτει από την ανάλυση των δεδομένων των εν λόγω διαδηλώσεων

Η μελέτη έλαβε υπόψιν τα στοιχεία που προέκυψαν απο τις δύο μεγάλες πορείες διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν στο Βερολίνο και στη Λειψία(Leipzig) και οι ερευνητές ανέλυσαν μετά τις πορείες το ποσοστό επίπτωσης.

Συμπερασματικά οι απαγορεύσεις συναθροίσεων δεν συνέβαλαν σε καμία περίπτωση στην καταπολέμηση της “πανδημίας”.
Οι απαγορεύσεις αυτές και η επιβολή τους με σκληρή αστυνομική βία(βλέπε επεισόδια στη Ν.Σμύρνη και σε άλλες περιοχές της χώρας) έχουν να κάνουν με τη συνεχιζόμενη προσπάθεια των κυβερνήσεων να επιβάλλουν ένα απολυταρχικό και αυταρχικό καθεστώς, οπου οποιαδήποτε άλλη άποψη απαγορεύεται ρητά απο τους κυβερνώντες, υπο το πρόσχημα της καταπολέμησης μιας επιδημίας που εδώ και μήνες έχει ξεπεραστεί.

Μέχρι σήμερα, ο κύριος Χρυσοχοϊδης και ο κυβερνητικός θίασος δέν μας έχει εξηγήσει πού αποσκοπεί ακριβώς, το να “ανοίγεις κεφάλια” με γκλόπς ή το να ψεκάζεις με δακρυγόνα και χημικά ανθρώπους που διαμαρτύρονται ενάντια στη δυστοπία που ζούμε καθημερινά.
Μάλλον η κυβέρνηση έχει πραγματοποιήσει έρευνες και μελέτες που αποδεικνύουν οτι η αστυνομική βία και τα χημικά σκοτώνουν τους ιούς…

Την μελέτη μπορείτε να την διαβάσετε και εδώ.


Follow us: