Δελτίο τύπου Greek Medical Freedom Alliance

Η ομάδα του Greek Medical Freedom Alliance (Telegram group), που ανήκει στους World Doctors Alliance, και συνεργάζεται στενά με το World Freedom Alliance Greece και με τους  Έλληνες Επιστήμονες για την Υγεία κι την Ελευθερία (www.eyewideopen.org) ανακοινώνουμε ότι θεωρούμε απαράδεκτη την αναστολή εργασίας που επιδόθηκε στους υγειονομικούς σήμερα στις δομές Υγείας της χώρας μας, και ότι θα συμβάλλουμε με κάθε πρόσφορο νόμιμο και ηθικό μέσο τον αγώνα δικαίωσης των ανθρώπων αυτών, εναντίον της απαράδεκτης αντιδημοκρατικής και αντιδεοντολογικής πρακτικής εκ μέρους κυβερνώντων και διοικητών.

Δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στους υγειονομικούς αυτούς και τονίζουμε ότι η πρακτική αυτή δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ επιστημονικά, αφού η μετάδοση του ιού γίνεται εξίσου από εμβολιασμένους και μη, καθώς ο εμβολιασμένος με οποιοδήποτε εμβόλιο κατά του Covid-19 και κολλάει και μεταδίδει τον ιό, όπως αποδείχθηκε από επιστημονική δημοσίευση του CDC  στις 6 Αυγούστου 2021 και παραδέχεται και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Επειγόντως λοιπόν, στηρίζουμε την υπογραφή για την κατάργηση κάθε πιστοποιητικού εμβολιασμού https://www.togetherdeclaration.org/   σε κίνηση που ξεκίνησε το UK Medical Freedom Alliance (https://www.ukmedfreedom.org ), αντίστοιχη ομάδα της Αγγλίας με την οποία συνεργαζόμαστε επίσης υπό τη σκέπη του World Doctors Alliance .

Υπογράφουμε και μπορούμε να το κοινοποιούμε.

Ενημερώνουμε επίσης ότι στηρίζουμε την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από υγειονομικούς της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, των οποίων αναμένεται πολύ σύντομα η εκδίκαση.

Ενημερώνουμε επίσης ότι πρόκειται να συμμετέχουμε στις απαραίτητες νομικές ενέργειες σχετικά με τη διερεύνηση των εμπλεκομένων που εισηγήθηκαν το σήμα Covid-Free για τους κλειστούς εσωτερικούς χώρους που δέχονται μόνο εμβολιασμένους.

Σε ποια επιστημονική μελέτη αποδεικνύεται ότι ένας τέτοιος κλειστός χώρος που δέχεται μόνο εμβολιασμένους κατά του Covid-19, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει τον ιό αυτό;

Έτσι εκτίθενται σε κίνδυνο και οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας, που νομίζουν ότι εκεί είναι ασφαλείς, χωρίς τίποτα τέτοιο να έχει αποδείξει η επιστήμη.

Φυσικά καταδικάζουμε και τις πρωτοφανείς εντολές που έδωσε η κυβέρνηση στην αστυνομία στη μεγάλη συγκέντρωση του Συντάγματος την περασμένη Κυριακή – όπου πολλά μέλη της ομάδας μας συμμετείχαν – να καταδιώκει άοπλους πολίτες, με ρίψη δακρυγόνων μέχρι την πλατεία Μοναστηρακίου και εκθέτοντας έτσι σε κίνδυνο πολλούς πολίτες.

Ζητάμε από τους αστυνομικούς μας να πάρουν παράδειγμα από τους Γάλλους αστυνομικούς  που ενώθηκαν με τον κόσμο, κατεβάζοντας τα κράνη και τις ασπίδες τους.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την Ελευθερία μας!

Follow us: