Η συνιδρυτής της BioNTech, Türeci παραδέχεται: Προετοιμασία για πανδημία ήδη απο το τέλος του 2019

Τα βίντεο που δημοσίευσε ένας συμμετέχων στο διαδικτυακό συνέδριο είναι εντυπωσιακά. Σε αυτά μεταξύ άλλων ακούγεται: Η συνιδρύτρια της Biontech Özlem Türeci, σύζυγος του Uğur Şahin, αποκαλύπτει δύο φορές μια απολύτως εκρηκτική πληροφορία. Στην εταιρεία της, οι προετοιμασίες για την πανδημία Covid 19 ξεκίνησαν ήδη από τα τέλη του 2019. Περιέργως, ο ΠΟΥ ενημερώθηκε για μια νέα πνευμονία στη Γουχάν μόλις στις 31 Δεκεμβρίου, ο ιός συζητήθηκε για πρώτη φορά στις 7 Ιανουαρίου – και η πανδημία κηρύχθηκε στις 11 Μαρτίου. Μήνες αργότερα.

Η πηγή των βίντεο δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να κατονομαστεί, όσον αφορά τον χρόνο και τον τόπο της καταγραφής δίνει μόνο τα εξής στοιχεία: “πρόσφατα σε ένα μεγάλο διαδικτυακό συνέδριο ογκολογίας”. Ψάξαμε και βρήκαμε την ακόλουθη εκδήλωση στην οποία η Özlem Türeci μίλησε για την ανάπτυξη εμβολίων mRNA: Η ετήσια συνάντηση της DGHO από την 1η έως τις 4 Οκτωβρίου 2021. Επιπλέον, οι διοργανωτές είναι ευτυχείς που η PD Dr. med. Özlem Türeci παραδέχτηκε οτι ανέπτυξαν εμβόλια RNA για τον καρκίνο και γρήγορα το “γύρισαν” στα εμβόλια κατά της covid-19.

Στα παρακάτω αποσπάσματα ακούγεται η Özlem Türeci, συνιδρυτής της BioNTech – της εταιρείας που εδρεύει στη διεύθυνση “An der Goldgrube”(μετάφραση “Στο χρυσωρυχείο”)- και αποκομίζει κέρδη μόνο μετά την πανδημία του Covid 19 – και μάλιστα δισεκατομμύρια ευρώ.

Πηγή

… και μέχρι το τέλος του 2019, όταν έπρεπε να προετοιμαστούμε για την πανδημία, είχαμε θεραπεύσει περισσότερους από 400 ασθενείς με εμβόλια mRNA …

… έτσι στις αρχές του 2020, όταν ήταν ήδη σαφές από τον Ιανουάριο ότι βρισκόμασταν σε πανδημία…

Η επίσημη ιστορία της πανδημίας του Covid 19, ωστόσο, είναι διαφορετική και βασίζεται κυρίως σε ένα διαφορετικό χρονοδιάγραμμα:

  • Στις 31 Δεκεμβρίου 2019, ο ΠΟΥ ενημερώθηκε για αρκετά κρούσματα πνευμονίας άγνωστης αιτίας στη Wuhan (είναι όντως φυσιολογικό να ενημερώνεται ο ΠΟΥ όταν μερικοί άνθρωποι πάσχουν από πνευμονία; Τι λένε οι ειδικοί για αυτό;)
  • Στις 7 Ιανουαρίου 2020, οι κινεζικές αρχές περιέγραψαν έναν νέο τύπο κοροναϊού, ο οποίος δηλώθηκε ως η αιτία της νόσου.
  • Ο θαυματουργός Ugur Sahin δηλώνει οτι έχει αναπτύξει το εμβόλιο μέσα σε λίγες ώρες στα τέλη Ιανουαρίου 2020. Η πληροφορία αυτή και μόνο ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, διότι ακόμη και εκείνη την εποχή ήταν εντελώς ασαφές και απρόβλεπτο ότι η Covid-19 θα ανακηρυσσόταν σε παγκόσμιο πρόβλημα.
  • Στις 30 Ιανουαρίου 2020, ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus μίλησε για έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος
  • Ο ΠΟΥ κήρυξε τη πανδημία στις 11 Μαρτίου.

Ακόμη και αν ο Uğur Şahin, με προφητική προνοητικότητα, γνώριζε ήδη πριν από τα τέλη Ιανουαρίου 2020 πώς η εταιρεία του θα εισέπραττε δισεκατομμύρια στο μέλλον και επινόησε ένα εγγυημένα αποτελεσματικό και ασφαλές εμβόλιο μέσα σε λίγες ώρες, το γεγονός ότι η Özlem Türeci είχε ήδη να “προετοιμαστεί για την πανδημία” στα τέλη του 2019 δεν μπορεί να εξηγηθεί με κανέναν τρόπο.

Παρεμπιπτόντως: πριν από λίγες ημέρες, η Özlem Türeci δήλωσε σε συνέντευξή της(στα Αγγλικά) ότι “μετά την τρίτη ένεση, οι ενέσεις πρέπει να γίνονται κάθε 12-18 μήνες”. Ωστόσο, δεν γνωρίζει ακριβώς γιατί δεν υπάρχουν ακόμη αρκετά δεδομένα. Για το χρυσωρυχείο, την εταιρεία BioNTech, μια διαρκή “συνδρομή εμβολιασμού” μπορεί κάλλιστα να έχει τη γοητεία της – επειδή η υποσχόμενη “πλήρης ανοσία” μετά από δύο ενέσεις προφανώς τελικά δεν υπάρχει.

Follow us: