Η ζωή σου στο χρηματιστήριο

Στις 02.11.2021, το έγκυρο επιστημονικό περιοδικό BMJ δημοσίευσε έγγραφα και μαρτυρίες εργαζομένων σε κέντρα που έκαναν τις λεγόμενες κλινικές δοκιμές έγκρισης και στατιστικές μελέτες για την αποτελεσματικότητα των πειραματικών ενέσεων κατά της covid-19 για λογαριασμό της Pfizer/BioNTech.

Αυτά που αποκάλυψε το περιοδικό είναι συνταρακτικά και δείχνουν ότι οι εταιρείες αυτές πλέον δρουν ανεξέλεγκτα και χωρίς κανέναν έλεγχο, καθώς πλαστογραφούν δεδομένα ώστε τα προϊόντα τους να εγκριθούν προς μαζική παραγωγή.

Για τις αποκαλύψεις έχουμε ήδη γράψει εδώ.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο αρχισυντάκτης του BMJ, Peter Doshi, σε συνέντευξη που παραχώρησε προς δημοσιογράφους αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι “Όταν το προϊόν δεν ταιριάζει με τον ορισμό, αλλάζουμε τον ορισμό!

Φαίνεται ότι μετά από όλα αυτά, η “αγορά” αντέδρασε κάπως…νευρικά.

Σε ελάχιστες ώρες, η μετοχή της BioNTech (NASDAQ: BNTX) στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, κατέρρευσε και έφτασε σε εποχές πρό-Ιουλίου 2021.

Η σωτηρία

Στις 10.11.2021, η Γερμανική Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμών (STIKO) ανακοίνωσε ότι από εδώ και πέρα, τα άτομα κάτω των 30 ετών θα εμβολιάζονται κατά της covid μόνο με το σκεύασμα mRNA Comirnaty της BioNTech/Pfizer και όχι πλέον με το Moderna. Το Γερμανικό προϊόν πλέον θα κατέχει το μονοπώλιο στην αγορά, για άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας.

Τα τρέχοντα δεδομένα έδειξαν ότι ο καρδιακός μυς και η περικαρδίτιδα παρατηρήθηκαν συχνότερα σε αυτή την ηλικιακή ομάδα μετά τον εμβολιασμό με το πειραματικό εμβόλιο Moderna Spikevax από ό,τι μετά τον εμβολιασμό με το επίσης πειραματικό της Biontech.
Οι λεγόμενοι Booster εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται απο εδώ και πέρα επίσης μόνο με το προϊόν της BioNTech, ανεξάρτητα το προϊόν που είχε λάβει προηγουμένως ο “πελάτης”.

Η αγορά “ανακουφίστηκε” και φαίνεται να σταμάτησε η ξαφνική και πάλι τάση περαιτέρω πτώσης.

Στους μήνες που μας πέρασαν, εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν χρήση ιατρικών σκευασμάτων τα οποία τώρα απαγορεύονται καθώς κρίνονται επικίνδυνα για την υγεία.

Οι συνάνθρωποί μας αυτοί, που επέλεξαν να λάβουν αυτά τα πειραματικά σκευάσματα και που μετά απο μερικούς μήνες απαγορεύτηκαν, πώς νοιώθουν άραγε;

Ημερομηνία δημοσίευσης: 11.11.2021

Follow us: