2009:”Οι Γερμανοί δυσαρεστημένοι με το εναλλακτικό εμβόλιο της γρίπης των χοίρων για τους πολιτικούς”

Ήταν το έτος 2009 όταν οι πολιτικοί και πάλι, προσπάθησαν να μας πείσουν οτι τα εμβόλια είναι η μοναδική λύση για την ενδεχόμενη “πανδημία” που ερχόταν και όπως αποδείχθηκε(αναφορά της PACE), ήταν όλα και πάλι ένα -πολύ καλά οργανωμένο απο τις φαρμακευτικές πολυεθνικές- φιάσκο.

Το τότε έγκυρο περιοδικό Der Spiegel δημοσίευσε ένα άρθρο που τάραξε για λίγο τα νερά της(ίδιας μέχρι σήμερα) πολιτικής σκηνής, και η δημοσίευση συνέβαλε στην οριστική απαγόρευση επικίνδυνων φαρμακευτικών προϊόντων.

Σύμφωνα με το άρθρο(19.10.2009) , οι πολιτικοί φέρεται να έλαβαν διαφορετικό εμβόλιο-με υψηλότερα στάνταρτ ασφαλείας- απο ότι ο “λαουτζίκος”.

Το SPIEGEL ανέφερε ότι η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ορισμένοι υπουργοί της και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι θα λάβουν ένα εμβόλιο που κατασκευάζεται από τη φαρμακευτική εταιρεία Baxter – το ίδιο εμβόλιο που επέλεξε ο γερμανικός στρατός.

Μια εκπρόσωπος του υπουργού Εσωτερικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επεσήμανε ότι τη στιγμή που παραγγέλθηκε το εμβόλιο της Baxter οι διαφορές μεταξύ των δύο εμβολίων δεν αποτελούσαν ακόμη θέμα. Το Ινστιτούτο Paul Ehrlich έχει επανειλημμένα υπερασπιστεί την απόφασή του να παράσχει στον πληθυσμό την “έκδοση” της GlaxoSmithKline, γνωστό ως Pandemrix.

Μετά βέβαια μάθαμε τί έγινε με το εμβόλιο Pandemrix. Κρίθηκε ακατάλληλο και μάλιστα, δεκάδες περιπτώσεις ναρκοληψίας εμφανίστηκαν στο πληθυσμό ηλικίας 12-16 ετών που του χορηγήθηκε.

Τότε βέβαια, το περιοδικό Spiegel δεν δεχόταν δωρεές ύψους σχεδόν 3 εκατομμυρίων δολαρίων απο ιδρύματα και “φιλάνθρωπους” (οι ίδιοι αυτοί “φιλάνθρωποι” κατέχουν τις εταιρείες παρασκευής εμβολίων νέας τεχνολογίας) και έκανε πραγματική και ανεξάρτητη δημοσιογραφία.

Αυτά τα ολίγα ώστε να ανοίξετε τα μάτια σας και να καταλάβετε επιτέλους οτι οι πολιτικοί κοροϊδεύουν τον κόσμο και πόσο μάλλον, παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με την υγεία των πολιτών.

Follow us: