Επιστολή προς την πρεσβεία της Αυστραλίας στην Ελλάδα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

(WORLD FREEDOM ALLIANCE GREECE)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (GREEK MEDICAL FREEDOM ALLIANCE)

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ WORLD DOCTORS ALLIANCE

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

RESISTANCE GR

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΦΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (POLICE FOR FREEDOM)

ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΚΑΒ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣ ΠΡΕΣΒΗ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΠΥΡΟΥ

ΑΘΗΝΑ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Αξιότιμε Κύριε Πρέσβη, Κύριε Σπύρου,

Σας απευθυνόμαστε οι ανωτέρω ομάδες εκ μέρους σημαντικής μερίδας του ελληνικού λαού που επιθυμεί να  αποκατασταθεί ξανά η Ελευθερία και η Δημοκρατία σε όλον τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της χώρας μας, της Ελλάδας, όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία και τώρα καταστρατηγείται με πολλούς τρόπους.

Ο ελληνικός αντιεπιστημονικός νόμος περί υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών στην Ελλάδα έχει οδηγήσει σε αναστολή εργασίας 7.000 υγειονομικούς , οι οποίοι πρώτοι μάς έδειξαν το δρόμο για τη διεκδίκηση της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας στη χώρα μας, τους οποίους στηρίζουμε απολύτως, ενώ μόλις ο Πρωθυπουργός μάς ανακοίνωσε 100 ευρώ πρόστιμο στους πολίτες άνω των 60 ετών που δεν θα εμβολιαστούν!! Οι δε ανεμβολίαστοι, παρά το αρνητικό τεστ δεν μπορούν να μπουν στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους ούτε σε καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ οι εμβολιασμένοι μη ελεγμένοι με τεστ (οπότε δεν ξέρουμε αν φέρουν τον ιό) επιτρέπεται να μπαίνουν παντού.

Δεν είναι δυνατόν όμως να έχει καταργηθεί ξαφνικά η λογική και η Δημοκρατία και στη χώρα αυτή που εκπροσωπείτε, στην Αυστραλία, που, ενώ θεωρείτο ως πολύ πρόσφατα από τις ιδανικότερες χώρες για να γίνει ευτυχισμένος ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, κατάργησε εν μία νυκτί το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματος, κατά παράβαση της διεθνούς σύμβασης του Οβιέδο, του Κώδικα της Νυρεμβέργης και της Διεθνούς Πρακτικής της Ενημερωμένης Συναίνεσης για κάθε Ιατρική Πράξη όπως ορίζει ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας, με απαράδεκτους και αντιεπιστημονικούς νόμους, που επιβάλλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό με ένα πειραματικό εμβόλιο σε όλο τον πληθυσμό, χωρίς ενδελεχή έλεγχο του ιατρικού ιστορικού (αντίθετα από ό,τι γίνεται για κάθε φάρμακο ή εμβόλιο), χωρίς ενημέρωση των πολιτών για τα πιθανά ρίσκα και χωρίς σεβασμό στην προσωπική απόφαση που έχει κάθε δικαίωμα να λαμβάνει ο κάθε πολίτης. Για ένα εμβόλιο μάλιστα που δεν εμποδίζει τον εμβολιασμένο να κολλήσει, να νοσήσει και να μεταδώσει τον ιό ισότιμα με τους ανεμβολίαστους, με ίδιο ιικό φορτίο, όπως κατέδειξε έρευνα του ίδιου του CDC των ΗΠΑ, που προωθεί τον εμβολιασμό, από τον Αύγουστο του 2021 https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm?s_cid=mm7031e2_w και πρόσφατη έρευνα του επιστημονικού περιοδικού Lancet. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η έρευνα του Πανεπιστημίου του Harvard που δε δείχνει καμία επιδημιολογική βελτίωση στις περιοχές με τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8481107/ .

Είναι πρωτοφανές, στη χώρα που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν από τις πρωτοπόρες, στις έρευνες για την προσοχή και το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, στην Αυστραλία, τώρα οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και να βλέπουμε εικόνες –που σας επισυνάπτουμε – που ντροπιάζουν κάθε ανθρώπινη ψυχή. Ανάπηρος που παρίσταται σε συγκέντρωση, να πέφτει από το καρότσι του επειδή τον έσπρωξαν «αστυνομικοί» (το αναφέρουμε σε εισαγωγικά γιατί οι πραγματικοί αστυνομικοί σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και ποτέ δε θα έκαναν κάτι τέτοιο και για αυτό συμπλέουμε με την ελληνική της αντιπροσωπεία της διεθνούς ομάδας Police for Freedom). Οι δε συγκεκριμένοι «αστυνομικοί», πατώντας κάθε όρκο τους και κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου και στοιχειώδους ανθρώπινου σεβασμού, χτυπούν τον ανάπηρο άνθρωπο που έχει πέσει στο έδαφος και του σπάνε το καρότσι! Παράλληλα, συλλαμβάνονται μητέρες μόνες μέσα στα σπίτια τους, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων ανήλικων παιδιών τους για αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Η ελευθερία του λόγου πού πήγε; Η πολιτισμένη Αυστραλία είναι πια παρελθόν;

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτό είναι αλήθεια.

Παράλληλα, υπάρχουν ξεκάθαρα θεραπευτικά πρωτόκολλα που αντιμετωπίζουν επιτυχώς τη νόσο Covid-19 σε έγκαιρη παρέμβαση σε συντριπτικό ποσοστό www.covid19criticalcare.com

Σας εφιστούμε την προσοχή, ότι η παραβίαση του ελεύθερου δικαιώματος των πολιτών σας να διενεργήσουν ή όχι ιατρική πράξη και συγκεκριμένα, η υποχρέωσή τους σε λήψη μιας πειραματικής ένεσης-σκευάσματος, που κατά παράβαση κάθε ιατρικής δεοντολογίας φέρει τον τίτλο “εμβόλιο”, συνιστά ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, αντιγράφει τις σκοτεινές εποχές της Ναζιστικής Γερμανίας, και όπως πολύ καλά γνωρίζετε, όσοι εφάρμοσαν τέτοιες εγκληματικές πρακτικές έχουν καταδικαστεί στη δίκη της Νυρεμβέργης. Η επανάληψη τέτοιων πρακτικών σε καμιά περίπτωση δε θα γίνει ποτέ ανεκτή, πουθενά στον κόσμο. Σας παραθέτουμε την επιστολή των επιζώντων του ναζιστικού ολοκαυτώματος που πρόσφατα υποβλήθηκε στον ΕΜΑ ζητώντας την άμεση διακοπή αυτής της εγκληματικής για την ανθρωπότητα κατάστασης https://doctors4covidethics.org/wp-content/uploads/2021/09/Letter-and-Notice-of-Liability-to-EMA-and-MEPs.pdf σελίδα 14-16 και ελληνική μετάφραση https://dimobio.gr/?p=1411.

Παρακαλούμε όπως μεταφέρετε άμεσα το αίτημά μας για άμεση κατάργηση των νόμων περί υποχρεωτικού εμβολιασμού στην κυβέρνηση της χώρας σας, καθώς και όπως αναφέρετε στους Αυστραλούς συμπολίτες σας, πολλοί εκ των οποίων έχουν και ελληνική καταγωγή, όπως κι εσείς, ότι θα είμαστε συνεχώς στο πλευρό τους, μέχρι την απελευθέρωσή τους και την οριστική απελευθέρωση όλων μας από την πρωτοφανή υγειονομική δικτατορία που μαστίζει αυτή τη στιγμή, σε διαφορετικές βαθμίδες τον πλανήτη.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με τιμή,

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

(WORLD FREEDOM ALLIANCE GREECE, www.worldfreedomalliance.org/gr, greece@worldfreedomalliance.org)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (GREEK MEDICAL FREEDOM ALLIANCE, WDA ALLIEDt.me/greekmedicalfreedmalliance, grmedfa@protonmail.com)

WORLD DOCTORS ALLIANCE (www.worlddoctorsalliance.com)

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (EYE, www.eyewideopen.org, contact@eyewideopen.org )

RESISTANCE GR (ResistanceGR@protonmail.com)

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (www.ygeionomikoi.wixisite.com)

ΦΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ (https://www.facebook.com/foni2021 )

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (POLICE FOR FREEDOM www.policeforfreedom.org)

ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (https://www.facebook.com/groups/1374611426288215 )

ΕΚΑΒ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ (https://www.facebook.com/groups/1814890565359541 )

Follow us: