Εξαπατώντας τους πολίτες, μέρος δεύτερο: εταιρείες και προϊόντα εξαφανίζονται εν μία νυκτί

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου μας για την απάτη με συγκεκριμένα τεστ αντιγόνων, η σελίδα της Ελληνικής εταιρείας που τα εισάγει και τα διανέμει στον Ελλαδικό χώρο, εξαφανίστηκε.

https://www.antigentest.gr/

Πρόκειται για το προϊόν της  New Gene Bioengineering το οποίο, παρά την επιστολή μας στον Ε.Ο.Φ και όλους τους φαρμακευτικούς συλλόγους της χώρας, συνεχίζει να πωλείται στην Ελλάδα απο την EU Trading.

Εδώ θα θέλαμε να τονίσουμε οτι μετά τη δημοσίευση του άρθρου, αποστείλαμε email στην συγκεκριμένη εταιρεία(σε C.C και ο ΕΟΦ) ρωτώντας, πώς είναι δυνατόν να πουλάνε τα συγκεκριμένα τεστ ως “ΤΕΣΤ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ SARS-CoV-2” ενώ παράλληλα τα test αυτά, αντιδρούν και βγάζουν θετικό αποτέλεσμα για τον κοινό ιό της γρίπης, τον MERS-CoV, μέχρι και βακτηρίδια. Επιπλέον θέσαμε και το ερώτημα, πώς χρησιμοποιούν το λογότυπο του ΕΟΦ ενώ ο ίδιος ο ΕΟΦ δεν έχει εγκρίνει το συγκεκριμένο προϊόν και δεν το έχει κοινοποιήσει στο Μητρώο Ι/Π.

Το ίντερνετ ευτυχώς δεν “ξεχνάει” εύκολα και μπορείτε να βρείτε την εξαφανισμένη σελίδα εδώ https://web.archive.org/web/20211207101053/https://www.antigentest.gr/

Η συγκεκριμένη εταιρεία ( EU Trading – Φίλωνος 60, 18535, Πειραιάς, Αθήνα – https://www.eutrading.gr/covid-19 ) επίσης εξαφάνισε απο την εταιρική της ιστοσελίδα τα συγκεκριμένα προϊόντα μέσα σε ένα βράδυ και φαίνεται να ασχολείται, όσον αφορά τα προϊόντα COVID-19, μόνο με…μάσκες.


Την προηγούμενη έκδοση της ιστοσελίδας θα τη βρείτε εδώ: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:aqshSNHMHYIJ:https://www.eutrading.gr/covid-19+&cd=1&hl=en&ct=clnk

Να σημειώσουμε οτι είναι πάρα πολύ σημαντικό να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα συγκεκριμένα προϊόντα και τη μαζική και ανεξέλεγκτη χρήση τους καθώς:

  • Τα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό απο το αποτέλεσμα αυτών των τεστ 
  • Οι πολίτες υφίστανται τεράστια ταλαιπωρία μετά απο ένα λανθασμένο θετικό αποτέλεσμα, καθιστώντας τη καθημερινότητα και τη ζωή τους ανυπόφορη για ολόκληρες εβδομάδες
  • Η πιθανότητα λανθασμένης ή αργοπορημένης διάγνωσης σε Ελληνικό ιατρικό ίδρυμα-που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο– αυξάνεται ραγδαία απο την χρήση τέτοιων αναξιόπιστων διαγνωστικών κιτ
  • Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων φαίνεται να κωλυσιεργεί να λάβει αποφάσεις και να ελέγξει συγκεκριμένες εταιρείες που διανέμουν αντίστοιχα προϊόντα 
  • Τα συγκεκριμένα προϊόντα ΔΕΝ ανιχνεύουν τα στελέχη της μετάλλαξης “Όμικρον” ( B1.1.529 ) που σύμφωνα με κυβερνητικούς εκπροσώπους, “ειδικούς” και διάφορους τηλε-ιατρούς “θερίζει” τη χώρα μας

Εμείς καλούμε όλους τους πολίτες, κάθε φορά που διενεργούν αυτά τα τεστ για να αποδείξουν οτι είναι υγιείς και να πάνε στη δουλειά τους, να κάνουν μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο της εταιρείας-αντιπροσώπου που αναγράφει η συσκευασία καθώς και να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΕΟΦ (εδώ και εδώ) ώστε να επιβεβαιώσουν, αν το συγκεκριμένο προϊόν επιτρέπεται να κυκλοφορεί, σύμφωνα με τη νομοθεσία, στην Ελληνική αγορά.

Επιπλέον, παροτρύνουμε τον κόσμο να επικοινωνεί με τον ΕΟΦ (δυστυχώς η σελίδα του ΕΟΦ για τις καταγγελίες φυσικά και ΔΕΝ λειτουργεί) καθώς και τις εταιρείες διάθεσης των προϊόντων αυτών στην Ελλάδα ώστε να σταματήσει επιτέλους η “πανδημία των τεστ”. Τον τηλεφωνικό κατάλογο και τα στοιχεία επικοινωνίας του ΕΟΦ θα τα βρείτε εδώ.


Θεωρούμε δε επικίνδυνο καθώς και εγκληματικό το γεγονός ότι, άνθρωποι που διαγνώστηκαν ως θετικοί στον SARS-CoV-2 με τη χρήση τέτοιων προϊόντων, ήταν τελικά φορείς άλλων παθογόνων.

Ακολουθεί η επιστολή μας στις 27.12.2021 προς την εταιρεία καθώς και τον ΕΟΦ (ΑΡ.ΠΡΩΤ:131556/27-12-2021) και την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως πρότυπο σε δικές σας, αντίστοιχες ενέργειες.


Αξιότιμες Κυρίες,αξιότιμοι Κύριοι,

όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα (https://www.antigentest.gr/)  σας του προϊόντος “ΤΕΣΤ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ SARS-CoV-2” ,εισάγετε και προμηθεύετε στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα της εταιρείας  New Gene Bioengineering Co. Ltd. 

Από τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει προκύπτουν μερικά σημαντικά ερωτήματα για τα οποία θα θέλαμε άμεσα να μας απαντήσετε:

-χρησιμοποιείτε το λογότυπο του ΕΟΦ παρόλο που ο ΕΟΦ δεν έχει εγκρίνει ακόμα το προϊόν σας. Σύμφωνα με τον Επικαιροποιημένο Κατάλογο Αυτοδιαγνωστικών Τεστ Ανίχνευσης Κορωνοϊού του ΕΟΦ, το προϊόν σας δεν είναι ακόμα εγκεκριμένο και πιστοποιημένο για την Ελληνική αγορά. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν βρίσκεται στη λίστα με τα προϊόντα που έχουν κοινοποιηθεί στο Μητρώο Ι/Π ΕΟΦ .

Ερώτηση: Με ποια αιτιολογία κάνετε χρήση του λογότυπου ενός κρατικού οργανισμού απο τη στιγμή που ο ίδιος αυτός οργανισμός, δεν έχει πιστοποιήσει το προϊόν το οποίο διανέμετε;

-Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Βάση δεδομένων για τις in vitro διαγνωστικές συσκευές και μεθόδους δοκιμών για την Covid-19, το προϊόν σας αυτό αντιδρά/ανιχνεύει επίσης(και επομένως δείχνει θετικό αποτέλεσμα) τους παρακάτω παθογόνους μικροοργανισμούς:

  • Αδενοϊός
  • Αδενοϊός 3
  • άλφα κοροναϊός 229E (HCoV-229E)
  • άλφα κοροναϊός Nl63 (HCoV-Nl63)
  • βήτα κοροναϊός HKU1 (HCoV-HKU1)
  • βήτα κοροναϊός OC43 (HCoV-OC43)
  • γρίπη A H1N1
  • γρίπη A H3N2
  • γρίπη A H5N1
  • Influenza B Victoria
  • Influenza B Yamagata
  • MERS-CoV
  • Ιός παρωτίτιδας (MuV)
  • Μυκοβακτηρίδιο της φυματίωσης
  • Μυκόπλασμα πνευμονίας
  • Τύπος ιού παραϊνφλουέντζας
  • Τύπος 2 ιού παραϊνφλουέντζας
  • Αναπνευστικό συγκυτιακό ιό V (RSV),
  • Ρινοϊός SARS-CoV

Ερώτηση: Πώς είναι δυνατόν να διανέμετε ένα τέτοιο προϊόν ως “ΤΕΣΤ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ SARS-CoV-2” από τη στιγμή που το προϊόν αυτό, ανιχνεύει και αντιδρά σε πληθώρα ακόμα γνωστών παθογόνων; -Στην ιστοσελίδα σας κάνετε αναφορά για “ευαισθησία 97,3%”.
Ερώτηση: Από πού προκύπτει ο αριθμός αυτός; Από τα στοιχεία του κατασκευαστή; Από τις δοκιμές του προϊόντος; Από το Γερμανικό PEI;
Για την ενημέρωσή σας και για καλύτερη/γρηγορότερη ανταπόκριση, θέσαμε τα αρμόδια τμήματα του Ε.Ο.Φ σε CC.
Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία SUNGO με την οποία συνεργάζεστε εδώ:  https://www.eyewideopen.org/?p=2760

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε σύντομα τις απαντήσεις σας.

Follow us: