Νοσοκομείο Ευαγγελισμός: 2 νοσηλευτές για 46 ασθενείς

Η κατάσταση στον Ευαγγελισμό είναι τραγική, καθώς οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί νοσούν με Covid-19 και το ήδη «τσακισμένο» ΕΣΥ βρίσκεται πλέον υπό κατάρρευση. 

Η νοσηλεύτρια, Βούλα Φραντζεσκάκη, η οποία εργάζεται σε κλινική Covid στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ξέσπασε και δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο TikTok βίντεο με τα οποία αφήνει αιχμές για την κυβέρνηση και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την πανδημία.

«Η κατάσταση είναι τραγική, είναι λες και είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη», τονίζει μεταξύ άλλων η νοσηλεύτρια και στέκεται στην απομάκρυνση ανεμβολίαστων συναδέλφων της από το νοσοκομείο, καθώς όπως αναφέρει έχουν μείνει μόλις δύο νοσηλευτές για τόσους νοσηλευόμενους σε κλινική ΜΕΘ, διότι οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί κολλάνε από τους ασθενείς, οι οποίοι έχουν μεγάλο ιικό φορτίο.

«Όλο είναι παράλογο, ζω το θέατρο του παραλόγου, άλλα ζούμε, άλλα βγαίνουν έξω. Ακούω και κάτι απόψεις που με σοκάρουν. Τελείως διαφορετική εικόνα δείχνουν τα κανάλια προς τα έξω», ενώ σημειώνει πως οι προϊστάμενοι αδιαφορούν για την τραγική κατάσταση, απαντώντας σαν πολιτικοί στις εκκλήσεις της. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ότι ζήτησε να έρθουν πίσω οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί και η διοίκηση του νοσοκομείου απάντησε με το… «δεν τους θέλουμε».  

Η νοσηλεύτρια στέκεται εκ νέου στους 7.000 υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας και ζητά να επιστρέψουν άμεσα πίσω, καθώς όπως λέει «είμαστε μόνοι μας και η απάντηση του Μητσοτάκη είναι ότι το ίδιο είναι να διασωληνώνετε έναν ασθενή στον όροφο και το ίδιο στην εντατική, όχι δεν είναι, οι άνθρωποι πεθαίνουν και θα συνεχίσουν να πεθαίνουν έτσι όπως είναι η κατάσταση και εμάς δεν μας ακούει κανένας».  

Κάπως έτσι ήταν ο Ευαγγελισμός τον Αύγουστο του 2021.

Εμείς να πούμε για άλλη μια φορά “συγχαρητήρια” στη κυβέρνηση που αποφάσισε να θέσει σε αναστολή 7.000 υγειονομικούς εν μέσω “πανδημίας” τη στιγμή που τα νοσοκομεία μας χρειάζονται τώρα όσο ποτέ άλλοτε, προσωπικό.

Η δε σιωπή των ΜΜΕ καθώς και σύσσωμου του πολιτικού συστήματος θα μείνει στην ιστορία ως το μεγαλύτερο έγκλημα, μετά απο τις θηριωδίες των ναζί (που όπως φαίνεται, το πολιτικό σύστημα ζήλεψε και είπε να “αντιγράψει”) που διαπράχθηκε ποτέ στην Ελληνική επικράτεια.

Εμείς παροτρύνουμε όλους τους υγειονομικούς, να μιλήσουν επιτέλους. Να δημοσιεύουν αντίστοιχα βίντεο. Να ανοίξουν επιτέλους το στόμα τους , να μας πουν τι συμβαίνει και να μας δώσουν την πραγματική εικόνα απο τα σύγχρονα κολαστήρια που ονομάζονται Ελληνικά νοσοκομεία.

Θέλουμε να λεγόμαστε Ευρωπαϊκή χώρα;

Είμαστε επιτέλους σοβαροί;

Follow us: