Πλεύρης το 2006: οι ασθενείς πρέπει να έχουν ελεύθερη επιλογή σε ιατρική πράξη

Ο Υπουργός Υγείας δήλωσε εσχάτως ότι θεωρεί καλή ιδέα να μη βγαίνουν από το σπίτι οι ανεμβολίαστοι, ενώ όλοι μεταδίδουν αποδεδειγμένα, ανεξαρτήτως εμβολιαστικού προφίλ. Τη συγκεκριμένη έρευνα και την ανάλυση που το αποδεικνύει μπορεί ο υπουργός μας να την διαβάσει εδώ.

Παρακάτω βλέπετε τις σπουδές που ο ίδιος δηλώνει στο βιογραφικό του στη παλιά προσωπική του ιστοσελίδα(www.thanos-plevris.gr – η οποία εξαφανίστηκε και παραπέμπει πλέον σε ένα ειδησιογραφικό site – αλήθεια σε ποιον ανήκει;):

Γεννήθηκα το 1977 στην Αθήνα και είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Είμαι έγγαμος και έχω μία κόρη και έναν υιό.
Είμαι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης με θέμα: «Η συναίνεση του ασθενούς σύμφωνα με το ελληνικό και γερμανικό ποινικό δίκαιο» και έχω κάνει Διδακτορική Διατριβή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα: «Η ποινική ευθύνη στην ιατρική πράξη. Έρευνα και πειραματισμός με αντικείμενο τον άνθρωπο» με ειδίκευση στο Ποινικό και Ιατρικό Δίκαιο.

Πηγή: Αρχείο thanos-plevris.gr

Στη δε τελευταία έκδοση της νέας του σελίδας ( https://thanosplevris.gr/biografiko )διαβάζουμε:

Αλήθεια, πείτε μας Υπουργέ, διαβάσατε καθόλου ή σας έδωσαν τους τίτλους έτσι για το καλό;

Συναίνεση ασθενούς σε Ιατρική πράξη το μεταπτυχιακό σας, ποινική ευθύνη στην Ιατρική έρευνα σε ανθρώπους το διδακτορικό σας.

Και αυτό που μάθατε ήταν να ψηφίζετε υποχρεωτικότητα πειραματικού “εμβολίου” για μεταλλασσόμενο ιό και εκβιασμό αλλιώς ούτε δουλειά ούτε σύνταξη;
Αυτά έγραφαν άραγε τα νομικά συγγράμματα που μελετήσατε σε αυτά τα θέματα;

Κι όμως το βιβλίο που εκδόθηκε το 2006 βασιζόμενο στην μεταπτυχιακή σας εργασία στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης αναφέρεται ξεκάθαρα στο δικαίωμα του ασθενούς στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΉ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!
Εντυπωσιακή αυτοδιάψευση!
Θα ενδιαφέρει τα δικαστήρια το σύγγραμμά σας αυτό Υπουργέ μας.

Είναι προφανές ότι εκτίθεστε λόγω εντολών που ακολουθείτε χωρίς τον παραμικρό δισταγμό.
Αλλά έχει γίνει μόδα μάλλον να λέτε ψέμματα και να παραπληροφορείτε τον κόσμο.

Follow us: