Προκαταρκτικά αποτελέσματα της μεγάλης μας ανάλυσης για την φαρμακοεπαγρύπνηση στην Ευρώπη 2002-2021

Μεγάλο μέρος των δεδομένων προέρχεται απο την ερευνητική ομάδα https://impfnebenwirkungen.net/.
Σε συνεργασία με αρκετές ομάδες που ασχολούνται με επεξεργασία και στατιστική ανάλυση των δεδομένων ανά την Ευρώπη, σας δημοσιεύουμε τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της ανάλυσης που πραγματοποιήσαμε σε ολόκληρη τη βάση δεδομένων της φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΜΑ (EudraVigilance) για τη χρονική περίοδο 2002-2021.

Μέχρι και την 01.01.2022, η βάση δεδομένων περιείχε πάνω από 15 εκατομμύρια αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών(15.119.773 για την ακρίβεια) για περισσότερα από 5500 διαφορετικά προϊόντα και ουσίες, που ισοδυναμούν με 14,9 GB ακατέργαστων δεδομένων.

Μόνο το 2021 προστέθηκαν σχεδόν 3 εκατομμύρια (περίπου 20%) νέες αναφορές. Συγκριτικά με το 2020, ο αριθμός των αναφορών έχει υπερδιπλασιαστεί. Μόνο τέσσερις,υπό όρους εγκεκριμένες, ουσίες οδήγησαν σε αυτόν τον διπλασιασμό. Μπορείτε να μαντέψετε σε ποιες τέσσερις ουσίες αναφερόμαστε.

Παρακάτω σας δημοσιεύουμε τα προκαταρκτικά αποτελέσματα για μερικές από τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, τα οποία με μια πρώτη ματιά, είναι κάτι περισσότερα από ανησυχητικά.

Φλεγμονή του καρδιακού μυός (μυοκαρδίτιδα) 2002 – 2021

Ο αριθμός των αναφορών του EMA για φλεγμονή του καρδιακού μυός έχει κυριολεκτικά εκτοξευθεί το 2021.
Σε σύγκριση με το 2020, έχει καταγραφεί αύξηση της τάξης του 924%.
Τα, σε πειραματικό ακόμα στάδιο, προϊόντα των BioNTech/Pfizer και Moderna αντιπροσωπεύουν σχεδόν τις μισές περιπτώσεις και αυτό μόνο σε ένα έτος.

Το δεύτερο ήμισυ των περιπτώσεων καλύπτει μια περίοδο 20 ετών και σχεδόν 5500 διαφορετικά προϊόντα και ουσίες!
Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι αυτή είναι μόνο μία ανεπιθύμητη ενέργεια. Ωστόσο, υπάρχουν αμέτρητες άλλες στη βάση δεδομένων του ΕΜΑ.

Περικαρδίτιδα 2002 – 2021

Ο αριθμός των αναφορών στον ΕΜΑ για περικαρδίτιδα είναι ακόμη και τρεις φορές υψηλότερος σε σύγκριση με τον ήδη πολύ υψηλό αριθμό αναφορών που αφορούν τη μυοκαρδίτιδα.

Σε σύγκριση με το έτος 2020, η βάση δεδομένων του ΕΜΑ καταγράφει αύξηση των αναφορών περικαρδίτιδας κατά 1480%!

Στη θλιβερή κορυφή βρίσκεται η BioNTech/Pfizer και ακολουθεί η Moderna.

Ωστόσο, δεν μας είναι ακόμη σαφές γιατί άλλα προϊόντα/ουσίες(π.χ. Infliximab, Methotrexate, Remicade κλπ) που κυκλοφορούν στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια, έχουν επίσης σημειώσει αξιοσημείωτη αύξηση στον αριθμό αναφορών για περικαρδίτιδα, ιδίως το 2021.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν εδώ είναι: Πού θα μπορούσε να βρίσκεται η σύνδεση; covid; lockdown; μάσκες; απομόνωση; πειραματικές γονιδιακές θεραπείες (οι λεγόμενοι εμβολιασμοί); συνεχές στρές;

Διαταραχές εμμήνου ρύσεως (περίοδος) 2002 – 2021

Το 75% των διαταραχών της εμμήνου ρύσεως που αναφέρθηκαν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων είναι από το 2021 και αφορούν τα πειραματικά εμβόλια κατα της COVID-19.
Το υπόλοιπο 25% των περιπτώσεων κατανέμεται σε μια περίοδο 20 ετών και αφορά περίπου 5500 άλλα προϊόντα και ουσίες.

Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη μας προκαλεί το γεγονός ότι μετά τις BioNTech/Pfizer, Moderna και AstraZeneca, στην τέταρτη θέση βρίσκεται μια ουσία(προγεσταγόνο) που ονομάζεται LEVONORGESTREL (Λεβονοργεστρέλη), η οποία χρησιμοποιείται ως δραστική ουσία με διάφορους τρόπους για την ορμονική αντισύλληψη (αντισυλληπτικά χάπια).


Ναρκοληψία – Ένα μάθημα απο το παρελθόν

Μερικοί ίσως να θυμόσαστε το έτος 2009 και την τότε “πανδημία” της γρίπης των χοίρων.
Και τότε, χορηγήθηκαν επίσης πολυάριθμα “ασφαλή” εμβόλια. Μόνο που στη συνέχεια (ακόμη και χρόνια αργότερα) διαγνώστηκαν κάποιοι άνθρωποι με ναρκοληψία η οποία αποδεδειγμένα είχε άμεση σχέση με συγκεκριμένα εμβόλια. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το τότε “ασφαλές” εμβόλιο PANDEMRIX ήταν υπεύθυνο για χιλιάδες περιστατικά και μάλιστα, αρκετές φαρμακευτικές έχουν ήδη πληρώσει πρόστιμα και αποζημιώσεις. Τι να την κάνεις βέβαια την χρηματική αποζημίωση αν η καθημερινότητά σου έχει αλλάξει ριζικά και δεν σου επιτρέπει να έχεις μια κανονική ζωή.

Το 2010, μία επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης(PACE-Parliamentary Assembly of the Council of Europe), με έδρα το Στρασβούργο και που αποτελεί θεσμικό όργανο του Συμβουλίου της Ευρώπης, έκανε τη δουλειά της και εξέτασε διεξοδικά το θέμα των εμβολιασμών κατα την περίοδο της τότε “πανδημίας”. Στην αναφορά που συνέταξε, η επιτροπή απέδειξε οτι η τότε πανδημία ήταν ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο των φαρμακευτικών πολυεθνικών και έκανε άμεση σύνδεση του προϊόντος PANDEMRIX και των αυξημένων αναφορών ναρκοληψίας.

Στη βάση δεδομένων του ΕΜΑ, περίπου το 70% των περιπτώσεων αφορούν δύο μόνο εμβόλια. Φυσικά, αυτό είναι μόνο ένα κλάσμα των πραγματικών περιπτώσεων.


Αλλά η εξέλιξη με την πάροδο των ετών είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα: Οι εμβολιασμοί κατά της γρίπης των χοίρων ξεκίνησε μόλις το 2010να χρόνο μετά την εμφάνιση της τότε “πανδημίας”), αλλά η κορύφωση στις αναφορές ναρκοληψίας επιτεύχθηκε μόλις μετά από 6-7 χρόνια. Να τονίσουμε οτι το Pandemrix αποσύρθηκε απο την αγορά.

Παρόμοιες προειδοποιήσεις υπάρχουν ήδη για διάφορες παρενέργειες με τα εμβόλια κατά της Covid. Τί και αν αυτό είναι μόνο η αρχή; Δυστυχώς φαίνεται οτι έχουμε πανδημία αμνησίας και δεν μάθαμε απο τα λάθη του παρελθόντος. Θα συνεχίσουμε την έρευνά μας και την ανάλυση του τεράστιου αριθμού των δεδομένων και θα δημοσιεύσουμε τα συνολικά αποτελέσματα τις ημέρες που ακολουθούν.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 14.01.2022

Follow us: