Το CHD καταγγέλλει τη βία στις Βρυξέλλες μετά τη διακοπή της συγκέντρωσης κατά των υποχρεωτικών μέτρων COVID από την αστυνομία

Απο το CHD(Children’s Health Defense – Οργάνωση για την Υπεράσπιση της Υγείας των Παιδιών)

Οι διοργανωτές της ειρηνικής διαμαρτυρίας της προηγούμενης Κυριακής(23.01.2022) κατά των υποχρεωτικών μέτρων COVID στις Βρυξέλλες ακύρωσαν την εκδήλωση αφού η αστυνομία – κάνοντας χρήση δακρυγόνων, αύρων νερού και σκύλων – τους διέταξε να διαλυθούν, αλλά οι βασικοί ομιλητές αργότερα μέσα στην ημέρα εκφώνησαν τις ομιλίες τους σε ένα εστιατόριο.

Καθώς περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στην Ουάσιγκτον για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών COVID, ένα διαφορετικό σκηνικό εκτυλίχθηκε στις Βρυξέλλες. Εκεί, οι διοργανωτές ματαίωσαν τη συγκέντρωσή αφού η αστυνομία – χρησιμοποιώντας δακρυγόνα, αύρες νερού, σκύλους και την απειλή έφιππων αστυνομικών – τους διέταξε να διαλυθούν.
Άνθρωποι από όλη την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν στις Βρυξέλλες, όπου εδρεύει το Κοινοβούλιο της ΕΕ, για να διαδηλώσουν κατά των καταναγκαστικών μέτρων κατά της COVID, συμπεριλαμβανομένων των lockdown, των διαβατηρίων εμβολιασμού και των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις, το πλήθος αριθμούσε μεταξύ περίπου 50.000 έως και 600.000, σύμφωνα με τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες.

Προς το συμφέρον της δημόσιας ασφάλειας, οι διοργανωτές επέλεξαν να ακολουθήσουν τις εντολές της αστυνομίας αντί να προχωρήσουν με το προσχεδιασμένο πρόγραμμά τους. Δυστυχώς, ακολούθησαν αψιμαχίες με την αστυνομία ακόμη και όταν το μεγαλύτερο μέρος του πλήθους είχε διαλυθεί.
Η πρόεδρος της οργάνωσης Children’s Health Defense(CHD) Mary Holland καταδίκασε τη βία, όπως και η Senta Depuydt, πρόεδρος της Children’s Health Defense Europe, η οποία διοργάνωσε τη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μέσα στην ημέρα.
Η Holland δήλωσε ότι λυπάται που η διαδήλωση έπρεπε να ματαιωθεί, αλλά αναστατώθηκε ακόμη περισσότερο από τις εικόνες που είδε από την περιοχή όπου υποτίθεται ότι θα γινόταν η πορεία και η διαδήλωση.

Η Χόλαντ δήλωσε:

“Αυτές είναι φρικτές εικόνες. Δεν είμαστε υπέρ της βίας. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας. Είμαστε εδώ για την ειρηνική αλλαγή. Η Children’s Health Defense δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συνέβη, και λυπούμαστε βαθύτατα και πιστεύουμε ότι δεν είναι αυτός ο δρόμος προς το μέλλον, και όλοι μας ως άνθρωποι έχουμε το δικαίωμα να συναθροιζόμαστε ειρηνικά, να εκφράζουμε τα παράπονά μας, να ασκούμε την ελευθερία του λόγου μας και απαιτούμε τόσο από τις αρχές όσο και από τους διαδηλωτές να σέβονται αυτά τα δικαιώματα, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε αυτά πλήρως”.

Η Holland και άλλοι που οργάνωσαν την προγραμματισμένη ειρηνική διαμαρτυρία αναρωτήθηκαν γιατί η επιβολή του νόμου διέλυσε τους διαδηλωτές πριν ουσιαστικά ξεκινήσει η συγκέντρωση.
Μια θεωρία, είπαν, είναι ότι όσοι μίλησαν στην πρωινή συνέντευξη Τύπου – οι περισσότεροι από τους οποίους επρόκειτο να μιλήσουν ξανά στο συλλαλητήριο – “ήταν πολύ απειλητικοί για την εξουσία”.
Εκτός από την Holland, ομιλητές ήταν η Dr. Christian Perronne, ειδικός στις μολυσματικές ασθένειες, ο Dr. Reiner Fuellmich, επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής Corona, και η Vera Sharav, επιζήσασα του Ολοκαυτώματος, διευθύντρια της Alliance for Human Research Protection.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη Τύπου εδώ:

Τα άτομα που είχε προγραμματιστεί να μιλήσουν στην απογευματινή συγκέντρωση συνήλθαν αργότερα μέσα στην ημέρα και εκφώνησαν τις ομιλίες τους σε ένα εστιατόριο.
Στην ομιλία της, η Holland είπε:

“Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Μπορούμε είτε να ακολουθήσουμε την πορεία προς την τυραννία που εκτυλίσσεται μπροστά μας, είτε να απελευθερωθούμε. Το επίσημο αφήγημα του παγκόσμιου πραξικοπήματος έχει καταρρεύσει”.

Η ίδια πρόσθεσε:

“Είμαστε εδώ σήμερα για να απορρίψουμε το επίσημο αφήγημα. Είμαστε εδώ για να πούμε όχι στις υποχρεωτικότητες, όχι στα διαβατήρια, αλλά ναι στα θεμελιώδη δικαιώματά μας, στην ενημερωμένη συναίνεση, στη σωματική ακεραιότητα, στα γονικά δικαιώματα, στην ελεύθερη έκφραση της θρησκείας, στην ελευθερία του λόγου, στην ελευθερία του συνέρχεσθαι, στην ελευθερία του Τύπου και στο δικαίωμα να διαμαρτυρόμαστε και να υποβάλλουμε αναφορές στην κυβέρνηση, όπως επιχειρήσαμε να κάνουμε σήμερα”.

Η Holland δήλωσε: “Η νίκη μας δεν είναι ολοκληρωτική, ούτε εδώ, ούτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά μπορούμε μέσω της εκπαίδευσης, της διεκδίκησης και τη δικαστικής διαμάχης”.

Παρακολουθήστε την ομιλία της Holland εδώ:

Η Catherine Austin Fitts, τραπεζίτης επενδύσεων, εκδότης του Solari Report και σύμβουλος του CHD Europe, προειδοποίησε για την επερχόμενη “οικονομική επανεκκίνηση”, ένα σχέδιο που καταρτίστηκε από μια ομάδα κεντρικών τραπεζιτών που εργάζονται για τη BlackRock, μια πολυεθνική εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων με έδρα τη Νέα Υόρκη.
“Τι σημαίνει αυτό για εσάς;”, αναφέρει η Fitts
Και δήλωσε:

“Σημαίνει ότι στρέφονται σε ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα που θα δώσει πλήρη κεντρικό ψηφιακό έλεγχο στους τραπεζίτες και τους κεντρικούς τραπεζίτες. Είτε το ονομάσουν διαβατήριο εμβολίου, είτε ψηφιακή ταυτότητα, είτε βιομετρικό σύστημα, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο – κεντρικός έλεγχος. Έχουμε τη δύναμη να μην αφήσουμε να συμβεί αυτό. Μην συμμορφώνεστε με την τυραννία”.

Η Fitts περιέγραψε διάφορους τρόπους με τους οποίους οι πολίτες μπορούν να αρνηθούν να συμμορφωθούν, μεταξύ άλλων χρησιμοποιώντας μετρητά αντί για πιστωτικές κάρτες όποτε είναι δυνατόν και δημιουργώντας εναλλακτικά συστήματα συναλλαγών, όπως η ανταλλαγή.
Παρακολουθήστε την ομιλία της Fitts εδώ:

Η επιζήσασα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav απηύθυνε δυναμική προειδοποίηση, παραλληλίζοντας τα όσα έζησε ως παιδί μεγαλώνοντας στην κατεχόμενη από τους Ναζί Ρουμανία με αυτά που βλέπει να συμβαίνουν σήμερα, σε όλο τον κόσμο.
Δήλωσε:

“Τα σημερινά αρπακτικά χρησιμοποιούν επίσης το φόβο και την προπαγάνδα για να διατηρήσουν μια κατάσταση άγχους και αδυναμίας. Ο στόχος -τότε και τώρα- είναι πανομοιότυπος: να προετοιμάσουν τους ανθρώπους να γίνουν υπάκουοι και να ακολουθούν τις διαταγές χωρίς αμφισβήτηση.
Η παγκόσμια επίθεση στις ελευθερίες μας και στο δικαίωμά μας για αυτοδιάθεση διευκολύνεται από την εργαλειοποίηση της ιατρικής. Τότε και τώρα, το ιατρικό κατεστημένο έχει εξασφαλίσει επίφαση νομιμότητας σε μαζικές ιατρικές δολοφονίες”.

Η Sharav δήλωσε ότι η σιωπή οδηγεί σε ολο και περισσότερους κατασταλτικούς περιορισμούς.

“Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, πρέπει να μιλήσουμε κατά των διακρίσεων. Δεν πρέπει να σιωπήσουμε ποτέ ξανά – ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ”.

Παρακολουθήστε την ομιλία της Sharav εδώ:

Διαβάστε την απομαγνητοφώνηση της ομιλίας της Sharav στα Ελληνικά.

Ημερομηνία δημοσίευσης:28.01.2022

Follow us: