Η ατζέντα με τα εμβόλια

Απομαγνητοφώνιση/μετάφραση του παραπάνω βίντεο:

Αυτό το ζήτημα των εμβολίων  θα είναι, κατά τη γνώμη μου, το υπ’αριθμό 1 μεγαλύτερο πρόβλημα που θα έχουμε για το μέλλον της ανθρωπότητας. Είπα ότι οι φαρμακευτικές εταιρίες  είναι το πιο ισχυρό λόμπι στην Ουάσινγκτον και σε όλο τον κόσμο και πιστεύω ότι θα κινητοποιηθούν σε μια προσπάθεια να καταλάβουν τις κυβερνήσεις του κόσμου. Αυτό ήταν ουσιαστικά, το θέμα μου  στο Μπαλί. Νομίζω ότι βλέπουμε να συμβαίνει αυτό ακριβώς. Λοιπόν, μπορεί να υπάρχουν … όλοι εδώ έχουν διαφορετικές απόψεις,  οι οποίες ,πιστεύω, είναι όλες σχετικές με αυτό και δεν ξέρω τι έχει να καταθέσει ο καθένας, αλλά είναι σαφές ότι οι φαρμακευτικές οργανώσεις  και ο Bill Gates και εκείνοι που βρίσκονται πίσω από αυτή την ιδέα ελέγχου της ανθρώτητας μέσω της διαδικασίας εμβολιασμού, γνωρίζουμε ότι ο στόχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που χρηματοδοτείται κατά κύριο λόγο από τον Gates και άλλους, είναι να εμβολιάσει ολόκληρο τον κόσμο και να μας βάλει σε κάποιας μορφής σταθερό πρόγραμμα σαν αυτό.

Και τώρα βλέπουμε, καθώς περνάμε αυτή την κατάσταση, ότι ο κύριος ισχυρισμός  του Δρ. Fauci και του Bill Gates είναι ότι η μόνη μας διέξοδος από αυτή θα είναι αυτό το μελλοντικό εμβόλιο για τον κοροναϊό COVID-19. Αναφέρομαι πολύ συγκεκριμένα σε αυτό στην εκπομπή μου Highwire τις τελευταίες πέντε ή έξι εβδομάδες. Νομίζω ότι ήμουν ο μόνος που εμβαθύνω πραγματικά στους αριθμούς δείχνοντας ότι, από όσα μπορούμε να δούμε σε όλο τον κόσμο, δεν υπάρχει υπερβολική αύξηση της θνησιμότητας πουθενά, ότι αυτό το πράγμα είναι ένα πολύ ακραίο κατασκεύασμα. Λοιπόν, δεν είπα ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που πέθαναν από κοροναϊό. Φαίνεται να υπάρχουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αιτίες που συμβαίνει αυτό. Δεν έχω  ασχοληθεί με το 5G, τώρα μόλις παρατηρώ το στοιχείο 5G και το πώς σχετίζεται, οπότε δεν θα αναφερθώ σε αυτό καθόλου. Αυτό που θα πω είναι πως γνωρίζω ότι πολλές φορές αμέσως μετά το ξέσπασμα του SARS επιχειρήθηκε να κατασκευαστεί εμβόλιο του κοροναϊου.

Ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες φαρμάκων στον κόσμο προσπάθησαν να κάνουν έναν εμβόλιο κοροναϊού και είναι ένα από τα πιο προβληματικά εμβόλια που επιχειρήθηκαν ποτέ. Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, σε μελέτες σε ζώα, σε κάθε δοκιμή για αυτό το εμβόλιο, οι μελέτες σε ζώα έδειξαν εντυπωσιακά προβληματικά αποτελέσματα. Με την έννοια ότι, όταν έκαναν το εμβόλιο στα ζώα, ανέπτυσαν όλα τα απαραίτητα αντισώματα, φαινόταν ότι ήταν ασφαλή και υγιή, έτσι ώστε το εμβόλιο να θεωρηθείι ασφαλές σε πρώτη φάση. Αλλά στη συνέχεια, όταν ήρθαν αντιμέτωπα με τον  πραγματικό κορωναϊό SARS, τα ζώα σε κάθε μία από τις μελέτες παρουσίασαν αυτό που τώρα αναφέρεται ως ανοσολογική ενίσχυση αντισωμάτων. Το σώμα τους αντέδρασε υπερβολικά στον ιό και έτσι σκότωσε πολλά από τα ζώα με καταιγίδες κυτοκινών. Ήταν τόσο προβληματικό που πολλές από τις δοκιμές κατέληξαν να αφήσουν μια προειδοποίηση στο τέλος, που ανέφερε ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αν ποτέ προχωρήσουμε σε δοκιμές σε ανθρώπους.

Λοιπόν τώρα, όπως γνωρίζουμε, έχουμε προχωρήσει σε δοκιμές σε ανθρώπους, έχουμε πει ότι παρακάμπτουμε τις μελέτες σε ζώα σε πολλές από τις μορφές αυτού του εμβολίου, η οποία είναι μια τρομακτική και φοβερή σκέψη. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο τρομακτική, που άνθρωποι που είναι συνήθως εναντίον αυτού, όπως οι Δρ. Paul Offit, Δρ. Peter Hotez – ο οποίος Hotez προσπάθησε να κάνει ένα εμβόλιο SARS – μας προειδοποιούν ότι δεν πρέπει να βιαστούμε να βγάλουμε αυτό το εμβόλιο. Απαιτούν πιο προσεκτικές έρευνες εμβολίων, λέγοντας ότι είναι πολύ επικίνδυνο να παρακαμφθεί η δοκιμή σε ζώα. Νομίζω ότι όταν σκεφτόμαστε το μέλλον αυτού του εμβολίου, δεν υπάρχει κάποιος ιός … Θέλω να πω, είτε αυτό είναι  βιολογικό όπλο είτε όχι, δεν…

Έκανα έρευνα, δεν ξέρω αν αυτό είναι ένα βιο-όπλο, αν είναι φυσικός. Θα προχωρήσω θεωρώντας ότι είναι φυσικός , μέχρι να μπορώ να αποδείξω κάτι διαφορετικό. Εάν πρόκειται για ένα βιολογικό όπλο, κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι ένα πολύ αδύναμο βιο-όπλο, που δεν έχει σχεδιαστεί πολύ καλά. Φαίνεται να επηρεάζει πραγματικά μόνο ηλικιωμένους και ήδη άρρωστους ανθρώπους. Αλλά η ιδέα ενός εμβολίου… πιστεύω ότι αυτός ο ιός μπορεί να σκοτώσει μερικούς ανθρώπους, αλλά όταν σκέφτομαι το μέλλον αυτού του πλανήτη…

Υπάρχουμε σε αυτόν τον πλανήτη σαν ανθρώπινα όντα έχοντας επιβιώσει από κάθε ξέσπασμα ιού και βακτηρίων που υπήρξε, είτε πιστεύετε στα θεία, σχεδιασμένοι από το Θεό και καθ’ εικόνα αυτού του Θεού, είτε στην εξέλιξη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είμαστε τέλεια σχεδιασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που μας τυχαίνουν σε αυτόν τον πλανήτη. Ωστόσο, ανησυχώ πολύ όταν οι άνθρωποι και η ανθρωπότητα αρχίζουν να επεμβαίνουν με τέτοιο τρόπο στη φύση. Και όταν σκεφτόμαστε τα προβλήματα αυτού του εμβολίου, εξαρτάται εάν παρατηρείτε … ας φανταστούμε τι θα μπορούσε να εξαλείψει το είδος. Αμφιβάλλω ότι θα είναι ένας ιός ή ένα βακτήριο που δημιουργήθηκε φυσικά, αλλά η ιδέα ενός εμβολίου, και γνωρίζουμε ότι αυτό είναι δυνατό τώρα εξαιτίας αυτών των δοκιμών, που φαίνεται να είναι ασφαλές σε πρώτη φάση, αλλά όταν αντιμετωπίσουμε έναν ιό, αυτό κάνει τον ιό θανάσιμο ενώ θα ήταν ένα κοινό κρυολόγημα.

Πρώτα απ ‘όλα, βλέπετε έναν τρόπο που θα μπορούσατε να σχεδιάσετε ένα τέτοιο βιολογικό όπλο, που όλοι θα ήταν εμβολιασμένοι, μόνο ορισμένοι άνθρωποι έκαναν ένα εμβόλιο που όταν ήρθαν σε επαφή με τον ιό, αυτός εξαφάνισε τον πληθυσμό αυτό. Έτσι μπορείς εύκολα να έχεις ένα σχεδιασμένο όπλο με αυτόν τον τρόπο, για το οποίο θα επιτρέπαμε στις κυβερνητικές μας υπηρεσίες να παράξουν  προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με αυτόν τον τρόπο, νομίζω ότι είναι πολύ προβληματικό. Αυτό συμβαίνει εάν υπάρχει σκοτεινή πρόθεση. Πιστεύω επίσης ότι η ιδέα των ατυχημάτων και της άγνοιας είναι πολύ προβληματική. Ας υποθέσουμε ότι καταλήγουν σε ένα εμβόλιο που δεν φαίνεται να έχει το πρόβλημα της ανοσολογικής ενίσχυσης, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά ο ιός μεταλλάσσεται. Θέλω να πω, πρέπει να καταλάβετε, δεν γνωρίζουν γιατί συμβαίνει η ανοσολογική ενίσχυση αντισωμάτων.

Επομένως δεν έχουν ιδέα τι το προκαλεί αυτό. Δεν γνωρίζουν το μηχανισμό. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι δεν δημιουργούμε ένα εμβόλιο αν δεν αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα αρχικά; Αλλά μετά μεταλλάσσεται ο κορωνοϊός, ο οποίος, όπως ακούτε, μπορεί τώρα να έχει μεταλλαχθεί εκατό φορές ή περισσότερο, θα συνεχίσει να κινείται. Πώς ξέρουμε ότι αυτή η μετάλλαξη δεν θα αντιδράσει τότε με το εμβόλιο ώστε να προκαλεί ανοσολογική ενίσχυση αντισωμάτων. Και αν σκεφτούμε το όνειρο του Bill Gates να εμβολιάσει τους πάντες σε αυτόν τον πλανήτη, μπορείτε να φανταστείτε αν κάναμε ένα κολοσσιαίο λάθος όπως αυτό, ότι με κάποιο τρόπο, κάτι που δόθηκε σε όλους μας, μας έκανε να είμαστε επιρρεπείς και ευάλωτοι σε έναν ιό απλού κρυολογήματος; Θα μπορούσατε να αφανίσετε αυτό το είδος με τέτοιας μορφής άγνοια. Νομίζω ότι αυτό απλώς αγγίζει επιφανειακά τα πράγματα που πραγματικά με κάνουν να ανησυχώ, μετά από τέσσερα χρόνια ερευνών μου σχετικά με τη διαδικασία του εμβολίου.

Ένα από τα πράγματα που εκτίμησα πραγματικά σχετικά με την παρουσία μου στο Μπαλί ήταν ότι συχνά μιλούσαμε μόνο για τα επιστημονικά πράγματα, αλλά υπήρχε ένα πραγματικό συναίσθημα πνευματικής κατανόησης του τι συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη. Νομίζω ότι υπήρξε μια τεράστια υπερβολή εδώ. Δεν … ο κόσμος που πιστεύει ότι όλο αυτό ήταν σχεδιασμένο, το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανένα διαθέσιμο εμβόλιο, μου λέει ότι αυτό δεν σχεδιάστηκε. Μπορεί να υπήρχε ένα σχέδιο σε κατασκευή, ίσως να προσπαθούσαν να εργαστούν σε κάτι που θα συνέβαινε στο μέλλον, όταν θα είμαστε σε καραντίνα. Κάτι δείχνει ότι κάποιος έχασε τον έλεγχο, κάτι ξέφυγε, γιατί αν αυτό ήταν πλήρως προγραμματισμένο, θα είχαν έτοιμο ένα εμβόλιο.

Και εξαιτίας αυτού, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν πολύ υπέρ μας, που θα μπορούσε να μας οδηγήσει στην ιδέα ότι κάτι πολύ μεγαλύτερο εμάς συμβαίνει εδώ. Για παράδειγμα, γιατί βλέπετε υποστηρικτές των εμβολίων, ακραίους υποστηρικτές εμβολίων, όπως ο Offit και ο Hotez, να εμφανίζονται και να προειδοποιούν για αυτό το εμβόλιο. Αρχικά δεν έβγαζε νόημα, αλλά τώρα πραγματικά βγάζει. Δείτε αυτούς, για να δείτε πόσο επικίνδυνο είναι να βιαστούμε για ένα εμβόλιο που είναι τόσο προβληματικό όσο αυτό. Και τώρα θα παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία δοκιμές πρώτης φάσης. Αυτό είναι το μέρος των δοκιμών όπου όλοι πεθαίνουν, αυτά είναι τα πράγματα που δεν βλέπουμε ποτέ, γι ‘αυτό το λόγο, για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, δεν μπορούμε να μηνύσουμε έναν κατασκευαστή εμβολίων στην Αμερική. Είναι απολύτως προστατευμένοι από την υποχρέωση λογοδοσίας.

Αλλά ο λόγος για τον οποίο θα θέλατε να κάνετε μήνυση, είναι για να μπορέσετε να δείτε τα αποτελέσματα όλων των δοκιμών πρώτης φάσης που έγιναν, όλα τα πράγματα που δεν μας επιτρέπεται να εξετάσουμε. Και τώρα, για πρώτη φορά στην ιστορία, νομίζω εξαιτίας των εγωισμών που κρύβονται πίσω από αυτό, είτε είναι ο Bill Gates είτε ο Fauci, και όλοι τους αλληλοσυνδέονται με πολλά δισεκατομμύρια δολάρια … Εννοώ, αν σκεφτείτε σχετικά με αυτό το εμβόλιο, θα μπορούσε να αξίζει 375 δισεκατομμύρια δολάρια, αν αυτό το πράγμα κοστίζει μόλις 50 δολάρια η ένεση για όλους σε αυτόν τον πλανήτη. Οπότε μιλάμε για τεράστια χρηματικά ποσά. Αλλά λόγω αυτής της αλαζονείας, θα αναγκαστούν να διαχειριστούν αυτές τις δοκιμές Πρώτης Φάσης ακριβώς μπροστά στον κόσμο, το έχουν γιόρτασει τόσο πολύ, οπότε εμείς πρόκειται αυτό να το εξετάσουμε στο μικροσκόπιο, ειδικά εγώ στο Highwire, και όσοι από εμάς που γνωρίζουμε, για να παρακολουθούμε κάθε άτομο να περνά από αυτό που θα μπορούσε να είναι προς όφελός μας για πρώτη φορά. 

Follow us: