Η von der Leyen ζητά εκ νέου παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα για όλους τους ανθρώπους

Η μη εκλεγμένη επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen, κάλεσε τους ηγέτες του κόσμου να εισαγάγουν ένα παγκόσμιο σύστημα “ψηφιακής ταυτότητας” για τους πολίτες. Η επικεφαλής της ΕΕ απηύθυνε την έκκληση αυτή σε ομιλία της στη σύνοδο “One Future” της Συνόδου Κορυφής της G20 στην Ινδία την Κυριακή. Η μανία του να κυριαρχεί στη ζωή μας ένα κινητό τηλέφωνο οργιάζει παντού – η “Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση” είναι ο τελικός στόχος.

Η κ. Leyen ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την ψηφιακή υποδομή που δημιούργησε η ΕΕ για τα “διαβατήρια εμβολιασμού”. Συνέχισε λέγοντας ότι το ίδιο σύστημα που δημιουργήθηκε για τα διαβατήρια εμβολιασμού επικαιροποιείται τώρα για να υποστηρίξει την παγκόσμια ψηφιακή ταυτοποίηση.


Να θυμίσουμε εδώ ότι η θυγατρική της γερμανικής Telekom, T-Systems, έκλεισε ένα τεράστιο συμβόλαιο με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Μέσω της T-Systems, ο ΠΟΥ θα παρέχει στο μέλλον στα 194 κράτη μέλη του “ένα τεχνικό πλαίσιο για την εισαγωγή ψηφιακών πιστοποιητικών εμβολιασμού”, όπως είναι η κατ’ ευφημισμόν ονομασία του νέου συστήματος ελέγχου.

Ο ΠΟΥ και η T-Systems εστιάζουν στη “διαφάνεια” και την “προστασία των δεδομένων” . Οι τρέχουσες εργασίες για το λογισμικό είναι δημοσιευμένες στην πλατφόρμα προγραμματιστών Github.

Η πύλη θα αλληλεπιδρά με άλλα μέρη του συστήματος που έχει ήδη αναπτύξει ο ΠΟΥ.
Για την T-Systems, το συμβόλαιο του ΠΟΥ αποτελεί γνώριμο έδαφος. Η εταιρεία είχε ήδη αναπτύξει την πύλη της ΕΕ για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού (DCC, Digital Covid Certificate). Περισσότερες από 60 χώρες είναι σήμερα συνδεδεμένες με αυτήν.

Η T-Systems είχε δημιουργήσει προηγουμένως την υπηρεσία πύλης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EFGS). Η υπηρεσία διασφαλίζει ότι οι εφαρμογές εντοπισμού covid των κρατών μελών λειτουργούν διασυνοριακά.

Η Telekom και η SAP(επίσης Γερμανική) συνεργάστηκαν στενά και στα δύο έργα της ΕΕ. Οι εταιρείες είναι επίσης βιομηχανικοί εταίροι για την εφαρμογή προειδοποίησης Corona της γερμανικής κυβέρνησης.


Δηλώνοντας ότι “το μέλλον θα είναι ψηφιακό”, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της ΕΕ, η Leyen κάλεσε επίσης τους εξίσου μη εκλεγμένους παγκοσμιοποιητικούς θεσμούς να ρυθμίσουν την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και την επερχόμενη παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα. “Σήμερα θέλω να επικεντρωθώ στην τεχνητή νοημοσύνη και τις ψηφιακές υποδομές”, δήλωσε η πρώην υπουργός Άμυνας της Γερμανίας.

Όπως έχει περιγραφεί, η τεχνητή νοημοσύνη ενέχει κινδύνους αλλά προσφέρει και τεράστιες ευκαιρίες.
Το κρίσιμο ερώτημα είναι πώς θα αξιοποιηθεί μια ταχέως εξελισσόμενη τεχνολογία.

Δήλωσε ότι επιθυμεί η ΕΕ και οι σύμμαχοί της να αναπτύξουν ένα “παγκόσμιο πλαίσιο για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης“.

Ενώ πίεζε για τη ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης, η “ευρωκράτισσα” ζήτησε επίσης τον έλεγχο της τεχνολογίας από τα μη εκλεγμένα όργανα του ΟΗΕ.

Στην ΕΕ, το 2020, παρουσιάσαμε τον πρώτο νόμο για την τεχνητή νοημοσύνη.
Θέλουμε να διευκολύνουμε την καινοτομία και ταυτόχρονα να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη. Αλλά χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερα.

Θα χρειαστούμε ένα παρόμοιο όργανο με την IPCC για το κλίμα, και εδώ θα πρέπει να υπάρξει επαφή με τους επιστήμονες, επιχειρηματίες και καινοτόμους. Αυτοί πρέπει να παρέχουν τη γνώση σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί η τεχνητή νοημοσύνη – καθώς και τα πιθανά οφέλη για την ανθρωπότητα. Δεύτερον, για τις ψηφιακές δημόσιες υποδομές. Μπορούν να αποτελέσουν πραγματικό booster για τις αναδυόμενες οικονομίες.

Η κα von der Leyen, που πρόσφατα έκανε διακοπές μαζί με τον πρωθυπουργό της χώρας κο Μητσοτάκη στην Κρήτη όπου και φιλοξενήθηκε στη βίλα του, αναφέρθηκε στο τυραννικό σύστημα διαβατηρίων εμβολιασμού που εισήγαγε η ΕΕ κατά τη διάρκεια της “πανδημίας” της Covid. Το σύστημα αυτό εμπόδιζε την ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων που δεν μπορούσαν να αποδείξουν ότι είχαν “εμβολιαστεί” με τα προϊόντα της Big Pharma.

Πολλοί από εσάς πλέον είναι εξοικειωμένοι με το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19. Η ΕΕ το ανέπτυξε για τις ανάγκες της. Το μοντέλο ήταν τόσο λειτουργικό και τόσο αξιόπιστο που 51 χώρες σε 4 ηπείρους το υιοθέτησαν δωρεάν.

Σήμερα, ο ΠΟΥ το χρησιμοποιεί ως παγκόσμιο πρότυπο για τη διευκόλυνση της μετακίνησης σε περιόδους απειλών για την υγεία.

Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον Dr Tedros για την εξαιρετική συνεργασία.

…δήλωσε στο τέλος, αναφερόμενη στον μη εκλεγμένο Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ.

Εν τω μεταξύ, η ΕΕ βρίσκεται ήδη στη διαδικασία εισαγωγής μιας εφαρμογής “ψηφιακής ταυτότητας” με απίστευτους ρυθμούς και με ελάχιστη ενημέρωση των πολιτών της για το τι αυτό συνεπάγεται εν μέσω εγκληματικής ανυπαρξίας του κράτους και απίστευτης αλαζονείας από πλευράς πολιτικών προσώπων και παραγόντων.

Στην Ελλάδα, την ώρα που ο κόσμος πνιγόταν και που για ακόμα μια φορά η εγκληματική αμέλεια και αδιαφορία θα έχει τεράστιες συνέπειες για τις επόμενες δεκαετίες, πέρασε με υπουργική απόφαση η έναρξη έκδοσης των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων μορφοτυπου ID-1. (07/09/2023)

Η κατακραυγή των συνδικάτων, των ελεγκτικών οργάνων, νομικών και δικαιοσύνης παραμένει ανύπαρκτη.

Η εφαρμογή smartphone της ΕΕ θα περιέχει το διαβατήριο, την άδεια οδήγησης, το ιατρικό ιστορικό και άλλες προσωπικές πληροφορίες του πολίτη, καθώς και ένα πορτοφόλι για το επερχόμενο ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας (CBDC). Στο όραμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) για το ψηφιακό μέλλον, όσοι δεν χρησιμοποιούν μια τέτοια εφαρμογή θα αποκλείονται από την κοινωνία.

Τέτοια μέτρα προωθούνται ήδη και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον περασμένο μήνα, ο γνωστός μας “φιλάνθρωπος” Bill Gates παρουσίασε ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας που, όπως ισχυρίζεται, θα χρησιμεύσει ως “αποτελεσματικό εργαλείο κατά της φτώχειας”.

Ανακοινώνοντας το σύστημα, ο Gates δήλωσε ότι στόχος του είναι να διασφαλίσει ότι κάθε άτομο στον κόσμο θα μπορεί και θα πρέπει να αποδεικνύει την ταυτότητά του …..

Δυστυχώς, τα Ελληνικά ΜΜΕ για ακόμα μια φορά -στο ίδιο δοκιμασμένο σύστημα της “πανδημίας”- είδαν μόνο κάτι νεοναζί σε πρόσφατες συγκεντρώσεις και εστίασαν σε μερικά καντήλια και κάτι εικόνες ενώ δεν έκαναν καμία αναφορά στους υπόλοιπους χιλιάδες που, έχοντας την πρόσφατη εμπειρία της ψυχωτικής συμπεριφοράς του “κράτους”, αντιδρούν στο νέο αυτό φιλόδοξο πρόγραμμα της κας von der Leyen και των φίλων της.

Διαβάστε επίσης:

Ημερομηνία δημοσίευσης: 14.09.2023

Ακολουθήστε μας στο Telegramhttps://t.me/corona_Greece

Αφήνουμε το youtube και ξεκινάμε μια νέα “οδύσσεια”.

Follow us: