Δημ. Ποντίκας : H λάθος στρατηγική στον ιο

Ο ιδρυτής και ερευνητής του εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας MENIDIMEDICA, στην Αιτωλοακαρνανία, Δημήτρης Ποντίκας, μιλώντας στον 98.4 αρχικά τόνισε ότι το μοριακό τεστ που η έχει δημιουργήσει , παρότι καλύπτει και τις μεταλλάξεις και κινείται σε διαφορετική λογική από τα περιθώρια του ψευδώς θετικού των PCR, 10 μήνες τώρα στην Ελλάδα είναι στα αζήτητα, όταν την ίδια ώρα 60 χώρες ανά τον κόσμο το έχουν προμηθευτεί.

Όπως τόνισε, η νέα μετάλλαξη που πραγματοποιήθηκε στο αγγλικό στέλεχος του ιού φέρνει νέα δεδομένα στο προσκήνιο σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και καθιστά επιτακτική την ανάγκη αλλαγής πλεύσης της εθνικής και παγκόσμιας στρατηγικής απέναντι στον ιο.

Αποτελεί πλέον μονόδρομο η εξεύρεση νέων στρατηγικών προσέγγισης όπως τα τροποποιημένα νανοσωματίδια και τα μονοκλωνικά αντισώματα που μέχρι τώρα βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είναι θλιβερό να υπάρχει η απόλυτη σιωπή και ο στρουθοκαμηλισμός εκ μέρους της επίσημης Πολιτείας σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Είναι καιρός να ακούσουμε τον ίδιο τον ιό να μας μιλάει και να παύσουμε να είμαστε μαθητευόμενοι μάγοι διότι οι συνέπειες προς όλους μας θα είναι ολέθριες.

Απαιτείται νηφαλιότητα και όχι μόχλευση δεδομένων, κοινωνική αλληλεγγύη και όχι στείρος εγωισμός.

Σημείωσε μάλιστα ότι όλες οι νέες μεταλλαγμένες εκδοχές του ιού είναι σωρευτικές και τείνουν όλες στο τέλος να έχουν τις ίδιες μεταλλάξεις διότι έρχονται αντιμέτωπες με τις ίδιες ομάδες αντισωμάτων. Η μετάλλαξη Ε484Κ συμβάλλει στο να αποφύγει ο ιος την ανοσολογική αντίδραση του πάσχοντα. Ο ιός προσπαθεί να γίνει κυρίαρχος, να επεκταθεί στις κοινότητες και όχι στο να “σκοτώσει” τον ξενιστή του διότι έτσι θα αυτοαναιρεθεί ως “ύπαρξη”. Ο ιός οδηγεί ένα γρήγορο αυτοκίνητο και εμείς οδηγούμε ένα κάρο ως ανθρωπότητα ως προς τις μέχρι σήμερα αντιδράσεις μας.

Αφηγήματα περί εμβολίων, πιστοποιητικών εμβολιασμού, λοκντάουν, παγώματος ζωής είναι αντιδημοκρατικά, στερούνται νομιμότητας, οδηγούν σε μετασχηματισμό της κοινωνίας σε σκοτεινούς δρόμους και στο τέλος θα μας φέρουν αντιμέτωπους με μια σωρεία άλλων “παθήσεων” οικονομικών, ψυχοσωματικών, υπαρξιακών, ηθικών.

Follow us: