966 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό COVID-19 σε περίοδο δύο μηνών στις Η.Π.Α

Αναφορές που συλλέχθηκαν από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων αποκαλύπτουν ότι 966 άτομα στις ΗΠΑ έχουν πεθάνει μετά τη λήψη εμβολίων mRNA COVID-19.

Σύμφωνα με τους The Epoch Times, το Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) ακολούθησε εμβολιασμούς από τη Moderna και την Pfizer μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 19 Φεβρουαρίου 2021. Το σύστημα ανέφερε 966 θανάτους ανθρώπων που έλαβαν οποιοδήποτε από αυτά τα εμβόλια, τα μόνα δύο διαθέσιμα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, που αντιπροσωπεύει το 5% από το συνολικό αριθμό των 19.769 ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν. Η έκθεση σημείωσε ότι 472 άτομα πέθαναν μετά τη λήψη του εμβολίου Moderna και 489 πέθαναν μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer. Πέντε άλλοι άνθρωποι πέθαναν μετά από λήψη ενός άγνωστου κατασκευαστή, σύμφωνα με το Newsweek.

Σύμφωνα με τους Times, το ποσοστό θανάτου των εμβολίων COVID-19 mRNA είναι πολύ υψηλότερο από αυτό του εμβολίου κατά της γρίπης που συσχετίστηκε με το 0,0000265% των θανάτων σε εμβολιασμένους ανθρώπους το 2019. Το ποσοστό θανάτου του εμβολίου COVID-19 από το Φεβρουάριο 2019, ήταν 0,0023%.

Όταν ρωτήθηκε για την έκθεση θανάτου του VAERS, ο Steven Denehy, διευθυντής των Media Relations της Pfizer, είπε: “Μέχρι σήμερα, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο μας. Σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων θανάτων που δεν σχετίζονται με το εμβόλιο, δυστυχώς είναι πιθανό να συμβούν με παρόμοιο ρυθμό όπως θα συνέβαινε στον γενικό πληθυσμό.”

Ωστόσο, ένας ειδικός σε μολυσματικές ασθένειες στη Γαλλία, ο Δρ Christian Perrone, υπέβαλε καταγγελία κατά των εμβολίων mRNA στην Ευρώπη, δηλώνοντας ότι «δεν είναι εμβόλια. Είναι προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Εγχέουν νουκλεϊκά οξέα που θα κάνουν τα κύτταρα μας να παράγουν στοιχεία του ιού », σύμφωνα με τους Times.

Η Newsweek ξεκίνησε τη δική της έρευνα για τα δεδομένα του VAERS, αλλά περιλαμβάνει όλες τις ανεπιθύμητες αναφορές θανάτου έως τις 26 Φεβρουαρίου. Μετρήθηκαν συνολικά 970 άνθρωποι που πέθαναν μετά τη λήψη τους – εξαιρετικά κοντά στα αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν στους Times.

Το CDC δήλωσε την 1η Μαρτίου ότι «Μέχρι σήμερα, το VAERS δεν έχει εντοπίσει μοτίβα αιτίας θανάτου που θα υποδεικνύουν πρόβλημα ασφάλειας με τα εμβόλια COVID-19».

Ο Κεντ Γουντς, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Ρυθμιστικής Υπηρεσίας Φαρμάκων και Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε στο Newsweek ότι όταν κάποιος πεθάνει μετά τη λήψη εμβολίου, δεν αποδεικνύει ότι το φάρμακο προκάλεσε το θάνατο.

"Έχετε το θάρρος να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας."
… Και να πάρετε την προσωπική σας ευθύνη! 

Πηγή : 2021 NewsmaxHealth

Follow us: