Πόσο ασφαλή (ΔΕΝ) είναι τα νέα “εμβόλια”

Μία απλή ανάλυση, που θα μπορούσε να κάνει οποιοσδήποτε, αποδεικνύει οτι τα “εμβόλια” κατά της COVID-19 είναι όχι μόνο αναποτελεσματικά αλλα ταυτόχρονα και αρκετά θανατηφόρα σε σύγκριση με αντίστοιχα προϊόντα που χρησιμοποιούνται εδώ και πάρα πολλά χρόνια και τα οποία έχουν “περάσει” αρκετές γενιές χωρίς να προκαλούν σοβαρές παρενέργειες. Μία ανάλυση απο τα στοιχεία για παράδειγμα της Γερμανικής κυβέρνησης, αποκαλύπτει τη νέα “πανδημία”, αυτή των θανάτων απο μαζικούς και μή λαμβάνοντας υπόψιν την προσωπική κατάσταση υγείας του καθενός, “εμβολιασμούς” που βρίσκονται ακόμα σε πειραματικό στάδιο.

Οι επιστολές “κόκκινου χεριού” είναι επίσημες προειδοποιητικές επιστολές της φαρμακοβιομηχανίας όταν γίνονται γνωστά νέα ευρήματα σχετικά με την επικινδυνότητα, τις παρενέργειες και τους κινδύνους ενός φαρμακευτικού προϊόντος. Ωστόσο, πρέπει να ειπωθεί ότι οι επιστολές αυτές αποστέλλονται στους γιατρούς και τα φαρμακεία δυστυχώς σε κάθε περίπτωση σε καθυστερημένο χρονικό σημείο, δηλαδή όταν υπάρχει απειλή νομικών συνεπειών. Σε πολλές περιπτώσεις, οι κίνδυνοι που περιγράφονται στις επιστολές αυτές είναι γνωστοί εδώ και αρκετό καιρό.

Στη Γερμανία ήδη, δύο φαρμακευτικές εταιρείες έχουν εκδώσει μέχρι στιγμής “κόκκινη” επιστολή για το “εμβόλιό” τους: η Johnson&Johnson και η AstraZeneca. Λόγω της ιδιαίτερης σημασίας και συνεχούς αναφοράς, θα ασχοληθούμε με την δεύτερη περισσότερο.

Στην επιστολή αυτή, η AstraZeneca προειδοποιεί για τη “σπάνια” εμφάνιση διαταραχών του αίματος με πτώση των αιμοπεταλίων. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν σχηματιστούν ξαφνικά αντισώματα κατά των αιμοπεταλίων μας (θρομβοκύτταρα) ή μέρος αυτών στον οργανισμό του εμβολιασμένου ατόμου. Αυτό οδηγεί στη συνέχεια τα αντισώματα, τα οποία στην πραγματικότητα υποτίθεται ότι καταστρέφουν μόνο επικίνδυνα ξένα υλικά στο σώμα μας, να καταστρέφουν τα αιμοπετάλια του αίματός μας (Αυτοάνοση Θρομβοπενία).

Όταν το ανοσοποιητικό μας σύστημα σχηματίζει αντισώματα κατά των ουσιών του ίδιου του οργανισμού για οποιονδήποτε λόγο, μιλάμε για αυτοάνοσο νόσημα. Βασικά, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σταματήσει μια αυτοάνοση ασθένεια, μια τέτοια ασθένεια μας συνοδεύει σε όλη μας τη ζωή. Πολλά ήδη γνωστά αυτοάνοσα νοσήματα είναι σχετικά ήπια, μπορούν να αντιμετωπιστούν συμπτωματικά, ώστε να μπορεί κανείς να ζήσει σε μεγάλο βαθμό μια φυσιολογική ζωή. Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει για όλες τις ασθένειες, και δυστυχώς, η “Αυτοάνοση Θρομβοπενία(VIPIT-Vaccine-Induced Prothrombotic Immune Thrombocytopenia)” είναι μία από τις επικίνδυνες και συχνά θανατηφόρες ασθένειες.

Η AstraZeneca κάνει λόγο για σπάνια περιστατικά. Ορισμένοι εμπειρογνώμονες υποθέτουν ότι η συχνότητα είναι 1 έως 10%, πράγμα που σημαίνει ότι 1 έως 10 στους εκατό εμβολιασμένους ανθρώπους θα προσβληθούν από αυτή τη νόσο αργά ή γρήγορα. Ωστόσο, λόγω της έλλειψης μελετών σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις όλων των “εμβολίων”, κανείς δεν μπορεί να πει αν, πότε και πόσο συχνά θα συμβεί κάτι τέτοιο. Απλώς δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με αυτό – ένας από τους λόγους για τους οποίους τασσόμεθα κατά αυτών των συγκεκριμένων “εμβολιασμών”.

Ωστόσο, είναι ήδη σαφές από τις πολλές αναφορές παρενεργειών ότι τα “εμβόλια” αυτά δεν είναι ασφαλή, όπως υποστηρίζεται, αλλά κρύβουν πιθανούς κινδύνους που δεν είναι ακόμη καν προβλέψιμοι. Πριν από μήνες οι ειδικοί που αποκαλούνται “συνωμοσιολόγοι” προειδοποιούσαν, μεταξύ άλλων, ότι ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει αυτοάνοσα νοσήματα. Και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αν σκεφτεί κανείς ότι, τελικά, δεν πρόκειται για εμβολιασμό με την κλασική έννοια, αλλά για μια ένεση γενετικού υλικού που προγραμματίζει τα κύτταρα του οργανισμού μας να παράγουν τμήματα του ιού, έναντι των οποίων το ανοσοποιητικό μας σύστημα υποτίθεται ότι παράγει αντισώματα.

Με άλλα λόγια: Είμαστε προγραμματισμένοι να παράγουμε αντισώματα για κάτι που ο οργανισμός μας έχει φτιάξει ο ίδιος. Αλλά αυτός είναι ουσιαστικά ο ορισμός των αυτοάνοσων νοσημάτων!

Συχνότητα των παρενεργειών

Προηγούμενες αναφορές παρενεργειών που σχετίζονται με τον εμβολιασμό δείχνουν ότι τα “εμβόλια” που έχουν εγκριθεί μέχρι σήμερα προκαλούν περισσότερες παρενέργειες από ό,τι όλα τα άλλα εμβόλια που κυκλοφορούν στην αγορά μέχρι σήμερα μαζί.

επίσημα στοιχεία από το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI) στη Γερμανία

Από μια σύνοψη των επίσημων στοιχείων σε αυτή τη σελίδα, με βάση τα στοιχεία της έκθεσης ασφάλειας του PEI, μπορεί κανείς να δει ότι μέχρι τις 2.4. στη Γερμανία έχουν αναφερθεί 31.149 παρενέργειες, 3.436 από αυτές σοβαρές, επίσης 407 θάνατοι σε ένα σύνολο 14,3 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου. Αυτό αντιστοιχεί σε ποσοστό 2,83 θανάτων και 23,9 σοβαρών παρενεργειών ανά 100.000 εμβολιασμούς.

Ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να ταξινομηθούν αυτά τα στοιχεία μπορεί να φανεί σε σύγκριση με όλους τους άλλους εμβολιασμούς. Τα τελευταία 20 χρόνια, έγιναν 771.000.000 εμβολιασμοί στη Γερμανία που πληρώθηκαν από τα ταμεία ασφάλισης υγείας. Υπήρξαν κατά μέσο όρο 3,2 σοβαρές παρενέργειες και 0,06 θάνατοι ανά 100.000 εμβολιασμούς.

Έτσι με καθαρή αριθμητική έχουμε 30 φορές υψηλότερο ποσοστό παρενεργειών, 7,5 φορές περισσότερες σοβαρές παρενέργειες και περίπου 47 φορές περισσότερους θανάτους ανά 100.000 εμβολιασμούς.

Παρεμπιπτόντως, η έκθεση ασφάλειας του PEI δείχνει επίσης ότι όχι το δραστικό συστατικό της AstraZeneca, αλλά αυτό της Pfizer/BioNTech έχει μακράν τον υψηλότερο αριθμό θανάτων (AstraZeneca 0,65 έναντι BioNTech 2,99 θανάτων ανά 100.000 εμβολιασμούς).

Θα πρέπει να σημειωθεί το εξής: Πρόκειται για τα επίσημα στοιχεία των συσχετίσεων που αναφέρονται στο PEI, τα οποία δημοσιεύει το Ινστιτούτο Paul Ehrlich, αν και πολύ συγκεκαλυμμένα. Αυτό σημαίνει ότι η σχέση μεταξύ παρενεργειών ή θανάτου και εμβολιασμού δεν είναι καθόλου σίγουρη σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση, καθώς, για παράδειγμα, ο θάνατος αμέσως μετά τον εμβολιασμό μπορεί να έχει συμβεί και “τυχαία”.

Αντίθετα, όμως, δεν αναφέρεται κάθε παρενέργεια ή κάθε θάνατος. Ωστόσο, υπάρχουν μόνο εκτιμήσεις σχετικά με τον αριθμό των μη αναφερόμενων περιπτώσεων, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι στο τέλος, αναφέρονται μόνο το 1-10% των ανεπιθύμητων παρενεργειών.

Ο πίνακας δεν λαμβάνει επίσης υπόψη τις όψιμες συνέπειες του εμβολιασμού, όπως η ανοσολογική δυσλειτουργία που προκαλείται από αντισώματα (ADE), αυτοάνοσα νοσήματα (π.χ. ανοσοεπαγόμενη θρομβοπενία – ITP ή νευρίτιδα) και άλλες ασθένειες ή θανάτους.

Προσπαθούν να μας αποκρύψουν τους ακριβείς αριθμούς;

Αν συγκρίνει κανείς αυτά τα στοιχεία με, για παράδειγμα, την Ολλανδία, θα πρέπει να συμπεράνει ότι το ποσοστό παρενεργειών εκεί είναι πολύ υψηλότερο από ό,τι στη Γερμανία μας, όπως δείχνει ο ακόλουθος πίνακας (πηγή):

Σύμφωνα με αυτό, υπάρχουν 450% περισσότερες παρενέργειες απο τα “εμβόλια” στην Ολλανδία από ό,τι στη Γερμανία. Δεδομένου ότι τα εμβόλια, σίγουρα παγκοσμίως (και στη συχνότητα) προκαλούν τις ίδιες παρενέργειες, υπάρχουν μόνο δύο πιθανότητες: Είτε αναφέρονται λιγότερες παρενέργειες στη Γερμανία, είτε αποσιωπούνται αρκετά επίσημα στοιχεία.

Μια ματιά στις ΗΠΑ προσφέρει παρόμοια εικόνα. Εκεί, η VAERS είναι υπεύθυνη για την υποβολή αναφορών σχετικά με τη στατιστική επεξεργασία των παρενεργειών του εμβολιασμού:

Στις ΗΠΑ παρατηρούμε μια τρομακτική αύξηση των παρενεργειών από τους εμβολιασμούς που έγιναν εκεί, λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν περάσει μόνο τέσσερις μήνες(01.04.2021). Μπορούμε λοιπόν να υποθέσουμε ότι μέχρι το τέλος του έτους, θα υπάρξει περίπου τριπλάσιος αριθμός θανάτων.

Και αν κοιτάξετε την Ευρώπη, στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκω έχουν αναφερθεί 344.177 τεκμηριωμένες περιπτώσεις βλάβης από τα “εμβόλια” μέχρι τις 27.4.21, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τυχόν μη αναφερθείσες περιπτώσεις!

Μπορείτε να δείτε τους αριθμούς αυτούς στις σελίδες της ΕΜΑ.

Προστασία;

Σε ένα email προς τον δημοσιογράφο Boris Reitschuster στις 13/5/21, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας έδωσε στη δημοσιότητα τα ακόλουθα στοιχεία, τα οποία έχουμε συνοψίσει σε έναν πίνακα:

Έτσι, όπως βλέπουμε εδώ, μετά τον εμβολιασμό είναι δυνατόν να νοσήσει κάποιος με covid-19, καθώς και να υπάρχουν σοβαρές επιπλοκές, ακόμη και θάνατοι. Ωστόσο, θεωρούμε τρομακτική τη συχνότητα των θανατηφόρων περιστατικών ακόμη και μετά τον δεύτερο εμβολιασμό, διότι είναι σημαντικά υψηλότερος από τον κίνδυνο θανάτου από Corona χωρίς εμβολιασμό.

Αλλά αν κάποιος έχει μεγαλύτερο κίνδυνο ακόμα και μετά τον εμβολιασμό να πεθάνει από την ασθένεια σε περίπτωση μόλυνσης, από τι προστατεύει ο εμβολιασμός;

Και μια ακόμη σημείωση: Το ποσοστό θνησιμότητας απο λοίμωξη με Corona είναι 0,15% παγκοσμίως, σύμφωνα με τον ΠΟΥ. Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία, το ποσοστό των θανατηφόρων περιστατικών λοίμωξης από covid μετά τον εμβολιασμό είναι 4,7%. Έτσι, ο κίνδυνος μιας σοβαρής έως θανατηφόρας λοίμωξης από Covid μετά τον εμβολιασμό αυξάνεται δραματικά! Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, μετά τον εμβολιασμό υπάρχει 30 φορές μεγαλύτερος κίνδυνος θανάτου με/απο Covid-19 σε σύγκριση με άτομα χωρίς εμβολιασμό!

Βέβαια, δεδομένης της σύντομης περιόδου της έρευνας, τα στοιχεία αυτά πρέπει να λαμβάνονται με επιφύλαξη, αλλά πρόκειται για επίσημα στοιχεία του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας!

Είναι οι εμβολιασμένοι μεταδοτικοί;

Το γεγονός ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν ακόμη να νοσήσουν από την Covid-19 και, επομένως, να μολύνουν και άλλους, έχει πλέον αποδειχθεί επιστημονικά. Ειδικά στην Αγγλία και το Ισραήλ υπάρχουν πολλές αναφορές σχετικά με αυτό, επειδή οι χώρες αυτές έχουν εμβολιάσει ιδιαίτερα πολύ. Η λεγόμενη “στείρα ανοσία” (δεν αρρωσταίνει, δεν μολύνει), όπως τη γνωρίζουμε από άλλους εμβολιασμούς, δεν ισχύει με τον εμβολιασμό για SARS-CoV-2.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι οι παρενέργειες του εμβολιασμού είναι επίσης μεταδοτικές, τουλάχιστον υπάρχουν για την ώρα αρκετές πολύ σοβαρές ενδείξεις γι’ αυτό. Για παράδειγμα, μη εμβολιασμένοι σύντροφοι εμβολιασμένων ατόμων αναφέρουν ότι εμφανίζουν ξαφνικά συμπτώματα (κοιλιακό άλγος, έντονη εμμηνορρυσιακή αιμορραγία κ.λπ.) που αποτελούν τυπικές παρενέργειες του εμβολιασμού. Το πώς και γιατί ακριβώς συμβαίνει αυτό είναι ακόμη ασαφές και χρειάζεται περαιτέρω έρευνα. Επίσης, δεν είναι καθόλου σαφές για πόσο χρονικό διάστημα (αν συμβαίνει καθόλου) μπορεί να συμβεί αυτή η μετάδοση των παρενεργειών. Δύο εβδομάδες, τρεις μήνες, μια ζωή; Ερωτήσεις επί ερωτήσεων!

Παρεμπιπτόντως, μια αναφορά από την αμερικανική βάση δεδομένων ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων (VAERS) είναι ιδιαίτερα τραγική, αναφέροντας ότι ο νεότερος θάνατος στο χρονικό των “εμβολίων” ήταν μόλις 5 μηνών(VAERS ID 1166062). Η μητέρα είχε εμβολιαστεί λίγο νωρίτερα και το παιδί, το οποίο συνέχισε να θηλάζει, εμφάνισε στη συνέχεια την αυτοάνοση ασθένεια που περιγράφεται παραπάνω και πέθανε τέσσερις ημέρες αργότερα. Συνεπώς, πρέπει να υποτεθεί ότι το εμβόλιο ή τα συστατικά του μπορούν επίσης να μεταδοθούν μέσω του μητρικού γάλακτος.

Αυξημένες αναφορές γυναικολογικών επιπλοκών

Μία μελέτη καθώς και η κυβερνητική υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου που παρακολουθεί τις παρενέργειες των εμβολίων COVID έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2.200 αναφορές για διαταραχές του αναπαραγωγικού συστήματος μετά από ενέσεις εμβολίων COVID (Pfizer και AstraZeneca), συμπεριλαμβανομένης της υπερβολικής ή απουσίας εμμηνορρυσιακής αιμορραγίας, της καθυστερημένης εμμήνου ρύσεως, της κολπικής αιμορραγίας, της αποβολής και της θνησιγένειας/αποβολής. Οι περιπτώσεις περιλαμβάνουν μη φυσιολογική αιμορραγία της μήτρας, ασυνήθιστο πόνο και πρήξιμο του μαστού, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, κολπική αιμορραγία, πρήξιμο των γεννητικών οργάνων, βλάβες, εξανθήματα ή έλκη και διαταραχές της εμμηνόπαυσης. Παρόμοιες εκθέσεις μπορούν επίσης να βρεθούν στη βάση δεδομένων των ΗΠΑ.

Σημαντικό: μια χρονική σχέση δεν τεκμηριώνει αιτιώδη συνάφεια, οπότε μπορεί να είναι καθαρά συμπτωματική. Αλλά τουλάχιστον τέτοιες συσχετίσεις θα πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη και να αποτελούν αιτία για περαιτέρω έρευνα. Και νομίζουμε ότι είναι σημαντικό κάθε άτομο να ενημερώνεται για τέτοιες διαπιστώσεις πριν από τον εμβολιασμό.

Ο εμβολιασμός αποτελεί μια σωματική βλάβη που νομιμοποιείται μόνο από το γεγονός ότι τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα συναινούν σε αυτό το μέτρο. Ωστόσο, αυτό προϋποθέτει πάντοτε μια σωστή και ολοκληρωμένη επαγγελματική εξήγηση των κινδύνων και των παρενεργειών. Διαφορετικά, παραμένει σωματική βλάβη με προσωπική ευθύνη του εμβολιάζοντος ιατρού.

Ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει άνοια;

Σε μια μελέτη, οι ερευνητές διερεύνησαν αν οι γενετικές πληροφορίες του εμβολιασμού μπορούν να ενσωματωθούν στο δικό μας γενετικό υλικό. Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των κυβερνήσεων ή των αρμόδιων αρχών και της φαρμακοβιομηχανίας, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι αυτό είναι πολύ πιθανό. Ακόμα χειρότερα, αυτό μπορεί να προκαλέσει τις λεγόμενες ασθένειες πρίον, οι οποίες περιλαμβάνουν τη νόσο των τρελών αγελάδων, την άνοια, την ALS (αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση) και τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Υποθέτουν ότι ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση αυτών των ασθενειών χρόνια αργότερα.

Στη μελέτη, ο συγγραφέας σημειώνει: “Τα συνημμένα ευρήματα, καθώς και οι πρόσθετοι πιθανοί κίνδυνοι, οδηγούν τον συγγραφέα στο συμπέρασμα ότι η κανονιστική έγκριση των εμβολίων με βάση το RNA για τον SARS-CoV-2 ήταν πρόωρη και ότι το εμβόλιο μπορεί να κάνει πολύ περισσότερο κακό παρά καλό”.

Τα δεδομένα του CTIAP

Το Γαλλικό Κέντρο Αξιολόγησης Φαρμάκων ( Center Territorial d’Information Pharmaceutique d’Avis CTIAP ) στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης του, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι και τα τέσσερα εμβόλια Covid πρέπει να σταματήσουν αμέσως.Κανένα από τα τέσσερα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν στη Γαλλία δεν είναι ασφαλές ή αποτελεσματικό.
Όλα έλαβαν άδεια έκτακτης ανάγκης με ανεπαρκή κλινικά στοιχεία. Επομένως, το CTIAP απαιτεί την άμεση αναστολή τους.

Το CTIAP είναι ένα περιφερειακό, ανεξάρτητο κέντρο για την αξιολόγηση των φαρμάκων το οποίο συνδέεται με το δημόσιο νοσοκομείο Cholet στα δυτικά της Γαλλίας, δημοσίευσε πρόσφατα μια έκθεση που δείχνει ότι τα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν κατά της COVID δεν υποβλήθηκαν μόνο σε ανεπαρκή κλινική δοκιμή, αλλά και ότι η ποιότητα των δραστικών ουσιών, τα »έκδοχα τους, μερικά από τα οποία είναι νέα» και οι διαδικασίες παρασκευής είναι προβληματικές και θεωρεί ότι όλοι οι εμβολιασμοί Covid είναι προβληματικοί.

»Αυτά τα νέα έκδοχα πρέπει να θεωρηθούν ως νέες δραστικές ουσίες», δήλωσε η ομάδα του νοσοκομείου Cholet, σε μια μελέτη που σύμφωνα με αυτά εγείρει ζητήματα που δεν έχουν σχολιαστεί μέχρι σήμερα.

Υπό την καθοδήγηση της φαρμακοποιού Δρ. Catherine Frade, η ερευνητική ομάδα εργάστηκε με δημόσια δεδομένα που κυκλοφόρησαν από τον EMA σχετικά με τις ενέσεις από τις Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca και Johnson & Johnson.Επομένως και τα τέσσερα εμβόλια πήραν άδεια κατα παρέκκλιση, προσωρινά μόνο βάσει της αντιληπτής ανάγκης, σε αντίθεση με την έγκριση βάσει κλινικών στοιχείων ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.Όλα τα εμβόλια αποτελούν επίσης αντικείμενο μελετών που εκτείνονται έως το 2024 και μετά. Και η πρώτη της προειδοποίηση ήταν ότι όλα αυτά τα προϊόντα έχουν άδειες κυκλοφορίας μόνο προσωρινά .

Όλα υπόκεινται σε περαιτέρω μελέτες και αυτές θα είναι σχεδόν αδύνατο να ολοκληρωθούν λόγω του τρόπου με τον οποίο διανέμονται τώρα τα εμβόλια, ανέφερε η έκθεση του CTIAP την οποία μπορείτε να βρείτε ολόκληρη μεταφρασμένη εδώ.

Οι Αγγλικές υγειονομικές αρχές αναμένουν ότι άνθρωποι θα πεθάνουν μετά τον 2ο εμβολιασμό

Οι αγγλικές υγειονομικές αρχές γράφουν σε μία αναφορά:

“Αυτό δείχνει ότι οι περισσότεροι θάνατοι και εισαγωγές απο μια υποτροπή μετά τον εμβολιασμό συμβαίνουν σε άτομα που έχουν λάβει δύο δόσεις εμβολίου, ακόμη και όταν δεν υπάρχει μείωση της προστασίας από το εμβόλιο ή μια παραλλαγή που διαφεύγει από τα εμβόλια”

και

“Η αύξηση τόσο των νοσηλειών όσο και των θανάτων αφορά κυρίως τα άτομα που έλαβαν δύο δόσεις του εμβολίου, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 60% και το 70% του κύματος, αντίστοιχα. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στην υψηλή εμβολιαστική κάλυψη στις πιο ευάλωτες ηλικιακές ομάδες, έτσι ώστε οι αποτυχίες εμβολιασμού(“ανοσοποίησης”) να ευθύνονται για περισσότερες σοβαρές ασθένειες από ό,τι τα ανεμβολίαστα άτομα”. (σελίδα 10, παρ 32)

Με άλλα λόγια, η Δημόσια Υπηρεσία Υγείας της Αγγλίας πιστεύει ήδη ότι η σαφής πλειοψηφία των ανθρώπων που πρέπει να νοσηλευτούν λόγω Covid-19 είναι διπλά εμβολιασμένοι!

Και άλλος ένας πίνακας με πολύ ενδιαφέρον, πάλι απο το Αμερικάνικο VAERS


Follow us: