Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας

Τι είναι η Π.Ο.Ε.Υ. ; www.poey.gr

H Π.Ο.Ε.Υ δημιουργήθηκε από επαγγελματίες στον τομέα της υγείας: νοσοκομειακούς και ιδιώτες Γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, Οδοντιάτρους, Μοριακούς, Βιολόγους, Γενετιστές, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Φαρμακοποιούς, ΕΚΑΒ, Νοσηλευτές/-τριες, Διοικητικούς Υπαλλήλους, Φύλακες, Τραπεζοκόμους και γενικά όλους τους εργαζομένους που προσφέρουν στον τομέα της Υγείας.

Τα μέλη ζουν και εργάζονται σε όλη την Ελλάδα. Κανένας δεν περισσεύει. Όλοι είναι απαραίτητοι στην αλληλοϋποστήριξη των μελών μας.

Γιατί δημιουργήθηκε η Π.Ο.Ε.Υ. ;

Ο πρώτος βασικός Σκοπός της Π.Ο.Ε.Υ είναι η δημιουργία μιας ενεργής ομάδας κοινωνικά και επιστημονικά εκατοντάδων χιλιάδων επαγγελματιών υγείας που θα συνεισφέρουν με τέτοιο τρόπο ο κάθε ένας προκειμένω να υπάρξει αντίδραση σε οποιαδήποτε ενέργεια θέτει σε κίνδυνο την δημόσια Υγεία όπως για παράδειγμα η υποχρεωτικότητα των εμβολίων νέας τεχνολογίας τα οποία εξαιτίας ελλειπών επιστημονικών μελετών τείνουν να προκαλέσουν σοβαρές και ανεπανόρθωτες βλάβες σε διάφορες ομάδες του γενικού πληθυσμού.

Ο δεύτερος Σκοπός είναι να ενημερώσει τα μέλη και γενικά όλους τους Έλληνες ,μέσα από συγκεκριμένα επιστημονικά υπομνήματα, δελτία τύπου ,χρήση διαδικτύου , συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και τηλεόραση για την επιστημονική αλήθεια σχετικά με τα εμβόλια ώστε να κρίνει ο καθένας ελεύθερα αν θα πρέπει να εμβολιαστεί ή όχι. Προσπαθούμε ώστε η επιλογή του καθενός για τον εμβολιασμό να απορρέει από ελευθερία και όχι από εκβιασμό και αυταρχική επιβολή.

Τι δεν είναι η Π.Ο.Ε.Υ. ;

Δεν είναι ομάδα που θέλει να διχάσει τον ελληνικό λαό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Αντίθετα θέλει να ενημερώσει με επιστημονικά και νομικά δεδομένα τον ελληνικό λαό ώστε να είναι ενήμερος και να μην πέφτει θύμα διχασμού και προπαγάνδας σε όποια απόφαση κι αν πάρει.

Δεν είναι αντιεμβολιαστές με την γενική έννοια του όρου (όπως μέχρι τώρα εννοούμε τα συμβατικά εμβόλια). Η ομάδα διαφωνεί με τα πειραματικά εμβόλια που κυκλοφορούν στις μέρες μας (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Sputnik, Johnson & Johnson) γιατί χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες είτε mRNA είτε DNA οι οποίες δημιουργήθηκαν για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων πολυπαραγοντικών ασθενειών όπως ο καρκίνος, τα αυτοάνοσα κλπ και όχι για την αντιμετώπιση ιογενών λοιμώξεων των οποίων η φιλοσοφία είναι εντελώς διαφορετική ενώ οι μέχρι τώρα δοκιμές σε ζώα ήταν αποτυχημένες. Τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι προϊόντα Γενετικής μηχανικής και βιοτεχνολογίας με άγνωστες συνέπειες στον γενικό υγιή πληθυσμό. Ακόμα χρησιμοποιούνται πειραματικά στα πλαίσια της βιοτεχνολογίας και της γενετικής μηχανικής.

Η Π.Ο.Ε.Υ θεωρεί σημαντικό και αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να αποφασίζει ελεύθερα μόνος του χωρίς να νιώθει πίεση ούτε από την ενημέρωση τη δική της ούτε όμως και από τους εκβιασμούς της κυβέρνησης ότι θα χάσει την εργασία του.

ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Follow us: