Κάλεσμα στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής COVID-19

Ρώμη, 12 – 14 Σεπτεμβρίου 2021

Εκ μέρους των διοργανωτών

Οργανώνουμε μια σύνοδο κορυφής στη Ρώμη, 12-14 Σεπτεμβρίου του 2021. Αυτή η σύνοδος κορυφής θα ενώσει όλους τους επαγγελματίες υγείας από όλο τον κόσμο που έχουν μελετήσει και προωθήσει πρωτόκολλα έγκαιρης θεραπείας για την Covid-19 που έχουν αγνοηθεί και λογοκριθεί. Θα γίνει επίσης συζήτηση με τη συμμετοχή νομικών για τη νομική εισαγωγή της πρώιμης/έγκαιρης θεραπείας για ασθενείς με Covid-19 στη χώρα τους.

Πολλοί ανυπομονούσαν για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας ασφαλούς, ανοιχτού και με σεβασμό διάλογου για την ανασκόπηση και σύγκριση αποτελεσματικών θεραπειών για την Covid-19. Αυτή είναι η ευκαιρία να ενωθούμε παγκοσμίως και να βρούμε τις λύσεις που θα βοηθήσουν να απαλλαγούμε από αυτήν την ασθένεια.

Μεταξύ άλλων διακεκριμένων γιατρών και επιστημόνων, θα είναι φυσικά παρόντες στη Ρώμη, οι R. Malone και T. Lawrie και πολλοί Ιταλοί γιατροί που θεραπεύουν ασθενείς με Covid-19 από τον Απρίλιο του 2020 . Οι Kory, McCullough, Carvalho, Zelenko, Patterson, Carvalho θα συμμετέχουν διαδικτυακά.

Παράλληλα με τους γιατρούς υπάρχει επίσης μια λίστα δικηγόρων και κυβερνητικών εκπροσώπων που έχουν προσκληθεί, καθώς και ακτιβιστές και ΜΜΕ.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

12 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Επαγγελματίες Υγείας θα συναντηθούν για να συζητήσουν και να συγκρίνουν την έρευνα σχετικά με τις θεραπείες για την Covid-19

13 Σεπτεμβρίου 2021

Οι επαγγελματίες καλούνται από τη γερουσιαστή Roberta Ferrero να παρουσιάσουν τα συμπεράσματά τους στην Ιταλική Γερουσία.

14 Σεπτεμβρίου 2021

Θα δοθεί η ευκαιρία στους επαγγελματίες να παρουσιάσουν τα ευρήματά τους στο κοινό και τα ΜΜΕ.

Η διαδικτυακή παρακολούθηση και συμμετοχή είναι διαθέσιμη, οπότε ελέγξτε τις πληροφορίες εγγραφής στο κάτω μέρος του καλέσματος. Αυτό όμως που θα έχει τον πιο ισχυρό αντίκτυπο είναι η ζωντανή παρουσία – ο ένας δίπλα στον άλλο – ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΠΟΛΛΟΙ

Οι εκπρόσωποι των δημόσιων θεσμών μπορούν επίσης να επιλέξουν να συνεισφέρουν στη συζήτηση, οπότε παρακαλώ, αν είστε πρόθυμοι να το κάνετε, να το αναφέρετε στην εγγραφή σας.

Λέγοντας αυτά, θα ήταν τιμή μας να συμμετέχετε όπως μπορείτε. (διαδικτυακά, με βίντεο, ζωντανά).

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες στο internationalcovidsummit@gmail.com

Όλοι θυμόμαστε πού ήμασταν όταν ακούσαμε για τα πρώτα θύματα της Covid-19 στην ΙΤΑΛΙΑ ….

Ας θυμώμαστε τη συνάντησή μας ενωμένοι όλοι στην ΙΤΑΛΙΑ, όταν όλα αυτά τελείωσαν…

Με Θερμούς Χαιρετισμούς,

Οι διοργανωτές της ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ COVID-19

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:

https://www.internationalcovidsummit.com

* Επικοινωνήστε επίσης με το greece@worldfreedomalliance.org σε περίπτωση δυσκολίας εγγραφής

———————————————————————————————-

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να εγγραφείτε στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής Covid στη Ρώμη 2021. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Απαιτείται ΕΓΓΡΑΦΗ ακόμη και για όσους/ες παρακολουθήσουν/συμμετέχουν διαδικτυακά, ώστε να μπορέσουμε να σας στείλουμε του συνδέσμους του streaming  και των μεταφράσεων.

ΒΗΜΑΤΑ  ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

1. Μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.internationalcovidsummit.com/

2. Κάντε κλικ στην ένδειξη ΕΓΓΡΑΦΗ/REGISTRATION στο επάνω μέρος

3. Κάντε κλικ στο AUDIENCE/PROFESSIONALS/MEDIA – KOINO/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΝΟΜΙΚΟΙ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ/ΜΜΕ, ανάλογα σε ποια κατηγορία ανήκετε

4. Κωδικός πρόσβασης: όπου απαιτείται(παρακαλώ επικοινωνήστε στη διεύθυνση internationalcovidsummit@gmail.com  για τον κωδικό ανάλογα  με την κατηγορία που θα επιλέξετε AUDIENCE/PROFESSIONALS/MEDIA – KOINO/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΝΟΜΙΚΟΙ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ/ΜΜΕ)

5. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ(αν σας ζητηθεί) και επιλέξτε SUBMIT/ΥΠΟΒΟΛΗ

*Αν φέρνετε επισκέπτες, μην χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φόρμα εγγραφής.

Θα δείτε έναν σύνδεσμο στην ένδειξη NOTE/ΣΗΜΕΙΩΣΗ σε αυτήν τη σελίδα όπου μπορείτε να εγγράψετε τους καλεσμένους σας για την 3η ΗΜΕΡΑ.

** Αν υπάρχει κάποιος άλλος επαγγελματίας που γνωρίζετε ότι θα ήθελε να συμμετάσχει, παρακαλώ επικοινωνήστε στη διεύθυνση internationalcovidsummit@gmail.com πριν εγγραφείτε

Follow us: