2ο συνέδριο παθολογίας: Ο εμβολιασμός κατά της covid-19 σχετίζεται παθολογικά με θανάτους και δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία

Εν συνεχεία του πρώτου συνεδρίου (μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά), πραγματοποιήθηκε στις 04.12.2021 το δεύτερο συνέδριο παθολογίας οπού ο έμπειρος παθολόγος καθηγητής Dr. Arne Kurkhardt μαζί με μία ομάδα έγκριτων επιστημόνων υγείας, παρουσίασε τα νεότερα δεδομένα από 19 αυτοψίες που πραγματοποίησε. Οι συγγενείς των αποθανόντων υποπτεύθηκαν ότι οι θάνατοι συνδέονταν με τις πειραματικές ενέσεις κατά της covid-19. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να παραδώσουν τα πτώματα στην ερευνητική ομάδα για περαιτέρω εξέταση. Σε 7 από τις περιπτώσεις, αποδείχθηκε μια “πολύ πιθανή” σύνδεση. Σε όλες τις περιπτώσεις, η λεμφοκυτταρική μυοκαρδίτιδα έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ο νεαρότερος νεκρός ήταν μόλις 28 ετών.

Αποκαλύπτονται σοβαρές ασθένειες μετά τον εμβολιασμό

Όπως και στην πρώτη εξέταση, αποκαλύφθηκαν και πάλι ανησυχητικές φλεγμονώδεις διεργασίες και νεκρώσεις σε όλα τα όργανα. Σε συνδυασμό με αυτό, αποκαλύφθηκαν σημάδια των πιο σπάνιων αυτοάνοσων ασθενειών, όπως το σύνδρομο Hashimoto ή το σύνδρομο Sjögren. Μεμονωμένα, οι παρατηρήσεις αυτές δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. Είναι η συσσώρευση και ο συνδυασμός πολλών ασθενειών ταυτόχρονα που είναι τόσο ανησυχητική. Ο Burkhardt επεσήμανε ότι η διερεύνηση τέτοιων θανάτων διαρκεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι παθολόγοι έκαναν μικροσκοπικές τομές στις μικρότερες τομές και εξέταζαν τα σώματα. Όσο μικρότερες ήταν οι τομές, τόσο περισσότερα μπορούσε να βρει ο παθολόγος. Ορισμένα ύποπτα γεγονότα δεν θα μπορούσαν επομένως να εξεταστούν καθόλου, διότι θα διέλυαν τις ικανότητες λόγω της πολυπλοκότητάς τους και της έκτασης του έργου, σε βαθμό που οι εμπειρογνώμονες θα ήταν απασχολημένοι με αυτά για μήνες, αν όχι χρόνια. Αυτό δείχνει επίσης ότι η αποσαφήνιση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις ενέσεις κατά της covid κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι και πιθανώς πολλές αιτίες θανάτου δεν θα αποσαφηνιστούν ποτέ πλήρως. Αυτό είναι βολικό για τη φαρμακοβιομηχανία και τους πολιτικούς.

Αύξηση κρουσμάτων με καρκίνο του μαστού; Γιατρός ζητά από τους συναδέλφους της να βοηθήσουν στην ενημέρωση

Dr. Ute Krüger, βίντεο στα Γερμανικά

Αλλά δεν είναι μόνο μεταξύ των νεκρών που παρατηρούνται όλο και πιο οδυνηρές επιπτώσεις των πειραματικών ουσιών. Η Dr. Ute Krüger, ειδικευμένη ιατρός για τον καρκίνο του μαστού στη Σουηδία, ανέφερε μια τεράστια αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου του μαστού μεταξύ των ασθενών της τους τελευταίους μήνες. Δεν ισχυρίζεται ότι τα “εμβόλια” έχουν κάποια σχέση με αυτό, διότι η συσχέτιση δεν ισοδυναμεί με αιτιότητα. Λέει όμως -και αυτό πρέπει να επιτρέπεται ακόμα στην επιστήμη- ότι τα ευρήματα των ασθενών της την οδηγούν σε αυτή την υπόθεση. Οι ασθενείς με καρκίνο του μαστού στο ιατρείο της είναι όλο και περισσότερο νεότερης ηλικίας, οι καρκίνοι αναπτύσσονται ταχύτερα και παίρνουν ασυνήθιστες μορφές. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Krüger κάλεσε όλους τους συναδέλφους γιατρούς να συλλέγουν επίσης τέτοιες παρατηρήσεις, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν το κοινό. Στο παρελθόν, οι ασθενείς της ήταν κυρίως άνω των 40 ετών, αλλά σήμερα η συχνότητα εμφάνισης καρκίνου στα 30 αυξάνεται ραγδαία.

Για άτομα κάτω των 59 ετών: Υψηλότερος κίνδυνος θανάτου από τα πειραματικά εμβόλια παρά από Covid

Ο δικηγόρος Elmar Becker εκπροσωπεί αρκετούς γονείς παιδιών που πέθαναν από τα πειραματικά εμβόλια. Τον συγκλόνισε η άγνοια των γιατρών και των πολιτικών που συναντά συνεχώς. Στην περίπτωση ενός πρόσφατα αποθανόντος παιδιού, για παράδειγμα, οι γιατροί λέγεται ότι ορθόδοξα υποτίμησαν και αγνόησαν οποιαδήποτε σχέση με τον εμβολιασμό.
Ο καθηγητής Dr. Werner Bergholz αναφέρθηκε σε στατιστικές λεπτομέρειες σχετικά με τις εκτιμήσεις κινδύνου-οφέλους στο τέλος της παρουσίασης της πραγματογνωμοσύνης. Είπε ότι ήταν στατιστικά σημαντικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι που έλαβαν δύο φορές τις “γονιδιακές θεραπείες”, πέθαιναν συχνότερα. Ανέφερε επίσης την υψηλή υπερβάλλουσα θνησιμότητα μετά τη χρήση της δεύτερης, πειραματικής ένεσης ως στατιστικά εμφανή. Ως εκ τούτου, ο Bergholz πιστεύει ότι οι ενέσεις θα αυξήσουν τον κίνδυνο θανάτου – ιδίως σε άτομα κάτω των 59 ετών. Ειδικά μεταξύ αυτών, οι εμβολιασμοί έχουν πλέον υψηλότερο κίνδυνο θανάτου από τον ίδιο τον ιό. Οι εκτιμήσεις κόστους-οφέλους δεν λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Ο Bergholz επικρίνει τους πολιτικούς γι’ αυτό. Ο κίνδυνος “βλάβης από τον εμβολιασμό” είναι περίπου 60 φορές υψηλότερος με τις πειραματικές ενέσεις κατα της covid-19 από ό,τι όλα τα προηγούμενα χρόνια, εξήγησε ο εμπειρογνώμονας.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 11.12.2021

Follow us: