Ξένα σώματα στα εμβόλια

Στο συγκεκριμένο άρθρο, μια ομάδα επιστημόνων,  η οποία αποτελείται από τους Dr. Ute Langer, Dr. Baerbel Ghitalla, Professor Arne Burkhardt και αρκετοί άλλοι, ανέλυσαν δείγματα από τα γνωστά σε όλους μας εμβόλια κατά του Covid-19.

Με τη χρήση μικροσκοπίου σκοτεινού πεδίου βρέθηκαν δομές εν κινήσει, οποίες θα μπορούσαν να είναι τα γνωστά νανολιπίδια. Όμως οι συγκεκριμένες δομές, δεν ήταν οργανικές, ήταν μη – βιολογικές δομές. Η λέξη δομή χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάποιο μόριο, μια ουσία, ένα ξένο σώμα. Επίσης, ανακαλύψανε μόρια μεγέθους 0,5 χιλιοστών με τη χρήση μικροσκοπίου ορατού φωτός.

Στο εμβόλιο Johnson & Johnson, ανακαλύφθηκε δομή μεγάλου όγκου με κοφτερές άκρες. Μία τέτοια δομή, όταν εισέρχεται στα τριχοειδή αγγεία και στους λεμφαδένες, θα μπορούσε να προκαλέσει επιπλοκές, σοβαρές βλάβες, ακόμη και θάνατο. Το μέγεθος της συγκεκριμένης δομής είναι υπερβολικά μεγάλο για τα τριχοειδή αγγεία. Οι συγκεκριμένες δομές παρατηρήθηκαν και σε άλλες παρτίδες δειγμάτων. Η μορφή είναι πάντοτε η ίδια. Συνεπώς, η εμφάνιση δεν είναι σύμπτωση και εμφανίζεται συχνά.

Σε άλλο δείγμα εμβολίου της BioNTech – Pfizer, παρατηρήθηκαν δομές (ξένα σώματα) και στην παρατήρηση δεν απαιτείται ειδικό μικροσκόπιο, οι συγκεκριμένες δομές μπορούν να παρατηρηθούν με μικροσκόπιο ορατού φωτός. Το ερώτημα που δημιουργείται είναι γιατί δεν τα παρατήρησε κανένας, όπως το Ινστιτούτο Paul Ehrlich. Αυτές οι δομές, παρατηρήθηκαν στην Ιαπωνία στο εμβόλιο της Moderna.

Δείγμα Αίματος Εμβολιασμένων

Τα ερυθρά αιμοσφαίρια σχηματίζουν κυλίνδρους μ΄ ένα άλλο αντικείμενο να τυλίγεται γύρω από αυτά. Το συγκεκριμένο αντικείμενο θα μπορούσε να περιγράφει σαν μια τρίχα ή ίνα και στη συνέχεια παρατηρήθηκε ότι ήταν αρκετά μακρύ, διπλά (dually) διαθλαστικό. Η ίνα αυτή ήταν στρώσεις γραφενίου. Διπλά διαθλαστικό, σημαίνει ξένο σώμα, δεν είναι οργανικό, μη – βιολογικό.

Σε άλλο εμβολιασμένο άτομο, έξι μήνες μετά το εμβόλιο, η μορφή των ερυθρών αιμοσφαιρίων ήταν αγκαθωτή, δεν ήταν πλέον ζωντανά. Τα μόνα που έμειναν ζωντανά ήταν τα φαγοκύτταρα, δηλαδή τα λευκά αιμοσφαίρια που προσπαθούσαν να αφαιρέσουν τις προσμίξεις και προφανώς αποτυγχάνουν να το κάνουν. Η συγκεκριμένη ασθενής πάσχει από βαριές και σοβαρές ασθένειες μη αναστρέψιμες.

29 Νοεμβρίου 2021 – Ιατρείο στη Σαξονία

Δείγματα νωπού αίματος από 4 εμβολιασμένους συνανθρώπους μας. Οι γιατροί του συγκεκριμένου ιατρείου στη Σαξωνία παρείχαν φωτογραφίες από δείγματα αίματος εμβολιασμένων. Στα δείγματα αίματος παρατηρήθηκαν τα εξής :

  • Παράσιτα που εκκολάφθηκαν. Τα παράσιτα εντοπίσθηκαν με το πεπτικό σωλήνα και τα γεννητικά τους όργανα. Τα συγκεκριμένα παράσιτα προκαλούν καρκίνο στον οργανισμό, σοβαρό πόνο και μόλυνση του εγκεφάλου.
  • Απροσδιόριστε δομές
  • Δομές που μοιάζουν με γυαλί

Οι περισσότεροι που θα διαβάσουν το συγκεκριμένο άρθρο δεν θα μπορέσουν να αντέξουν την αλήθεια και θα θεωρήσουν ότι είναι Fake News ή θεωρία συνομωσίας.

Όμως τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από το Ulm University στις 26 Μαΐου 2021 και προκαλεί φόβο ή τουλάχιστον έκπληξη. Οι ερευνητές στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, ανακάλυψαν προσμίξεις μέσα στα εμβόλια. Εξέτασαν φιαλίδια του AstraZeneca. Σε κάθε φιαλίδιο, ανακάλυψαν ότι τα 2/3 των εμβολίων περιείχαν δομές/ουσίες που δεν είχαν θέση εκεί, και μονάχα το 1/3 ήταν στην πραγματικότητα υλικό του εμβολίου. Αυτό είναι σχετικά ασυνήθιστό και μη αναμενόμενο. Ο καθηγητής Kochanek δεν μπόρεσε να εξηγήσει το λόγο ύπαρξής αυτών των δομών/ουσιών, οι οποίες δεν θα έπρεπε να ήταν μέσα στα εμβόλια ή ποιες είναι οι συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Από την μία πλευρά, αυτές οι ουσίες δεν φαίνεται να έχουν κάποια σχέση με θρόμβωση των φλεβικών κόλπων του εγκεφάλου, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να αποκλειστεί ως αιτία. Η ομάδα εξέτασε 4 παρτίδες του εμβολίου και έδωσε τα αποτελέσματα στις κυβερνητικές αρχές, στον ΕΜΑ, στη Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμών, στο Ινστιτούτο Robert Koch και στο Ινστιτούτο Paul Ehrich, χωρίς να λάβουν απάντηση. Ούτε ο κατασκευαστής απάντησε στα ευρήματα, παρόλο που έδειξε ενδιαφέρον.

Δεν έχεις πειστεί ακόμη;

Σύντομα νέο άρθρο με φωτογραφίες από τις παρενέργειες σε συναθρώπους μας από τα εμβόλια στην Ελλάδα.

Follow us: