Όλοι μαζί μπορούμε: Στείλτε μας τις μαρτυρίες για το Grand Jury

Ως εδώ και μη παρέκει. Φτάνει πια. Δύο χρόνια τώρα, ο καθένας μας έχει χάσει πολλά -και πολλούς- και ακόμα στέκουμε σιωπηλοί και φοβισμένοι; Μήπως απλά είμαστε βαθιά ντροπιασμένοι για αυτά που επιτρέψαμε να γίνουν;  Οι λίστες των νεκρών κάθε μέρα μεγαλώνουν, η φτώχεια εξαπλώνεται ραγδαία, τα ΜΜΕ συνεχίζουν να παραπληροφορούν, επίμονα και ακούραστα. Οι γιατροί που παραμένουν στο ΕΣΥ και δεν έχουν εξουθενωθεί  εργασιακά λιγοστεύουν κάθε μέρα, οι υπόλοιποι που βγάλαν σε αναστολή, την ώρα που ακριβώς τους χρειαζόμασταν περισσότερο από ποτέ, φωνάζουν έξω από το Υπουργείο Υγείας, που σε μας και στους ίδιους ανήκει και όχι στον εκάστοτε Υπουργό. Ως πότε θα παραμένουμε κρεμασμένοι στις οθόνες μας να ακούσουμε με αγωνία ό,τι αυτή τη φορά αποφασίσει μια χούφτα άνθρωποι να είναι η επόμενη μέρα για τα δισεκατομμύρια του πλανήτη;

Μια ομάδα διεθνών δικηγόρων και ένας δικαστής, δεν έκαναν υπομονή τόσο καιρό, αλλά ερεύνησαν μεθοδικά τον ισχυρισμό ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου έχουν τεθεί υπό την ελεγκτική επιρροή διεφθαρμένων και εγκληματικών δομών εξουσίας. Συνέλεξαν τα διαθέσιμα στοιχεία για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μέχρι σήμερα, εναντίον των «ηγετών, διοργανωτών, υποκινητών και συνεργών» που βοήθησαν, υποστήριξαν ή συμμετείχαν ενεργά ή δια παραλείψεως, στη διαμόρφωση και εκτέλεση ενός κοινού σχεδίου για μια πανδημία, δημιούργησαν σκόπιμα μαζικό πανικό μέσω ψευδών δηλώσεων και γεγονότων και μιας κοινωνικά σχεδιασμένης ψυχολογικής χειραγώγησης, τα μηνύματα της οποίας μεταφέρθηκαν μέσω των συστημικών ΜΜΕ. Σήμερα διεξάγεται ποινική έρευνα σύμφωνα με τη διαδικασία του Μεγάλου Ενόρκου των Ηνωμένων Πολιτειών.Για όποιον θέλει διαβάζει  και από εδώ: https://www.grand-jury.net/ ή μπορεί να τους δει εδώ:

Σκοπός του μαζικού πανικού ήταν να ωθήσει τον πληθυσμό να αποδεχθεί το μαζικό πειραματικό «εμβολιασμό» του, αν και δεν είχε αποδειχθεί ασφαλής ούτε καν βραχυπρόθεσμα, απεδείχθη αναποτελεσματικός, επισφαλής μέσο και μακροπρόθεσμα και  πολλές φορές κατεγράφη εξαιρετικά επικίνδυνος, ακόμα και θανατηφόρος. Η οικονομική, κοινωνική και υγειονομική ζημιά που προκλήθηκε στον παγκόσμιο πληθυσμό μπορεί να μετρηθεί σε τετράκις εκατομμύρια δολάρια, με χιλιάδες νεκρούς, εκατομμύρια αρρώστους, δισεκατομμύρια ταλαιπωρημένους και θλιμμένους ανθρώπους που τσαλακώθηκαν με πάμπολους τρόπους.

Οι  δικηγόροι Virginie de Araujo Recchia (Γαλλία), Judge Rui Fonseca E Castro (Πορτογαλία), Claire Deeks (Νέα Ζηλανδία), Viviane Fischer (Γερμανία), Dr. Reiner Fuellmich (Γερμανία), N. Ana Garner (ΗΠΑ), Dr. Renate Holzeisen (Ιταλία), Tony Nikolic (Αυστραλία), Dipali Ojha, (Ινδία), Dexter L-J. Ryneveldt (Adv.) (Νότιος Αφρική), Deana Sacks (ΗΠΑ), Michael Swinwood, (Καναδάς), καθώς και οι συνεργαζόμενοι υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων και νομικοί ακτιβιστές Tjaša Vuzem (Σλοβενία) , Gina Cloud(ΗΠΑ), Dr. Cristiane Grieb (Καναδάς)και Leslie Manookian(ΗΠΑ) δε μας ζητούν χρήματα, αλλά χρειάζονται τις μαρτυρίες μας, τίς προσωπικές εμπειρίες μας ως αναγκαία πολεμοφόδια, για να καθίσουν στο εδώλιο τους υπαίτιους και να τους δικάσουν. Πρέπει να αποδοθεί το «κοινό περί δικαίου αίσθημα», να μην τους αφήσουμε, τους “ξεχάσουμε”. Φαίνεται να επιχειρούν το “λασκάρισμα” στο σχοινί που μας έχουν δεμένους, τουλάχιστον κάποιους εξ ημών, για να υπογραμμίσουν τη διαίρεσή μας, σε μικρότερες και πιο αδύναμες ομάδες.  Αν τους αφήσουμε θα επιστρέψουν με την υπόλοιπη πραμάτεια τους, τη “φάση ΙΙ” για εκείνους, τη χαριστική βολή για εμάς, θα αρχίσουμε να μετράμε τα επόμενα “κύματα” της επόμενης “πανδημίας” που θα μας πάρουν την υπόλοιπη ζωή ή το λιγότερο θα την υποδουλώσουν για πάντα.

Ο σκοπός της έρευνας του «Peoples’ Court of Public Opinion» είναι διπλός: Από τη μία πλευρά είναι να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον ορισμένων από τις ποινικά και πολιτικά υπεύθυνες προσωπικότητες αυτών των Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας.

Από την άλλη πλευρά, είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος σχετικά με την πραγματική κατάρρευση του τρέχοντος συστήματος και των θεσμών του και την ανάγκη να ανακτήσουν οι ίδιοι τον λαό την κυριαρχία τους και να επιχειρήσουν το άλμα για το δικό τους νέο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, εκπαίδευσης, οικονομίας και δικαιοσύνης, έτσι ώστε η δημοκρατία και το κράτος δικαίου βάσει των συνταγμάτων μας να αποκατασταθεί.

Σε μια ιστορική περίσταση που οι ψευδομάρτυρες “γιατροί” και “επιστήμονες” για λιγότερο από 30 αργύρια σπεύδουν και στριμώχνονται για να προδώσουν τον Κύριο τους και δεν ντρέπονται να ορκίζονται στην τιμή τους και την υπόληψή τους -αφού δεν έχουν ούτε το ένα, ούτε το άλλο-, είναι εντελώς απαραίτητο οι μάρτυρες της αλήθειας να ορθώσουμε το ανάστημά μας. Να στείλουμε τις πραγματικές μας ιστορίες, να καταγράψουμε τις απώλειές μας  και να απαιτήσουμε  για τη δικαίωσή μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Πώς μπορείτε να στείλετε τις μαρτυρίες σας

Είναι πολύ σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο και να γράψετε αναλυτικά την εμπειρία σας.

Πώς επηρέασαν τα γεγονότα των τελευταίων ετών τη ζωή σας; Σε επίπεδο υγείας, επαγγελματικό, κοινωνικό, οικονομικό, ψυχολογικό. Θεωρούμε ότι η επιβολή αυθαίρετων και αντιεπιστημονικών μέτρων, η εγκαθίδρυση μίας κατάστασης συνεχόμενου άγχους και πανικού, επιδείνωσε ή και οδήγησε σε περισσότερες ασθένειες και θανάτους από ότι ο ίδιος ο ιός.

  • Απολέσατε την εργασία σας εξαιτίας των μέτρων που ελήφθησαν;
  • Πώς σας επηρέασε ο κοινωνικός αποκλεισμός;
  • Αναγκαστήκατε να κάνετε μία ιατρική πράξη ενώ δε θέλατε -όπως το rapid test ή το εμβόλιο-, προκειμένου να μπορέσετε να υποστηρίξετε οικονομικά τις οικογένειές σας;
  • Υπήρξαν βλάβες -αναστρέψιμες ή μόνιμες- από τον εμβολιασμό  σε εσάς ή δικούς σας ανθρώπους;
  • Πώς νιώσατε αυτά τα δύο χρόνια και σε τι βαθμό επηρεάστηκε η ζωή σας και η καθημερινότητά σας απο τα κυβερνητικά μέτρα;
  • Υπήρξε συνέπεια στις προσωπικές, φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις σας λόγω των αλλαγών που επέφεραν τα περιοριστικά μέτρα;
  • Οι γονείς πώς νιώσατε για την ασφάλεια και το μέλλον των παιδιών σας;
  • Οι εκπαιδευτικοί τί εμπειρία έχετε καταγράψει από τους μαθητές σας τα τελευταία 2 χρόνια; Πώς το έχετε βιώσει οι ίδιοι;
  • Οι ευαίσθητοι άνθρωποι των γραμμάτων και τεχνών; Αρχικά έχασαν πλήρως το εισόδημά τους. Λίγοι εξέφρασαν καλλιτεχνικά τα συναισθήματά τους, κάνοντας το χαλίκι μαργαριτάρι. Οι υπόλοιποι, πώς διαχειρίζονται αυτά που βιώνουν;

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μία βάση δεδομένων, στην οποία θα συλλεχθούν όλες αυτές τις μαρτυρίες, για να χρησιμοποιηθούν στην παραπάνω νομική κινήση. Μία βάση δεδομένων με ιστορίες καθημερινότητας, μία κοινωνίας στα όρια του παραλογισμού στην οποία επιζούμε, αλλά δεν ζούμε όπως θέλουμε.

Μπορείτε να μας αποστείλετε σε email τα γραπτά σας, στο metoo@eyewideopen.org αναφέροντάς μας τα στοιχεία σας και αν μας επιτρέπετε να δημοσιεύσουμε (ανωνύμως) την ιστορία σας. Εάν επίσης μας επιτρέπετε να μεταφράσουμε την επιστολή σας και να την προωθήσουμε (αφού ενημερωθείτε προηγουμένως) για την έρευνα του «Peoples’ Court of Public Opinion».

Σας παρακαλούμε να διαθέσετε το χρόνο σας για έναν εποικοδομητικό σκοπό και γράψτε από καρδιάς, αυτό που θέλετε τόσο καιρό να πείτε.

Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία

Follow us: