Συνελήφθη στο Παρίσι δικηγόρος που άσκησε κριτική στα μέτρα

Η δικηγόρος Virginie de Araujo-Recchia συνελήφθη στο σπίτι της νωρίς το πρωί της 22ας Μαρτίου 2022 και τέθηκε υπό αστυνομική κράτηση.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό για ποια αδικήματα κατηγορείται.

Η δικηγόρος de Araujo-Recchia έχει καταθέσει αρκετές μηνύσεις κατά των εκδοτών των μέσων ενημέρωσης ή κατά των μελών της μικτής επιτροπής που είχε επικυρώσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Έχει επίσης καταθέσει μήνυση κατά των βουλευτών που ψήφισαν το νόμο που απαιτεί εμβολιασμό για την άσκηση του επαγγέλματος.

Είναι μέλος της συλλογικότητας των δικηγόρων του “Grand Jury” με επικεφαλής τον δικηγόρο Dr. Reiner Fuellmich και τη δικηγόρο Viviane Fischer, η οποία προσφεύγει στο Δικαστήριο της Δημόσιας Γνώμης. Οι ιδρυτές του Corona-Ausschuss, μαζί με μια διεθνή ομάδα δικηγόρων, ξεκίνησαν μια διαδικασία Μεγάλης Ενορκης Επιτροπής με βάση το αμερικανικό μοντέλο των ΗΠΑ – υπό την προεδρία του Πορτογάλου δικαστή Rui Fonseca E Castro. Η διαδικασία ενώπιον μεγάλου σώματος ενόρκων χρησιμοποιείται για να διαπιστωθεί εάν τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον ενός ή περισσότερων πιθανών κατηγορουμένων είναι επαρκή για την απαγγελία κατηγοριών. Οι ένορκοι σε αυτή την περίπτωση είναι η “κοινή γνώμη”.

Όπως αναφέρει η France Soir, η δικηγόρος εργαζόταν επί του παρόντος πάνω σε μια καταγγελία κατά των πολιτικών κομμάτων και των μεθοδεύσεων ορισμένων μελών τους.

Οι γαλλικές προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν σε τρεις εβδομάδες.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 23.03.2022

Follow us: