Γενετικός επαναπρογραμματισμός του ανοσοποιητικού συστήματος ως αποτέλεσμα του “εμβολιασμού” και V-AIDS

Στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό “Nature”, 26 διεθνείς επιστήμονες δημοσίευσαν ένα επιστημονικό άρθρο σχετικά με το περιεχόμενο και την έκταση του γενετικού επαναπρογραμματισμού του ανοσοποιητικού συστήματος ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού. Δικηγόροι ερμηνεύουν στη δημοσίευση ότι το ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφεται ανεπανόρθωτα από τον εμβολιασμό. Το άρθρο κατατέθηκε στο Nature τον Απρίλιο του 2021, αλλά δεν δημοσιεύτηκε μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2021.

Για κάθε γιατρό που σέβεται τους ασθενείς του αλλά και τον εαυτό του, οι μετρήσιμες συνέπειες είναι, σύμφωνα με περαιτέρω επιστημονικές δημοσιεύσεις οι παρακάτω:

-Το σύστημα επικοινωνίας του ανοσοποιητικού συστήματος IFN/IFR απενεργοποιείται. Η ιντερφερόνη καταστέλλεται.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S027869152200206X

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33907755/

-Μεταξύ άλλων, οι πρωτεΐνες spike πραγματοποιούν το σχηματισμό συγκυττάρων, δηλαδή πολλά ανθρώπινα κύτταρα συγχωνεύονται για να σχηματίσουν ένα νέο μεγάλο κύτταρο, με αποτέλεσμα την προσέλκυση και τον “τεμαχισμό” των λεμφοκυττάρων

https://www.nature.com/articles/s41418-021-00782-3

-Η λειτουργία των κυττάρων NK (Natural Killers) αχρηστεύεται. Η αναγνώριση των καρκινικών κυττάρων και των ιών απενεργοποιείται

https://www.nature.com/articles/s41421-021-00329-3

Τα ρυθμιστικά Τ-βοηθητικά κύτταρα είναι το “γενικό προσωπικό” του ανοσοποιητικού συστήματος. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι όσο περισσότερο T-Reg έχει κάποιος, τόσο πιο σοβαρή είναι η νόσος.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33330871/

Το θέμα δεν είναι καινούργιο και έχει ήδη δημοσιευθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2012 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22894960/

Μια σοβαρή εξέταση αυτών των άρθρων θα οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι, στο πλαίσιο μιας μεγάλης αιματολογικής εξέτασης και της αποσαφήνισης της ανοσολογικής κατάστασης, ένα εργαστήριο θα έπρεπε να παρέχει πληροφορίες για τα λεμφοκύτταρα, τον αριθμό των T-Reg, την κατάσταση των κυτταροκινών Th1/Th2, τον έλεγχο των ΝΚ, τη βασική δραστηριότητα των κυττάρων φυσικών δολοφόνων, ως προς το αν υπάρχει αυτό που η επιστήμη περιγράφει παραπάνω ως το λεγόμενο V-AIDS ως αποτέλεσμα εμβολιασμού.

Εάν αυτό συμβαίνει, είναι πιθανό να προκληθεί σημαντική ζημία από τον “εμβολιασμό”, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντικές αξιώσεις αποζημίωσης, εξηγεί ο Dr. Marco Rogert (το άρθρο που δημοσιεύτηκε σε μία απο τις μεγαλύτερες Γερμανικές ενημερωτικές σελίδες κατέβηκε και μπορείτε να το βρείτε εδώ), ιδρυτικός εταίρος του δικηγορικού γραφείου και γνωστός ως πρωτοπόρος στο λεγόμενο σκάνδαλο ντίζελ της Volkswagen AG: “Το προσδόκιμο ζωής των παθόντων μειώνεται σημαντικά εάν υπάρχει V-Aids. Εν προκειμένω, είναι επίσης πιθανή η καταβολή εξαψήφιων αποζημιώσεων”.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Rogert μέσω του δικηγορικού γραφείου Rogert&Ulbrich.

Follow us: