Είσαι ψεύτης ρε

Ο υπουργός Υγείας και μόνιμος θαμώνας του twitter, Αθανάσιος Πλεύρης, δήλωσε σε τηλεοπτική εμφάνιση στις αρχές Ιουλίου 2022 (σε απάντηση ενός άλλου θαμώνα του twitter, του Ξανθού) ότι οι υγειονομικοί που αρνούνται να κάνουν μια ένεση που βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, “κατέχουν τη λάθος άποψη” και η άποψή τους δεν είναι “ιατρική”.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελείται από 27 μέλη.

Από τα 27 μέλη, μόνο τα ακόλουθα 6 κράτη έχουν επιβάλει τον καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της Covid-19 για το υγειονομικό προσωπικό:

  • Γερμανία
  • Ελλάδα
  • Γαλλία
  • Ιταλία
  • Λετονία
  • Ουγγαρία

Πηγές:
-Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Legal issues surrounding compulsory Covid-19 vaccination
-Robert Koch Institute, Use and Acceptance of Mandatory COVID-19 Vaccination Policies in Selected Countries

Οι υπουργοί υγείας καθώς και οι υγειονομικές υπηρεσίες που λαμβάνουν τις αποφάσεις στις υπόλοιπες 21 χώρες κατέχουν, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Θάνου Πλεύρη, λάθος άποψη και δεν είναι ιατροί.

Σύμφωνα με τον Έλληνα υπουργό υγείας, οι υπόλοιπες 21 χώρες κατοικούνται από ηλίθιους και άσχετους. Εκείνος μόνο και οι υπουργοί των υπόλοιπων 5 χωρών, κατέχουν τη μία και μοναδική αλήθεια. Αυτοί είναι οι μοναδικοί σωστοί και οι αποφάσεις που λαμβάνουν είναι πάντα για το καλό των κατοίκων.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παρέχουν οι υγειονομικές υπηρεσίες της κάθε χώρας (δεδομένα από 07.07.2022), η Ελλάδα κατέχει τη πρώτη θέση σε θανάτους από/με Covid στην Ε.Ε., πολύ πάνω από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο. Συνολικά, 4 από τις 6 χώρες που έχουν αποκλείσει από την εργασία -για πολιτικές σκοπιμότητες και μόνο- το υγειονομικό προσωπικό, έχουν αρκετά αυξημένο αριθμό θανάτων από τη νόσο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες 21 χώρες της Ε.Ε..

Εμείς αναρωτιόμαστε, πόσο καιρό ακόμα πιστεύει ο Θάνος Πλεύρης ότι θα κοροϊδεύει και θα εμπαίζει επιστήμονες, 7.000 οικογένειες, καθώς και τους κατοίκους της Ελλάδας με τις ανοησίες και τις ανακρίβειες που συνεχώς ξεστομίζει;

Για πόσο καιρό ακόμα πιστεύεις υπουργέ, ότι ο κόσμος θα σε ανέχεται;

Παραιτήσου επιτέλους ρε, έχεις καταντήσει γελοίος. Είσαι βάρος και επικίνδυνος για τη κοινωνία.

Follow us: