Κορυφαίος Ισραηλινός επιστήμονας: Η ευλογιά των πιθήκων προέρχεται από το εμβόλιο mRNA

Το 2020, εξακολουθούσε να συμβουλεύει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου. Μετά την τρίτη δόση της Pfizer, είχε σοβαρές παρενέργειες. Τώρα ο καθηγητής Shmuel Shapira λέει ότι η ευλογιά των πιθήκων είναι αποτέλεσμα του εμβολιασμού.

Ο καθηγητής Shmuel Shapira MD MPH ήταν γενικός διευθυντής του “Israel Institute for Biological Research” από το 2013 έως το 2021. Τώρα λέει ότι το ξέσπασμα της επιδημίας της ευλογιάς των πιθήκων οφείλεται στα εμβόλια mRNA. Του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στο Twitter για αυτή του τη δήλωση. Στον κατάλογο των Εβραίων με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2020, που δημοσίευσε η Jerusalem Post, ο Shapira κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Αποκλεισμός από το Twitter μετά από δημοσίευση για την ευλογιά των πιθήκων

Ο Shapira ήταν επικεφαλής έρευνας του Ισραήλ για ένα εμβόλιο κατά της Covid στο Ινστιτούτο Βιολογικής Έρευνας. Κορυφαίος επιστήμονας στο Ισραήλ στον τομέα αυτό, ίδρυσε και προήδρευσε του Τμήματος Στρατιωτικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ. Είναι επίσης ανώτερος ερευνητής στο Διεθνές Ινστιτούτο για την Αντιτρομοκρατία (ICT) στο Πανεπιστήμιο Ράιχμαν στο Ισραήλ.

Για τον ισραηλινό στρατό, ήταν επικεφαλής του τμήματος θεραπείας τραύματος και ήταν συνταγματάρχης. Ο Shapira έχει δημοσιεύσει πάνω από 100 επιστημονικά άρθρα κατά τη διάρκεια της καριέρας του και είναι ο εκδότης των βιβλίων Essentials of Terror Medicine, Best Practice for Medical Management of Terror Incidents και Medical Response to Terror.

Την περασμένη εβδομάδα, ο ισραηλινός καθηγητής έγραψε στο Twitter: “Τα περιστατικά ευλογιάς των πιθήκων ήταν σπάνια για χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είχε καταγραφεί ένα μόνο κρούσμα στο Ισραήλ. Έχει αποδειχθεί ότι τα εμβόλια mRNA παρεμβαίνουν στο φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα. Ένα ξέσπασμα επιδημίας ευλογιάς των πιθήκων μετά από μαζικό εμβολιασμό κατά της Covid δεν είναι σύμπτωση.

Ο λογαριασμός του Shapira ακυρώθηκε στη συνέχεια. Το Twitter απαιτούσε τη διαγραφή του tweet:

Ο Shapira – ένας πραγματικά ισχυρός άνδρας της ισραηλινής επιστημονικής κοινότητας – είναι στο Twitter μόλις από τον Ιανουάριο του 2022 όπου και άρχισε να γίνεται όλο και πιο επικριτικός. Πρώτον, επέκρινε την απονομή του ισραηλινού “Βραβείου Γένεσης” στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Albert Bourla. Τότε είχε πει: “Το ισραηλινό βραβείο Genesis δόθηκε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, αυτό είναι αξιολύπητο. Και ότι για ένα μέτριο, βραχείας δράσης εμβόλιο που απέφερε στην Pfizer κέρδη δισεκατομμυρίων, θα δοθεί σε έναν αξιολύπητο και εξόριστο επιστήμονα, αντί να δοθεί σε έναν Ισραηλινό επιστήμονα, ο Μπουρλά θα ονομαστεί τώρα βασιλιάς του Ισραήλ. Να σας υπενθυμίσω ότι το εμβολιασμένο Ισραήλ είναι τέταρτο στον κόσμο σε αριθμό ασθενών Covid“.

Ανεπιθύμητες ενέργειες του “εμβολίου” μετά την τρίτη δόση

Το βραβείο Genesis είναι αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων και απονέμεται κάθε χρόνο σε έναν Εβραίο που “έχει σημειώσει σημαντική επαγγελματική επιτυχία”.

Στις 9 Απριλίου 2022, ο Shapira δήλωσε: “Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας της οποίας τα εμβόλια έχουν χρησιμοποιηθεί εκατομμύρια φορές στο Ισραήλ για εμβολιασμούς δήλωσε σε συνέντευξή του στο NBC ότι το Ισραήλ χρησιμεύει ως παγκόσμιο εργαστήριο. Απ’ όσο γνωρίζω, αυτή είναι η πρώτη περίπτωση στην ιστορία όπου τα πειραματόζωα πλήρωσαν ένα υπέρογκο τίμημα για τη συμμετοχή τους“.

Στις 13 Μαΐου 2022, ο Shapira δήλωσε: “Εμβολιάστηκα τρεις φορές, υπέστην πολύ σοβαρές σωματικές βλάβες, όπως και πολλοί άλλοι […] Επιπλέον, η εμπιστοσύνη μου στη φύση των αποφάσεων και στις διαδικασίες με τις οποίες ελήφθησαν υπονομεύτηκε σοβαρά. Κανείς δεν ρώτησε και δεν έλεγξε. Θα αγωνιστώ με νύχια και με δόντια για να διασφαλίσω ότι θα δοθούν ειλικρινείς απαντήσεις για όλες τις αποφάσεις, όχι μόνο για το εμβόλιο”.

Την Τρίτη, εξάλλου, ακολούθησε στο Twitter: “Μυοκαρδίτιδα, θανατηφόρες καρδιακές αρρυθμίες, 20% περισσότερα εγκεφαλικά επεισόδια, facialis, έρπης ζωστήρας, εμβοές (κουδούνισμα στα αυτιά), υπερβολική γυναικολογική αιμορραγία, ευλογιά των πιθήκων, συγκαλυμμένες μακροχρόνιες παρενέργειες. No worries. Be happy”. Το tweet κοινοποιήθηκε σχεδόν 3.000 φορές.

Το 2020, εξακολουθούσε να συμβουλεύει τον Βενιαμίν Νετανιάχου. Στις 18 Ιουλίου 2022, ο Shapira δήλωσε: “Δεν είμαι κατά του εμβολιασμού, είμαι κατά της βλακείας, κατά της ψεύτικης επιστήμης και κατά της ανίκανης διαχείρισης”.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 08.08.2022

Follow us: