Ξαφνικά και απροσδόκητα – μια ενημερωμένη έκδοση όλων των περιπτώσεων

1800 αθλητές έχουν καταγραφεί στη βάση δεδομένων του http://www.ploetzlich-und-unerwartet.net (στα Ελληνικά με αυτόματη μετάφραση εδώ) από τον Δεκέμβριο του 2021. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι τώρα λίγο πάνω από 40 έτη.

Πρόκειται για αθλητές, προπονητές και θεατές αθλητικών εκδηλώσεων που εμφάνισαν ξαφνικά και απροσδόκητα προβλήματα υγείας ή πέθαναν από την 01.01.2021. Ωστόσο, αυτές είναι μόνο οι περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί στα μέσα ενημέρωσης. Δηλαδή, κατά τη στιγμή της καταχώρησης στη βάση δεδομένων, η συνδεδεμένη σελίδα της υπόθεσης ήταν προσβάσιμη και αντιστοιχούσε στο σύντομο κείμενο που περιγράφηκε.

Από τις 31.10.2022, 437 νέοι με μέση ηλικία 14,2 ετών έχουν επίσης επηρεαστεί. Τα παιδιά λιποθυμούν, καταρρέουν με καρδιακές προσβολές, παθαίνουν πνευμονική εμβολή, σωριάζονται στα σχολικά μαθήματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η σύνδεση με τον εμβολιασμό γίνεται από τους γονείς και αναπαράγεται ακόμη και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι περιπτώσεις αυτές πληθαίνουν.

Αξιοσημείωτα είναι επίσης τα ατυχήματα σε σχέση με τα “αιφνίδια επείγοντα ιατρικά περιστατικά”, η έρευνα των μέσων ενημέρωσης για τα οποία ξεκίνησε μόλις στις αρχές του καλοκαιριού του 2022. Επί του παρόντος, έχουν καταγραφεί 782 περιπτώσεις.

Μόνο οι αρχές και οι στατιστικολόγοι μπορούν να προσδιορίσουν αντικειμενικά εάν τα καταγεγραμμένα κρούσματα στη βάση δεδομένων έχουν αυξηθεί σε σχέση με τα προηγούμενα έτη- καλούμε, επομένως, τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν τη στατιστική εξέλιξη προς όφελος της υγείας του πληθυσμού.

Ωστόσο, οι αναφορές περί υπερβολικής θνησιμότητας από πολλές χώρες μιλούν μια πολύ σαφή γλώσσα. Πόσο καιρό οι υπεύθυνοι θέλουν να το αγνοήσουν αυτό;

Οι περιπτώσεις που καταγράφονται στο βιβλίο “Πριν από τον “εμβολιασμό” ήταν υγιείς” επιβεβαιώνουν την υπόθεση ότι η πλειοψηφία των αρχών εξακολουθεί να κάνει τα στραβά μάτια. Οι πληγέντες, μεταξύ άλλων, αναφέρουν:

“Μετά από έναν μαραθώνιο ιατρικών επισκέψεων, μου χορηγήθηκε αποκατάσταση λόγω του post-covid συνδρόμου. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα μεταεμβολιαστικό σύνδρομο, επειδή τα προβλήματα εμφανίστηκαν μετά από έναν εμβολιασμό και όχι μετά από μια νόσο covid“.

“Τον Φεβρουάριο του 2022, ο ρευματολόγος μου μου είπε ότι οι καθημερινές κρίσεις ημικρανίας και η ψωριασική αρθρίτιδα που αναπτύχθηκε προκλήθηκαν από τους εμβολιασμούς”.

“Δεν ήξερα τι πραγματικά μου συνέβαινε και πήγαινα από τον ένα γιατρό στον άλλο. Αλλά στην αρχή κανείς δεν ήθελε να το συνδέσει με τον εμβολιασμό”.

“Έχω μια λίστα με τους γιατρούς σε τρεις σελίδες Α4, έγραψα όλα τα ραντεβού. Οι περισσότεροι γιατροί το απέδιδαν στο ψυχολογικό στρες … άρα περισσότερο προς την ψυχοσωματική κατεύθυνση”.

Γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τους υπεύθυνους να κάνουν τα στραβά μάτια. Και ένα πράγμα είναι βέβαιο: κάποια στιγμή, όλοι οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν.

Για όσους δεν θέλουν να στρέψουν μακριά το βλέμμα τους, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

Για τους ανθρώπους με καλά νεύρα, εδώ είναι το τρέιλερ της ταινίας Πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ (DIED SUDDENLY), η οποία πρόκειται να μεταδοθεί στις 21.11.2022.

Σας προτείνουμε επίσης να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ Safe and Effective: A Second Opinion (2022).

Απο το tkp.at

Ημερομηνία δημοσίευσης: 01.11.2022

Follow us: