Πώς η εκστρατεία “εμβολιασμού”, οι μάσκες και τα μαζικά test βλάπτουν την υγεία και το περιβάλλον

Έχουμε επανειλημμένα επισημάνει την περιβαλλοντική πτυχή των μασκών ειδικότερα και τα συστατικά των διαφόρων test-kit εδώ και πολύ καιρό. Μελέτες εκτιμούν ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποίησαν 129 δισεκατομμύρια μάσκες προσώπου κάθε μήνα στο αποκορύφωμα της επιδημίας – περίπου 3 εκατομμύρια ανά λεπτό. Οι περισσότερες από αυτές είναι μάσκες προσώπου μίας χρήσης από μη βιοδιασπώμενες πλαστικές μικροΐνες που διασπώνται σε μικρότερα πλαστικά σωματίδια – μικρο- και νανοπλαστικάκαι εξαπλώνονται στο οικοσύστημα.

Σε μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Water Research φέρεται να βρέθηκαν μόλυβδος, κάδμιο, αντιμόνιο και διάφορα πλαστικά και οργανικές ουσίες που έχουν διαρρεύσει από τις μάσκες, στο νερό.

Πρόσφατα, παρουσιάστηκαν στην Αυστρία μελέτες των anti-get test kit. Τρεις εξαιρετικά τοξικές ουσίες βρέθηκαν στο υγρό των ταχέων αυτών test. Συνολικά, “εκατόλιτρα” τοξικών ουσιών είχαν απελευθερωθεί στο περιβάλλον. Το βίντεο της συνέντευξης Τύπου κατά την οποία παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δοκιμών έχει έκτοτε διαγραφεί από το YouTube, καθώς προφανώς είτε είχε προσελκύσει τη δυσάρεστη προσοχή του μηχανισμού λογοκρισίας της Επιτροπής της ΕΕ είτε το YouTube έπρεπε να προστατεύσει τα κερδοσκοπικά συμφέροντα των παραγωγών και μεταπωλητών των kit αυτών.

Πηγή: National Library of Medicine

Ενδιαφέρουσες απόψεις σχετικά με τον εμβολιασμό που είναι το αντίθετο της βιωσιμότητας και της διατήρησης των περιορισμένων πόρων του πλανήτη μπορείτε να βρείτε στο κανάλι Telegram των Robin Monotti, Dr Mike Yeadon & Cory Morningstar.

Τα εμβόλια είναι ψεύτικα σύμβολα αρετής της μαζικής κατανάλωσης. Είναι η επιτομή της κάλπικης υπερκατανάλωσης. Προκειμένου να μην μειωθεί η μετάδοση της νόσου και να ανακουφιστούν τα ήσσονος σημασίας συμπτώματα μιας νόσου σε ένα άτομο, πρέπει να εμβολιαστούν εκατοντάδες άνθρωποι με εκατοντάδες φιαλίδια και πλαστικές σύριγγες, που απαιτούν χιλιάδες ώρες παραγωγής ενέργειας και σχεδόν εκατομμύρια ώρες ψύξης. Όλη αυτή η υπερβολική χρήση ενέργειας και πόρων είναι σπατάλη, καθώς ένα φυσιολογικά λειτουργικό, υγιές ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα έχει μόλις εξελιχθεί ώστε να ξεπερνά τις ασθένειες χωρίς περιττές ενέσεις.

R.Monotti

Εξάλλου, τα φιαλίδια που περιέχουν τα παρασκευάσματα mRNA πρέπει να διατηρούνται στο ψυγείο στους μείον 70 βαθμούς. Από την αρχή διατηρήθηκαν υψηλές δυναμικότητες, και προφανώς σχεδιάστηκε από την αρχή να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι όσο το δυνατόν συχνότερα. Εξάλλου, η ΕΕ αγόρασε 4,6 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων για 450 εκατομμύρια ανθρώπους στην ΕΕ.

Ο Monotti συνεχίζει:

Προσθέστε σε αυτό τους πόρους που απαιτούνται για την αντιμετώπιση του αναπόφευκτου ποσοστού παρενεργειών από τους εμβολιασμούς, σε ορισμένες περιπτώσεις τις ισόβιες πρόσθετες θεραπείες και την πρόσθετη παραγωγή και πάλι σε μεγάλο βαθμό περιττών και ενεργοβόρων βιομηχανικά παραγόμενων φαρμάκων.
Θέλουμε να μειώσουμε την υπερκατανάλωση; Να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας; Ας ξεκινήσουμε σταματώντας την παραγωγή περιττών εμβολίων και, κυρίως, ας σταματήσουμε να εμβολιάζουμε υγιείς ανθρώπους με μια ενεργοβόρα, εργοστασιακή, κατεψυγμένη πλαστική σύριγγα που περιέχει ουσίες που αρρωσταίνουν κάποιους από αυτούς, κάποιους σοβαρά, σε ορισμένες περιπτώσεις για το υπόλοιπο της ζωής τους, και που απαιτούν περαιτέρω πόρους εκεί που δεν θα χρειαζόταν κανένας.

Follow us: