Δυστοπία: Κωδικοποίηση των ανεμβολίαστων ώστε να είναι δυνατή η απομόνωσή τους σε μελλοντικές “πανδημίες”

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) βρίσκεται επί του παρόντος στη διαδικασία θέσπισης νέων κωδικών ταξινόμησης για την κατάσταση εμβολιασμού Covid. Αυτοί οι λεγόμενοι κωδικοί ICD (Διεθνής Ταξινόμηση των Ασθενειών) εγκρίθηκαν από τον ΠΟΥ την άνοιξη του 2019 και θα εισαχθούν σύντομα. Στις ΗΠΑ, η νέα έκδοση ICD-11 θα εισαχθεί την 1η Απριλίου 2023, στην Ελλάδα και την Ευρώπη η ημερομηνία εκκρεμεί ακόμη.

Αυτό προφανώς σημαίνει ότι για το μέλλον προβλέπονται ευκολότερες διακρίσεις. Έχουν φθάσει στο σημείο να διεξάγονται μελέτες για να υπολογιστεί πόσοι ανεμβολίαστοι άνθρωποι πρέπει να απομονωθούν (πού; σε στρατόπεδα;) για να αποτραπεί η εξάπλωση του κοινού κρυολογήματος. Πρόθυμα στην πρώτη γραμμή βρίσκεται και πάλι η ΕΕ για την επιδίωξη των εταιρικών συμφερόντων.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ καταδιώκει επίσης τους ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί (για οποιονδήποτε λόγο εκτός από μια ιατρικά εγκεκριμένη εξαίρεση). Με άλλα λόγια, οι ανεμβολίαστοι παρακολουθούνται και χαρακτηρίζονται ως δύστροποι, ασύδοτοι ή “αντικοινωνικοί”.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους ακόλουθους κωδικούς:

  • Z28.0 σημαίνει “εμβολιασμός που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω αντενδείξεων”.
  • Z28.1 σημαίνει “εμβολιασμός που δεν διενεργήθηκε λόγω απόφασης του ασθενούς για λόγους πεποίθησης ή πίεσης από τους συνομηλίκους”.
  • Z28.2 σημαίνει “εμβολιασμός που δεν διενεργήθηκε λόγω απόφασης του ασθενούς για άλλους, απροσδιόριστους λόγους”.
  • Z28.8 σημαίνει “εμβολιασμός που δεν πραγματοποιήθηκε για άλλους λόγους”, ο οποίος, λόγω του κωδικού Z28.2, πρέπει να αναφέρεται σε λόγους άλλους από τις αποφάσεις του ασθενούς.
  • Τέλος, ο Z28.39 σημαίνει “άλλη κατάσταση εμβολιασμού”, συμπεριλαμβανομένης της “κατάστασης καθυστερημένου εμβολιασμού” και της “κατάστασης παραγραφέντος προγράμματος εμβολιασμού”.

Αυτοί οι κωδικοί είναι προφανές ότι θα εισαχθούν στο ηλεκτρονικό μητρώο εμβολιασμών αφού πρώτα ζητηθούν κατά την επόμενη επίσκεψη στο γιατρό. Μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση γνωστοποιήσεων απομόνωσης, την αποτροπή πρόσληψης, όπως προφανώς συμβαίνει με τους δασκάλους στη Νέα Υόρκη, ή την προειδοποίηση ενός ιδιοκτήτη διαμερίσματος να μην νοικιάσει σε ανεμβολίαστους.

Και υπάρχουν ήδη δημοσιευμένες μελέτες σχετικά με αυτό! Η εργασία “Estimating the risk reduction of isolation on COVID-19 nonhousehold transmission and severe/critical illness in nonimmune individuals: September to November 2021”: Σεπτέμβριος έως Νοέμβριος 2021), που δημοσιεύθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2023, επιχειρεί να εκτιμήσει πόσα “μη άνοσα” άτομα πρέπει να απομονωθούν από την κοινωνία για να αποτραπεί η εξάπλωση της μολυσματικής νόσου. Η πρόθεση είναι προφανής – οι συγγραφείς θέλουν να υπολογίσουν πόσα μη εμβολιασμένα άτομα πρέπει να περιορίσετε και για πόσο χρονικό διάστημα για να αποτρέψετε την εξάπλωση μιας ασθένειας.

Το κείμενο αναφέρει:

Υπό το φως της πανδημίας SARS-CoV-2, υπάρχει αυξανόμενο επιστημονικό ενδιαφέρον για τις εντολές/διαβατήρια ανοσίας (IMP) για τις ιογενείς νόσους. Τα IMPs απομονώνουν άτομα που δεν έχουν ανοσία σε διάφορα περιβάλλοντα για να μειώσουν τη μη ανοσοποιητική μετάδοση εκτός των νοικοκυριών και να μειώσουν τη σοβαρή/κρίσιμη ασθένεια σε μη άνοσα άτομα.…

Τα IMP απομονώνουν τα μη άνοσα άτομα από διαφορετικά περιβάλλοντα, περιορίζοντας (i) την επαφή με άλλους και (ii) την έκθεση και συνεπώς τον κίνδυνο ανάπτυξης σοβαρής/κρίσιμης λοίμωξης. Αυτό συμβαίνει επιπλέον του στόχου της παροχής κινήτρων για εμβολιασμό. …

Ο αριθμός που απαιτείται για τη θεραπεία (NNT) είναι χρήσιμος από αυτή την άποψη. Ο NNT είναι το 1 διαιρούμενο με την απόλυτη μείωση του κινδύνου (ARR) μιας παρέμβασης (NNT = 1/ARR).1 Ο NNT είναι ο αριθμός των ατόμων που πρέπει να λάβουν μια θεραπεία (π.χ. στατίνες) για να προλάβουν ένα αποτέλεσμα (π.χ. έμφραγμα του μυοκαρδίου) σε μια χρονική περίοδο.

Όπως και με το NNT, μπορεί κανείς να ποσοτικοποιήσει τη μείωση του κινδύνου που επιτυγχάνεται από την IMP παίρνοντας το αντίστροφο αυτών των AR, το οποίο μετατρέπει αυτές τις πιθανότητες σε μια πιο εύχρηστη μορφή (“1 στα Χ”). Έτσι προκύπτει ο λεγόμενος “αριθμός που απαιτείται για την απομόνωση” (NNI), δηλαδή ο αριθμός των μη ανοσοποιημένων ατόμων που πρέπει να απομονωθούν για να αποτραπεί (i) ένα συμβάν μετάδοσης σε ένα δεδομένο τύπο μη οικιακού περιβάλλοντος ή (ii) ένα περιστατικό σοβαρής/κρίσιμης ασθένειας.

Αυτό που διαβάσατε παραπάνω είναι ο “επιστημονικός” υπολογισμός του πόσοι άνθρωποι πρέπει να κλειστούν μέσα. Η τελική γραμμή είναι η υποταγή και η επιβολή μιας συνολικής ατζέντας εμβολιασμών.

Ωστόσο, γνωρίζουμε από μια σειρά μελετών ότι ο εμβολιασμός δεν αποτρέπει τη μόλυνση ή τη μετάδοση και από μια μελέτη του Cleveland, η επίπτωση της μόλυνσης αυξάνεται με κάθε επιπλέον εμβόλιο.

Τα πραγματικά προβλήματα

Αυτού του είδους οι δημοσιεύσεις είναι εντελώς παράλογες, ιδίως μπροστά στα δεδομένα της αυξανόμενης υπερβάλλουσας θνησιμότητας και της συνεχιζόμενης μείωσης των ποσοστών γεννήσεων – εκτός αν ο στόχος είναι η μείωση του πληθυσμού. Μια έκκληση που απευθύνεται στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου με τίτλο “Διερευνήστε τους υπερβολικούς θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο που δεν σχετίζονται με την Covid” απαντήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Η απάντηση της κυβέρνησης είχε ως εξής:

Η ανάλυση δείχνει ότι στην Αγγλία την εβδομάδα που έληξε στις 28 Οκτωβρίου 2022, οι θάνατοι που σχετίζονται με καρδιαγγειακά νοσήματα ήταν η κύρια αιτία της υπερβάλλουσας θνησιμότητας- οι θάνατοι που σχετίζονται με καρδιακή ανεπάρκεια (21% υψηλότερη από την αναμενόμενη) και ισχαιμική καρδιοπάθεια (17% υψηλότερη από την αναμενόμενη) είχαν την υψηλότερη υπερβάλλουσα θνησιμότητα. Οι θάνατοι που σχετίζονται με οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις ήταν 16% υψηλότεροι από το αναμενόμενο. Τα δεδομένα υπερβάλλουσας θνησιμότητας του Office for Health Improvement and Disparities (OHID) μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι για τους θανάτους που καταγράφηκαν στην Αγγλία για ολόκληρο το έτος 2022, τέσσερις παθήσεις ήταν πάνω από 10% υψηλότερες από τις αναμενόμενες: Καρδιακή ανεπάρκεια (15% υψηλότερη), κίρρωση και άλλες ηπατικές νόσοι (14%), διαβήτης (12%) και ισχαιμική καρδιοπάθεια (11%).

Ο εμβολιασμός δεν αναφέρθηκε καθόλου, παρόλο που είναι ένας πολύ προφανής υποψήφιος αιτιώδης παράγοντας, ο οποίος μάλιστα συζητήθηκε ευρέως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η Daily Sceptic πρόσθεσε σε αυτή την ατυχή παράλειψη ένα άρθρο με τίτλο “Higher Excess Deaths Clearly Linked to Higher Vaccination Rates in England, New Analysis Shows” (Υψηλότεροι υπερβολικοί θάνατοι συνδέονται σαφώς με υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στην Αγγλία, νέα ανάλυση δείχνει). Το άρθρο αναφέρει:

Όσο περισσότερες δόσεις εμβολίου έχει λάβει μια περιοχή στην Αγγλία, τόσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των επιπλέον θανάτων, σύμφωνα με ανάλυση των επίσημων στοιχείων – γεγονός που ενισχύει τους φόβους ότι τα νέα εμβόλια Covid συμβάλλουν στην απότομη αύξηση των επιπλέον θανάτων από τα μέσα του 2021.

Η ανάλυση 300 περιοχών του Ηνωμένου Βασιλείου διαπίστωσε ότι όσο περισσότερους εμβολιασμούς έχουν κάνει οι άνθρωποι και όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα έχει περάσει, τόσο ισχυρότερη είναι η σχέση μεταξύ υψηλών ποσοστών εμβολιασμού και θανάτων. Από τι πεθαίνουν οι άνθρωποι; Τα στοιχεία της βρετανικής κυβέρνησης δείχνουν ότι οι καρδιακές παθήσεις, οι ηπατικές παθήσεις και ο διαβήτης είναι οι κύριοι ένοχοι. Είναι μόνο ένα μικρό βήμα για να συμπεράνουμε ότι ο εμβολιασμός με mRNA θα μπορούσε να είναι αιτιώδης, άλλωστε η μυο/περικαρδίτιδα είναι μια γνωστή παρενέργεια.

Αυτοί οι υψηλοί κίνδυνοι του εμβολιασμού υπογραμμίζονται έντονα από ένα preprint paper με τίτλο “Age-stratified COVID-19 vaccine-dose fatality rate for Israel and Australia“, το οποίο αναλύει την κατανομή του κινδύνου θνησιμότητας ανά ηλικία. Αναφέρει ότι το ποσοστό θνησιμότητας από το εμβόλιο είναι 1 στις 1000 δόσεις εμβολίου.

Ακολουθήστε μας στο Telegramhttps://t.me/corona_Greece

Ημερομηνία δημοσίευσης:27.02.2023

Follow us: