Πόσο ακόμα;

Πάμε και όπου βγει” ακούστηκε να λέει στον ασύρματο ο μηχανοδηγός πριν ξεκινήσει τη φονική διαδρομή που μέχρι σήμερα έχει στοιχίσει τη ζωή σε 60 ανθρώπους, στο “ασφαλέστερο δίκτυο στην Ευρώπη”.

Πάμε και όπου βγει….

Μία φράση που περιγράφει τη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας -αλλά και γενικά στη “δημοκρατική” Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Δυστυχώς, αρκετοί συμπολίτες μας αρνούνται ακόμα και σήμερα να συνειδητοποιήσουν ότι δεν λειτουργεί πλέον τίποτα. Και αφού φαίνεται ότι έχουν συνηθίσει να ζούνε με “pass” και το βρίσκουν cool, δεν καταλαβαίνουν ότι το “ωχ μωρέ εντάξει, και τι έγινε” θα τους στοιχίσει στο τέλος την ίδια τους τη ζωή.

Ο ΕΟΦ βγάζει ανακοινώσεις για…σαμπουάν και καλλυντικά και δεν ασχολείται καν με το θέμα “ενέσεις” που από ότι φαίνεται στα στοιχεία, η μαζική και ανεξέλεγκτη χορήγησή τους κοστίζει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους και στο τέλος δεν έσωσε κανέναν από θάνατο-μετάδοση-νόσηση.

Το υπουργείο Υγείας σφυρίζει αδιάφορα και δεν απαντάει σε απλές ερωτήσεις πολιτών ενώ το διοικούν κρατικοδίαιτοι και κομματόσκυλα που ακολουθούν τυφλά τις αποφάσεις της ανίκανης, άσχετης και ψυχωτικής ηγεσίας, η ΕΛΣΤΑΤ βγάζει γελοίες ανακοινώσεις και καθυστερεί 2 χρόνια να κάνει τη δουλειά της.

Αρκετοί “ιατροί” ξέχασαν το επάγγελμά τους και έγιναν πλασιέ των φαρμακευτικών, βαρώντας ενέσεις υπό τη κάλυψη του παρακράτους για τυχόν ευθύνες και λήψη χρηματικής αμοιβής

Η ίδια η πρόεδρος της Ε.Ε αρνείται να εμφανιστεί και να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που επέβαλε το σκοταδισμό στη Γηραιά Ήπειρο και προώθησε την ηλεκτρονική φίμωση και τρομοκρατία ενώ την ίδια ώρα, αποφεύγει ερωτήσεις βουλευτών και την ανάκριση από την Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη.

Τα #lockdownfiles μας δείχνουν τη σαπίλα των τελευταίων ετών πίσω από το “σύστημα”, με πολιτικούς να επικοινωνούν απευθείας με μεγαλο-δημοσιογράφους όταν τα “κρούσματα” έπεφταν και έβλεπαν ότι ο κόσμος πήγαινε να ξυπνήσει επιτέλους από τη μαζική ψύχωση των τελευταίων ετών.

Η δημοσιογραφία έχει ξεπουληθεί, 3 χρόνια δεν ρώτησε ένας “επαγγελματίας” δημοσιογράφος τα αυτονόητα στους “αρμόδιους” και “ειδικούς” ενώ ταυτόχρονα επέβαλαν λογοκρισία και προπαγάνδα σε αυτούς που δεν θα τους εξασφάλιζαν τις κρατικές επιχορηγήσεις και τα μπόνους. Και τώρα ξαφνικά αναρωτιούνται μερικοί από αυτούς, το λόγο για τον οποίο ζούμε στην απόλυτη παρακμή σήμερα.

Η δικαιοσύνη σιώπησε και αγνοήθηκε η τύχη της τα τελευταία χρόνια της “κρίσης” ενώ φαίνεται να εκτελεί απλά τις εντολές του παρακράτους. Σύσσωμο το δικαστικό σώμα θεώρησε φυσιολογικό και ανέχθηκε:

  • 10 εκατομμύρια πολίτες να φοράνε μάσκες -υπό την απειλή επιβολής χρηματικού προστίμου- ασταμάτητα χωρίς καμία σοβαρή εξήγηση και επιστημονική βάση
  • την απαγόρευση της κοινωνικής ζωή σε συγκεκριμένη μερίδα του πληθυσμού, ένα απόλυτο απαρτχάιντ
  • να αναγκάζονται μαθητές να κάνουν “test” ώστε να πάνε στο σχολείο δηλώνοντας τα αποτελέσματα σε ηλεκτρονικές “πλατφόρμες”
  • εργαζόμενοι να τίθενται σε αναστολή και άλλοι να χάνουν τις δουλειές τους επειδή το κράτος έχει δικαίωμα στη μια και μοναδική αλήθεια
  • απαγορεύσεις εξόδου
  • πρόστιμα σε άτομα συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας
  • αποστολή SMS, PLF,, άδειας εξόδου από το σπίτι, μαζική συλλογή προσωπικών δεδομένων
  • μαζικές χορηγήσεις πειραματικών σκευασμάτων χωρίς έλεγχο ή έγκριση και υπό την απειλή απώλειας της εργασίας, κοινωνικής απομόνωσης, αποκλεισμού από το δικαίωμα στην εκπαίδευση και στη παροχή υγείας

Η αστυνομία οργιάζει, ξυλοκοπεί και εκβιάζει ανεξέλεγκτα τους πολίτες και έχει καταντήσει ομάδα ψυχοπαθών σύγχρονων σερίφηδων που ξαμολιούνται σαν αφιονισμένα σκυλιά, απλά για να βγάλουν το άχτι της μίζερης ζωής τους. Παρακρατικοί, στρατός και FRONTEX δολοφονούν ανθρώπους στα σύνορα. Τα πάντα έχουν πλέον -με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κυβερνήσεων και της αντιπολίτευσης- ξεπουληθεί σε “επενδυτές” που απλά τα τσεπώνουν και επενδύουν τη πλειοψηφία των κερδών τους σε φίρμες Public Relationship ώστε να καλύψουν τη πραγματικότητα, ότι είναι εγκληματικές οργανώσεις που αδιαφορούν εντελώς για την ανθρώπινη ύπαρξη.

Η Υγεία έχει πλέον ιδιωτικοποιηθεί, το εκπαιδευτικό σύστημα καταρρέει, η υποδομή και το έδαφος της χώρας ανήκει σε πολυεθνικές -στις οποίες οι επόμενοι CEO΄s θα είναι οι σημερινοί πολιτικοί μας.

Κυβερνάει κυριολεκτικά η μαφία που παρακολουθεί με σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα τους “αντιφρονούντες” και όσους θεωρούν λανθασμένη την όλη παρωδία, χρησιμοποιώντας μεθόδους που παραπέμπουν πλέον στο κυνήγι μαγισσών του μεσαίωνα, ενώ ταυτόχρονα και αποδεδειγμένα, πληρώνει εταιρείες ώστε να παραπληροφορούν τον κόσμο με σκοπό τη διαστρέβλωση εκλογικών αποτελεσμάτων και την εξαπάτηση -με τη βοήθεια σύγχρονων ηλεκτρονικών μονοπωλιακών μέσων προπαγάνδας- της κοινής γνώμης.

Μας οδηγούν σε πόλεμο ψυχοπαθείς πολεμοκάπηλοι και θέλουν να χαρούμε για τις μετοχές των πολυεθνικών και της στρατιωτικής βιομηχανίας που ανεβαίνουν. Θέλουν να “σώσουν” τον πλανήτη και μιλούν για πράσινη ανάπτυξη ενώ αδιαφορούν και παραβαίνουν τους κανόνες που οι ίδιοι ορίζουν, πετώντας με ιδιωτικά jet και βγάζοντας (αποδεδειγμένα) χρήματα από τη παραγωγή μασκών, πλαστικούρας και άχρηστων “διαγνωστικών kit”.
Λαμβάνουν αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες, οι ίδιοι απόγονοι των ναζί που είχαν τις ίδιες αρρωστημένες ιδέες πριν από 70 χρόνια και που όλοι μας διδαχθήκαμε κάποτε στο σχολείο, πού μας οδήγησαν και τι δυστυχία επέφεραν στην ανθρωπότητα. Έχουν, υπό το πρόσχημα της “φιλανθρωπίας“, εξαπλώσει τα πλοκάμια τους και τελικά, το μόνο που κάνουν είναι να πλουτίζουν ακόμα περισσότερο, αγνοώντας τα πραγματικά ανθρώπινα προβλήματα, διασπείρωντας το διχασμό και το τρόμο στους πολίτες και ενεργώντας ως μαφιόζικη οργάνωση.

Τώρα, όποιος μπορεί με στοιχεία να αντιπαρατεθεί στα παραπάνω γεγονότα που ζούμε πλέον καθημερινά -όχι μόνο στην Ελλάδα-, ας βγει να το πει. Αλλιώς ας σταματήσουν επιτέλους οι επαγγελματίες πολιτικοί, οι “ειδικοί”, το (παρα)κράτος, οι “δημοσιογράφοι”, οι fact checkers και λοιποί παρατρεχάμενοι εγκληματίες της καθημερινότητας και wannabe Gestapo, να παίζετε με τη νοημοσύνη μας. Μην μας δουλεύετε άλλο.

Σας σιχαθήκαμε.

Στους φίλους που διαβάζετε αυτή τη στιγμή αυτές τις γραμμές: Βγείτε στους δρόμους. Αρχίστε να μιλάτε. Φωνάξτε! Σταματήστε να υποκύπτετε και να υπακούτε. Γιατί τα “ατυχήματα” και τα “λαθάκια” που συμβαίνουν όλο και συχνότερα τον τελευταίο καιρό, θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν. Να είστε 100% σίγουροι γι’αυτό.

Η σύγχρονη χούντα που ζούμε έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο βαρβαρότητας και όμως, υπάρχουν ακόμα αρκετοί που αρνούνται να το συνειδητοποιήσουν ή απλά συναινούν με τις καθημερινές πράξεις τους αλλά και την αδιαφορία τους, στη τυραννία μιας ολόκληρης χώρας.

Δεν είναι πλέον “θεωρίες συνωμοσίας”. Μας σκοτώνουν καθημερινά με τις πράξεις τους.

Και είναι η ώρα πλέον να φύγουν. Μαζί με εκείνους που τους υποστήριξαν ή προσπάθησαν να κερδίσουν ψηφοφόρους, ναι, εκείνοι που εύχονται να φύγει ο ένας φασίστας ώστε να φέρουν τον δικό τους φασίστα. Μαζί με εκείνους που δίχασαν τον κόσμο, που διέσπειραν ψευδη, που δεν στάθηκαν όρθιοι στο ύψος των περιστάσεων και δεν έκαναν το καθήκον τους, παρά μόνο φόρεσαν το φίμωτρο και γύρισαν τη χώρα πίσω στο μεσαίωνα.

Έχει έρθει η ώρα να ξεκινήσει κάτι καινούριο το οποίο θα πηγάζει απευθείας από τους ίδιους τους πολίτες και οι αποφάσεις θα λαμβάνουν υπόψιν τα τοπικά προβλήματα μιας κοινωνίας και όχι τις παράλογες και κερδοσκοπικές ιδέες πολιτικών. Το πολιτικό σύστημα με τη μορφή που το γνωρίζουμε και τη βιτρίνα της δημοκρατίας που μας πλασάρουν, δεν λειτουργεί πλέον και πρέπει επιτέλους να αλλάξει.

Πείτε το όπως θέλετε. Δεξιά, αριστερά, κέντρο, πάνω, κάτω, διαγώνιο, κύκλος.

Καθώς τα τελευταία χρόνια καταντήσαμε να έχουμε σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ, ας ανάψει επιτέλους η φλόγα της αντίστασης μια φορά από την Ελλάδα και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν.

Αρκετά!

Ε.Υ.Ε
03.03.2023

Ακολουθήστε μας στο Telegramhttps://t.me/corona_Greece

Follow us: