Project Immanuel

Στο παρακάτω βίντεο θα θέλαμε να παρουσιάσουμε το Project Immanuel, το οποίο εξετάζει κριτικά το επιστημονικό υπόβαθρο του λεγόμενου «Corona Crisis». Με τη βοήθεια του επιστήμονα και ιολόγου Dr. Stefan Lanka, όλες οι θεμελιώδεις δημοσιεύσεις για τα SARS-CoV-2 και COVID-19 εξετάζονται προσεκτικά και εξετάζονται επιστημονικά σε μια σειρά δημοσιεύσεων.
Ο κύριος στόχος μας είναι να κάνουμε την επιστήμη κατανοητή σε όλους. Όλοι οι απαραίτητοι τεχνικοί όροι και οι επιστημονικές διαδικασίες της ιολογίας και της μικροβιολογίας που πρέπει να γνωρίζει και να κατανοεί κάποιος, εξηγούνται με πολλά παραδείγματα που είναι εύκολο να κατανοηθούν από τον καθένα.

Αυτό είναι ένα επιστημονικό έργο. Αυτό σημαίνει, ένα πράγμα, ότι παρόλο που ασκούμε έντονη κριτική σε όσα έχουν γίνει και συμβεί στην κρίση του Κορωνοϊού, παραμένουμε πάντα ουδέτεροι. Δεν είμαστε από την πλευρά κανενός, ούτε καταδικάζουμε κανέναν. Αναλύουμε τα πάντα από καθαρά επιστημονική ιατρική άποψη.
Επίσης ζητάμε εμμέσως από εσάς, το θεατή, να μην πιστεύετε απλώς σε καμία από τις δηλώσεις μας! Αντίθετα, να αμφιβάλλετε, να είστε κριτικοί και ρωτήστε μας. Όποιος μπορεί να αμφισβητήσει τις δηλώσεις μας, καλείται θερμά να το πράξει, αλλά θα πρέπει να το κάνει με απτά, επαληθεύσιμα γεγονότα. Εάν έχουμε κάνει πραγματικά λάθη, θα χαρούμε να τα διορθώσουμε.

Πίσω από το Project Immanuel βρίσκεται μια μικρή ομάδα ανεξάρτητων δημιουργών ταινιών που θέλουν να βοηθήσουν να φέρουν στο φως επιστημονικά γεγονότα που αγνοούνται από την πλειονότητα των ανθρώπων μόνο επειδή δεν συμμορφώνονται με την κυρίαρχη κοσμοθεωρία και την αποδεκτή συναίνεση.

Όποιος μιλά κριτικά για το θέμα θεωρείται θεωρητικός συνωμοσίας και «Αρνητής». Το να αρνηθείς κάτι είναι να αρνηθείς κάτι που είναι πραγματικά αποδεδειγμένο. Ωστόσο, είναι πραγματικά αποδεδειγμένο ο COVID-19, ο SARS-CoV-2; Ένα μεγάλο ποσοστό των περιπτώσεων αναπνευστικής νόσου παγκοσμίως το 2020 οφείλεται στην ίδια αιτία;

"Έχετε το θάρρος να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας."
… Και να πάρετε την προσωπική σας ευθύνη!

Για περισσότερες πληροφορίες στο https://projekt-immanuel.de/en/projekt-immanuel/

Follow us: