Όλοι μαζί με μια φωνή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες, στις 14.07.2021 η, πάνω απο όλα, ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας μίας μεγάλης μερίδας των πολιτών της Ελλάδος, κατα των αλλόκοτων και ακατανόητων μέτρων και αποφάσεων που έχουν πλέον λάβει τη μορφή χουντικής πανδημίας στη χώρα.

Οι συγκεντρώσεις έλαβαν μέρος σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της χώρας και η συμμετοχή του λαού ήταν κάτι παραπάνω απο εντυπωσιακή. Οι Ε.Υ.Ε έδωσαν και εκείνοι, μαζί με τις αδελφικές συλλογικότητες, το παρών.

Οι πορείες οργανώθηκαν μέσω κυρίως του διαδικτύου αλλα και απο “αυτί σε αυτί”, μιας και η κυβέρνηση, οι ηλεκτρονικές πολυεθνικές και τα επιδοτούμενα απο το “κράτος” ΜΜΕ, έχουν επιβάλει την απόλυτη μονοφωνία. Οι διοργανωτές ήταν απο διάφορες συλλογικότητες πολιτών αυτής της χώρας, και κοινό τους σύνθημα ήταν ο τερματισμός των παράλογων μέτρων, ο τερματισμός του ανούσιου βασανισμού των πολιτών αυτής της χώρας, η επικράτηση της λογικής, ο διάλογος, η διαφάνεια.

Δυστυχώς, για πολλές εφημερίδες όπως η ΕφΣυν, όλοι εσείς που βγήκατε χτές στους δρόμους, είστε φασίστες, χρυσαυγίτες και ακροδεξιοί , με “σταυρούς και εικόνες κατά των εμβολίων”. Μόνο αυτό συνέβη χτές.
Η χτεσινή μέρα δέν υπήρξε ποτέ για ένα μεγάλο μέρος των Ελληνικών Μ.Μ.Ε.

Εμείς θα βοηθήσουμε το CNN, την ΕφΣυν και λοιπούς άλλους “δημοσιογράφους” στο έργο τους αναφέροντάς τους οτι τα περισσότερα και, δοκιμασμένα εδώ και δεκαετίες εμβόλια, τα έχουμε κάνει. Αρνούμαστε τον εμβολιασμό κατα της Covid γιατί μας απειλείτε αντί να μας εξηγήσετε με στοιχεία τον λόγο, κανείς σας δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη, μας εξαναγκάζετε να κάνουμε κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας, η αποτελεσματικότητά του είναι αμφίβολη και ο αριθμός απο τις παρενέργειες μέχρι τώρα δέν δείχνει να παραμένει και τόσο στα όρια της…λογικής.
Αυτά τα ολίγα περί “αντιεμβολιαστών“, “αρνητών” και γενικά “αντι-“, χαρακτηρισμοί που μόνο ο μηχανισμός προπαγάνδας του 3ου Ράιχ είχε χρησιμοποιήσει για να περιθωριοποιήσει και να στοχοποιήσει μία μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.

Επειδή θα βγούν και πάλι οι τηλε-ειδικοί και θα μας κουνάνε το δάκτυλο οτι εμείς φταίμε για την αύξηση των “κρουσμάτων” και όχι η ανεξέλεγκτη και κατα το δοκούν χρήση άχρηστων test, ας τους θυμίσουμε τί λέει η επιστήμη.

Θα μας ξαναδείτε στους δρόμους. Μέχρι να συνέλθετε απο το λήθαργο και την επανάληψη και συνιδητοποιήσετε οτι υπάρχουμε και εμείς, έχουμε μια άλλη άποψη, ζητάμε να σταματήσει η παράνοια που έχει πλέον ξεφύγει εκτός ελέγχου και παραμένουμε πάνω απο όλα άνθρωποι.

Ε.Υ.Ε

φώτο @ apostolis, @ Dina

Follow us: