Προειδοποίηση καρδιολόγων: Ο κίνδυνος εμφάνισης καρδιακών προβλημάτων αυξάνεται “δραματικά” σε ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19

Τα εμβόλια Covid-19 της BioNTech/Pfizer και της Moderna RNA “αυξάνουν δραματικά” τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών προβλημάτων στους ανθρώπους.Αυτό αναφέρεται σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη “προειδοποίηση” στο περιοδικό Circulation από τον καρδιολόγο Dr. Steven Gundry, ο οποίος θεωρείται πρωτοπόρος στη χειρουργική μεταμόσχευση καρδιάς σε βρέφη.

Η ανάλυση παρουσιάστηκε στο πρόσφατο συνέδριο της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Οι “δραματικές αλλαγές στους περισσότερους ασθενείς” σημαίνει ότι διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο για ένα νέο οξύ στεφανιαίο σύνδρομο, όπως καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με τον Gundry.

Εν μέρει, η ανάλυση αναφέρει:

“Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα mRNA vacs αυξάνουν δραματικά τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση του καρδιακού μυός από Τ κύτταρα και μπορεί να ευθύνονται για τις παρατηρήσεις αυξημένης θρόμβωσης, μυοκαρδιοπάθειας και άλλων αγγειακών συμβάντων μετά τον εμβολιασμό”.

“Πρόσφατα, με την έλευση των εμβολίων mRNA COVID 19 (vac) από τη Moderna και την Pfizer, έγιναν εμφανείς δραματικές αλλαγές στη βαθμολόγηση PULS στους περισσότερους ασθενείς.”

Οι επιστήμονες έχουν ήδη διαπιστώσει μια πληθώρα επιπτώσεων των εμβολίων Covid-19 στην καρδιά και το αίμα σε ορισμένους ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων των νέων. Μεταξύ των ανεπιθύμητων ενεργειών που συνδέονται με τα εμβόλια είναι η θρόμβωση αίματος και η φλεγμονή της καρδιάς γνωστή ως μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα.

Το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών (CDC) και ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) λένε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά για όλους για τους οποίους συνιστώνται και ότι τα οφέλη υπερτερούν των γνωστών κινδύνων, οι οποίοι θα αναδυθούν σε μερικά χρόνια καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμβολιάζονται.

Υπάρχουν εκατομμύρια ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν αναφερθεί επισήμως από ανθρώπους μετά τον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων τραυματισμών που σχετίζονται με την καρδιά.

Το τεστ PULS (Protein Unstable Lesion Signature) μετρά τους πιο κλινικά σημαντικούς πρωτεϊνικούς βιοδείκτες που μετρούν την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού στον αρτηριακό τραυματισμό. Οι τραυματισμοί αυτοί οδηγούν στο σχηματισμό και την ανάπτυξη καρδιακών βλαβών, οι οποίες μπορεί να γίνουν ασταθείς και να υποστούν ρήξη, οδηγώντας σε καρδιακό επεισόδιο.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 02.12.2021

Follow us: