Έγγραφα της Pfizer: μία θνησιγένεια ανά 2 τοκετούς και μετάδοση του mRNA μέσω του θηλασμού

Στα νέα έγγραφα της Pfizer που δημοσιεύτηκαν στο PHMPT, υπάρχει αναφορά για δύο γέννες, εκ των οποίων στη μία γεννήθηκε το μωρό νεκρό. Οι θηλάζουσες μητέρες μεταφέρουν mRNA-Spikes στα μωρά τους. Απόδειξη για άλλη μια φορά ότι τα παρασκευάσματα mRNA θα έπρεπε να είχαν ανασταλεί αμέσως, τουλάχιστον για τις μητέρες.

Στις κλινικές δοκιμές για τις ενέσεις mRNA, οι έγκυες γυναίκες αποκλείστηκαν κατηγορηματικά. Έπρεπε να υποβάλλεται έκθεση ακόμη και αν οι εμβολιασμένες γυναίκες έρχονταν σε επαφή με έγκυο ή θηλάζουσα μητέρα. Οι κατασκευαστές των παρασκευασμάτων γενετικής μηχανικής προφανώς γνώριζαν καλά τους κινδύνους για τα αγέννητα μωρά και τα βρέφη.

Αυτό προέκυψε, για παράδειγμα, από μια παλαιότερη εσωτερική ενημέρωση της Pfizer που θα αναφέρουμε παρακάτω. Η Pfizer παραδέχθηκε στο εν λόγω έγγραφο ότι είναι δυνατόν να εκτεθεί ένα άλλο άτομο στο εμβόλιο mRNA Covid απλώς και μόνο αναπνέοντας τον ίδιο αέρα ή αγγίζοντας το δέρμα του ατόμου που έχει εμβολιαστεί.

Γνωρίζουμε τώρα επίσης ότι οι πρωτεΐνες Spike μεταφέρονται στο σώμα με εξωσώματα – μικροσκοπικά κυστίδια μεταφοράς – και μπορούν επίσης να εγκαταλείψουν το σώμα μέσω της αναπνοής, του βήχα, του ιδρώτα και ακόμη και της επαφής με το δέρμα. Η Pfizer γνωρίζει επίσης ότι το μητρικό γάλα μεταφέρει τις πρωτεΐνες spike στα βρέφη, όπως ήταν γνωστό στον FDA των ΗΠΑ.

Παρόλο που δεν υπήρχαν καθόλου στοιχεία για την επίδραση του εμβολιασμού στις εγκύους και τις θηλάζουσες μητέρες, αυτός προωθήθηκε μαζικά, επίσης από τις αντίστοιχες επιτροπές εμβολιασμού. Ο εμβολιασμός ήταν και εξακολουθεί να είναι off-label, δηλαδή χωρίς ρητή έγκριση.

Μια ενδιαφέρουσα διαπίστωση μπορεί να βρεθεί στην –πρόσφατα δημοσιευμένη– έκθεση της Pfizer στη σελίδα 12.

Παρουσιάστηκαν και αναφέρθηκαν 270 εγκυμοσύνες (σε αυτές περιλαμβάνονται οι φυσιολογικές εγκυμοσύνες που δεν είχαν ακόμη τερματιστεί). Από αυτές, μία εγκυμοσύνη κατέληξε σε “φυσιολογικό τοκετό” και μία άλλη αναφερόμενη γέννηση κατέληξε σε “νεογνικό θάνατο” (θάνατος του νεογνού).

Δεν αναφέρθηκαν περαιτέρω γεννήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι 238 εγκυμοσύνες δεν είχαν αποτέλεσμα επειδή δεν είχαν ακόμη τερματιστεί.

Υπήρξαν 25 αυθόρμητες αποβολές (στην αρχή της εγκυμοσύνης) και ένας “εμβρυϊκός θάνατος”. Οι αυθόρμητες αποβολές συμβαίνουν κατά τις πρώτες 20 εβδομάδες της εγκυμοσύνης. Υπήρξαν άλλες 7 διακοπές εγκυμοσύνης.

Οι επιτροπές εμβολιασμού μας δεν γνωρίζουν αυτά τα δεδομένα; Ένα προϊόν που οδηγεί σε αναλογία 50:50 μεταξύ γεννήσεων και θανάτων σε παιδιά δεν μπορεί πλέον να συνιστάται σοβαρά.

Προφανώς, ο FDA δεν ανησυχούσε καθόλου για αυτό, αλλά αποφάσισε να αρνηθεί να δώσει στη δημοσιότητα οποιαδήποτε έγγραφα που να το αποδεικνύουν. Το μόνο που έλεγε ήταν ότι ήταν “ασφαλές και αποτελεσματικό για τις έγκυες γυναίκες”. Το ίδιο έκαναν και ο ΕΜΑ στην Ευρώπη και οι εθνικές αρχές.

Ο θηλασμός μεταφέρει το εμβόλιο

Ίσως το πιο ενδιαφέρον είναι ο μεγάλος αριθμός ανεπιθύμητων ενεργειών σε βρέφη που θηλάζουν από εμβολιασμένες μητέρες.

Από 133 εμβολιασμένες μητέρες που θήλαζαν , αναφέρθηκαν 17 περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών στα βρέφη που θήλαζαν. Τρεις από αυτές ήταν “σοβαρές”.

Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες δείχνουν ότι ο θηλασμός από εμβολιασμένες μητέρες δεν αποτελεί μια απλή “ακίνδυνη μεταφορά αντισωμάτων”, όπως συχνά υποστηρίζεται. Ανεπιθύμητες ενέργειες εμφανίστηκαν στα βρέφη που θήλασαν, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών.

Παρά ταύτα, τα μέσα ενημέρωσης και οι διάφορες επιτροπές εμβολιασμού επέμειναν ότι “δεν υπήρχαν σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο COVID-19” και “δεν υπήρχαν εκκρίσεις”, πράγμα που είναι ψευδές.

Μερικά ανησυχητικά στοιχεία από την Ελλάδα

Ήδη, πριν αρκετούς μήνες είχαμε αναλύσει και παρουσιάσει τα δεδομένα που μας είχε αποστείλει ο ΕΜΑ ύστερα από αίτημα για πληροφόρηση. Μέχρι και τον Οκτώβριο του 2021 υπήρχαν τουλάχιστον 3 δηλωμένες αποβολές που σχετίζονταν με τις ενέσεις κατά της Covid.

Πρόκειται για τις αναφορές EU-EC-10008591479 , EU-EC-10009691827 και EU-EC-10010017791 (όλες με το προϊόν της BioNTech).

Επιπλέον, μέχρι και τις 01.10.2021 υπήρχαν στην Ελλάδα 10 καταγεγραμμένες αναφορές για παρενέργειες εμβολίων στην ηλικιακή ομάδα 0-2 ετών.

Κωδικός αναφοράς/ICSR formΗλικιακή ομάδαΠαρενέργειεςΗμερομηνία αναφοράς
EU-EC-100074560710-1 μήναςσυγκοπή28.01.2021
EU-EC-100086358740-1 μήναςταχυκαρδία, πόνος στο στήθος13.05.2021
EU-EC-100086981470-1 μήναςσυγκοπή, εμετός19.05.2021
EU-EC-100087160490-1 μήναςδυσφορία, έκθεση μέσω του μητρικού γάλακτος, ευερεθιστότητα20.05.2021
EU-EC-100091042922μηνών-2ετώνλεμφαδενοπάθεια22.06.2021
EU-EC-100094788262μηνών-2ετώνπυρετός26.07.2021
EU-EC-100094789952μηνών-2ετώνέκθεση μέσω του μητρικού γάλακτος26.07.2021
EU-EC-100095585930-1 μήναςεμβολή, υπαισθησία02.08.2021
EU-EC-100096910772μηνών-2ετώνκλάμα, έκθεση μέσω του μητρικού γάλακτος, αναστάτωση16.08.2021
EU-EC-100101055970-1 μήναςπόνος στην πλάτη, πόνος στο στήθος, δύσπνοια, ταχυκαρδία23.09.2021

Έγγραφο της Pfizer επιβεβαιώνει αποβολές ακόμη και μέσω δερματικής επαφής με εμβολιασμένα άτομα

Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, γυναίκες έχουν αναφέρει ότι υπέστησαν προβλήματα ακανόνιστης αιμορραγίας/θρόμβωσης μετά τη λήψη ενός από τα προϊόντα mRNA κατά της Covid. Αυτό προστίθεται σε εκατοντάδες άλλες αναφορές αποβολών. Ωστόσο, σύμφωνα με τις αναφορές, καθώς και ένα έγγραφο της ίδιας της Pfizer, αυτό συνέβη όχι μόνο μετά τον εμβολιασμό, αλλά ακόμη και μετά την επαφή με εμβολιασμένους ανθρώπους.

Η δημοσιογράφος του ABC7, Kate Larsen, έθεσε επίσης το ζήτημα του τρόπου με τον οποίο το “εμβόλιο” Covid επηρεάζει τον εμμηνορροϊκό κύκλο των γυναικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία έλαβε χιλιάδες απαντήσεις από γυναίκες που ανησυχούσαν.

Έκανα τον 1ο εμβολιασμό COVID-19 τον Ιανουάριο, ακολουθούμενο από τον 2ο τον Φεβρουάριο, και από τότε είχα ακατάσχετη αιμορραγία με θρόμβους. Αυτός ο μήνας Απρίλιος ήταν ο πιο σοβαρός.

Έκανα το εμβόλιο Moderna τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο και δεν είχα περίοδο για 3 μήνες. Έκαναν αρκετές εξετάσεις αίματος, τεστ εγκυμοσύνης και υπερηχογραφήματα, αλλά όλα ήταν φυσιολογικά. Τότε, τελικά, στις 4 Απριλίου, μου ήρθε η περίοδος και ήταν πολύ βαριά για τις τελευταίες 22 συνεχόμενες ημέρες.

Γνωρίζουμε επίσης από τις εβδομαδιαίες αναφορές της βρετανικής κυβέρνησης για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των προϊόντων Covid που αναφέρονται στο σύστημα κίτρινης κάρτας MHRA ότι οι γυναίκες χάνουν τα μωρά τους μετά τη λήψη ενός από τα “εμβόλια” Covid. Στη 13η έκθεση, η οποία περιλαμβάνει στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί έως τις 21 Απριλίου 2021, οι αποβολές ξεπέρασαν για πρώτη φορά τις 100.

Υπό το πρίσμα αυτών των αναφορών, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και ανησυχητικό το γεγονός ότι ένα έγγραφο της Pfizer με τίτλο “A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTH INDIVIDUALS” υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο, το οποίο αφορά την πιθανότητα “διασποράς του εμβολίου mRNA“, όπου είναι δυνατόν να υποστούν ανεπιθύμητη ενέργεια άτομα που έχουν βρεθεί κοντά σε κάποιον που έχει λάβει το εμβόλιο mRNA των BioNTech/Pfizer.

Η ενότητα 8.3.5 του εγγράφου περιγράφει πώς η έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού στη δόση mRNA της Pfizer κατά τη διάρκεια των μελετών θα πρέπει να αναφέρεται στο τμήμα ασφάλειας της Pfizer εντός 24 ωρών από τη στιγμή που ο ερευνητής θα το αντιληφθεί. Αυτό είναι περίεργο, διότι οι έγκυες γυναίκες/νέες μητέρες δεν ήταν και δεν είναι μέρος των μελετών ασφάλειας. Το έγγραφο περιγράφει λεπτομερώς ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο θα διασφαλιστεί απολύτως ότι καμία έγκυος γυναίκα δεν θα συμπεριληφθεί κατά λάθος στη μελέτη. Απαιτείται ακόμη και σεξουαλική αποχή. Πώς μπορούν λοιπόν να εκτεθούν;

Η Pfizer επιβεβαιώνει ότι η έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να συμβεί εάν διαπιστωθεί ότι μια γυναίκα είναι έγκυος και έχει περιβαλλοντική έκθεση στο εμβόλιο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το έγγραφο αναφέρει ότι η περιβαλλοντική έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να συμβεί εάν ένα θηλυκό μέλος της οικογένειας ή ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης αναφέρει ότι είναι έγκυος αφού εκτεθεί κατά τη διάρκεια της μελέτης μέσω εισπνοής ή δερματικής επαφής. Ή εάν ένα αρσενικό μέλος της οικογένειας ή ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης που εκτέθηκε τη περίοδο της μελέτης μέσω εισπνοής ή δερματικής επαφής εκθέσει στη συνέχεια τη σύντροφό του πριν ή γύρω από τη στιγμή της σύλληψης.

Με απλά λόγια, η Pfizer παραδέχεται σε αυτό το έγγραφο ότι είναι δυνατόν να εκτεθεί ένα άλλο άτομο στο εμβόλιο mRNA κατά της covid απλώς και μόνο αναπνέοντας τον ίδιο αέρα ή αγγίζοντας το δέρμα του ατόμου που έχει εμβολιαστεί.

Η Pfizer επιβεβαιώνει επίσης ότι είναι δυνατόν να μολυνθεί ένα μωρό με το εμβόλιο mRNA μέσω του θηλασμού, ακόμη και αν η μητέρα δεν έχει εμβολιαστεί. Αναφέρουν ότι αυτό είναι και πάλι δυνατό μέσω περιβαλλοντικής έκθεσης, όταν η μητέρα βρεθεί να θηλάζει ένα βρέφος αφού έχει εκτεθεί κατά τη διάρκεια της μελέτης μέσω εισπνοής ή δερματικής επαφής.

Η Pfizer επιβεβαιώνει επίσης στην ενότητα 8.3.5.3 του εγγράφου ότι μπορεί να εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από “έκθεση κατά τη διάρκεια της εργασίας”. Το έγγραφο εξηγεί ότι η επαγγελματική έκθεση συμβαίνει όταν ένα άτομο έρχεται σε απρογραμμάτιστη άμεση επαφή με την παρέμβαση της μελέτης και αναφέρει ότι αυτό “μπορεί να έχει ή να μην έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ανεπιθύμητου συμβάντος”.

Οι γυναίκες εμφανίζουν τις περισσότερες παρενέργειες

Αυτό που θα έπρεπε να προβληματίσει τους γυναικολόγους και τους ιατρούς γενικότερα είναι το γεγονός οτι στις γυναίκες εμφανίζεται ο αριθμός ανεπιθύμητων ενεργειών. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, σχεδόν το 70% όλων των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών εμφανίζονται στις γυναίκες.

Οι αναφορές ανα φύλο για το σκεύασμα των BioNTech/Pfizer

Τα δεδομένα που συνεχίζονται να δημοσιεύονται και να διαρρέουν αποδεικνύουν τις ανεπανόρθωτες ζημιές και βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό που ανεύθυνοι-υπεύθυνοι υποβάλλουν δια της βίας στη κοινωνία.
Μιλάμε για ριζικές αλλαγές στη γενεαλογική δομή του ανθρώπου, με άμεση παρέμβαση στη φυσική εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Και όμως, οι “ειδικοί”, που δεν επιτρέπεται σε κανέναν να αμφισβητήσει ή ακόμα και να κινηθεί νομικά εναντίον τους για τις ασταμάτητες ασυναρτησίες και ψεύδη που εδώ και καιρό αναφέρουν, συνεχίζουν να προτείνουν τον “ασφαλή” και “αποτελεσματικό” εμβολιασμό, χωρίς βέβαια να μας απαντάνε στα ατελείωτα ερωτήματα που τους θέτουμε.

Ποιος ωφελείται στο τέλος από τη μαζική χρήση αυτών των πειραματικών φαρμακευτικών προϊόντων; Η υγεία του κοινωνικού συνόλου πάντως σίγουρα όχι. Και οι “ειδικοί” το γνωρίζουν. Απλά αρνούνται να παραδεχτούν ότι οι αποφάσεις τους έχουν κοστίσει και θα συνεχίζουν να κοστίζουν χιλιάδες ζωές.
Πόσους έσωσαν και πόσους έβλαψαν/σκότωσαν τελικά τα προϊόντα αυτά;

Σε συνεργασία με τον Dr. Peter F. Mayer

Ημερομηνία δημοσίευσης:05.04.2022

Follow us: