Οι Βρετανικές αρχές διερευνούν την αυξημένη συχνότητα εμφάνισης ηπατίτιδας στα παιδιά

Δεν περνάει μέρα χωρίς να έρχονται στο φως νέα πιθανά προβλήματα με τα γενετικά τροποποιημένα παρασκευάσματα mRNA κατά της Covid. Όλα αυτά τα ζητήματα θα έπρεπε να έχουν διερευνηθεί και αποκλειστεί με κατάλληλες τοξικολογικές μελέτες σε ζωικά μοντέλα. Για παράδειγμα, η ανάπτυξη της νόσου Αλτσχάιμερ από αμυλοειδή αλλά και η βλάβη στο συκώτι. Αλλά δεν το έκαναν, επειδή όλα ήταν υποτίθεται πολύ επείγοντα.

Ο Οργανισμός υγειονομικής ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) ανακοίνωσε ότι πρόσφατα διαπίστωσε υψηλότερα από τα συνηθισμένα ποσοστά φλεγμονής του ήπατος (ηπατίτιδα) σε παιδιά, αλλά απέκλεισαν τους συνήθεις ιούς που προκαλούν ηπατίτιδα και, ως εκ τούτου, ξεκίνησαν επείγουσα έρευνα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσουν είναι η πειραματική ένεση Covid-19 των BioNTech/Pfizer, η οποία συνιστάται και χορηγείται εντελώς άσκοπα σε υγιή παιδιά ηλικίας μόλις πέντε ετών. Στην πραγματικότητα, αρκετές μελέτες της Pfizer αποδεικνύουν ότι τόσο το mRNA όσο και τα λιπιδικά νανοσωματίδια μπορούν να συσσωρευτούν στο ήπαρ και να προκαλέσουν ηπατίτιδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ηπατίτιδα είναι μια ασθένεια του ήπατος που μπορεί να εμφανιστεί για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων ιογενών λοιμώξεων που είναι συχνές στα παιδιά. Ωστόσο, στις περιπτώσεις που μελετήθηκαν, δεν ανιχνεύθηκαν οι συνήθεις ιοί που προκαλούν ηπατίτιδα.

Τα συμπτώματα της ηπατίτιδας περιλαμβάνουν:

-σκούρα ούρα
-χλωμά, γκρίζα περιττώματα
-φαγούρα στο δέρμα
-κιτρίνισμα των ματιών και του δέρματος (ίκτερος)
-μυϊκός και αρθρικός πόνος
-υψηλός πυρετός
-να αισθάνεσαι άρρωστος και να είσαι άρρωστος
-ασυνήθιστη συνεχής κούραση
-απώλεια όρεξης
-πόνος στην κοιλιά

Η UKHSA αναφέρει ότι συνεργάζεται στενά με το NHS και τους δημόσιους υγειονομικούς συναδέλφους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο για να διερευνήσει την πιθανή αιτία.

Νανοσωματίδια λιπιδίων στο ήπαρ

Το περιεχόμενο των ενέσεων εξαπλώνεται πολύ γρήγορα σε όλο το σώμα. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει εδώ, ιδίως το λιπίδιο ALC-0135 παραμένει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στο αίμα και στο ήπαρ.

Η αποσύνθεσή του, ιδίως στο ήπαρ (εικόνα δεξιά), φαίνεται να είναι εξαιρετικά αργή και να σταματά ουσιαστικά μετά από περίπου 3 ημέρες.

Μπορείτε να βρείτε τα έγγραφα εδώ που αποδεικνύουν τα παραπάνω:
Ενότητα 2.6.4 Φαρμακοκινητική – https://www.eyewideopen.org/wp-content/uploads/2022/01/R-pharmkin-written-summary.pdf
Ενότητα 2.6.5 Φαρμακοκινητική σε μορφή πίνακα – https://www.eyewideopen.org/wp-content/uploads/2022/01/4373.R-pharmkin-tabulated-summary.pdf

mRNA στο ήπαρ

Υπάρχουν επίσης ενδείξεις σε έγγραφο της Pfizer που δημοσιεύθηκε στην Ιαπωνία ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων Covid mRNA-LNP προσκολλώνται σε ανθρώπινα όργανα (π.χ. στο ήπαρ). Φυσικά, δεν υπάρχουν ακόμη μακροπρόθεσμες μελέτες σχετικά με αυτό. Υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορέσει κανείς να ξαναγίνει “ανεμβολίαστος”, δηλαδή να ξεπεράσει τις συνέπειες του εμβολιασμού. Η εμπιστευτική μελέτη που διέρρευσε από την Pfizer δείχνει τα αποτελέσματα μελετών σε αρουραίους. Εδώ είναι η αυτόματη μετάφραση από τα ιαπωνικά στα αγγλικά.

Στην εικόνα εμφανίζεται ο πίνακας σχετικά με τη χρονική πορεία της κατανομής του εμβολίου στον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένης της συγκέντρωσης, η οποία είναι ήδη πολύ υψηλή μετά από 48 ώρες, ιδίως στο ήπαρ, τις ωοθήκες και το μυελό των οστών.

Η μελέτη της Pfizer δείχνει ότι αυτό δεν ισχύει και ότι οι πρωτεΐνες spike κυκλοφορούν στο σώμα μετά τον εμβολιασμό με mRNA με το Covid-19, με την υψηλότερη συγκέντρωση να καταλήγει στο ήπαρ.

“Η υψηλότερη μέση συγκέντρωση εκτός του σημείου έγχυσης παρατηρήθηκε στο ήπαρ, με τιμές 27,916 μg ισοδύναμου λιπιδίου/g (που αντιστοιχούν στο 21,5% της δόσης) στους άνδρες και 30,411 μg ισοδύναμου λιπιδίου/g (που αντιστοιχούν στο 18,4% της δόσης) στις γυναίκες.”

Μεταβολές στο γονιδίωμα

Δυστυχώς, όμως, δεν είναι μόνο αυτό, καθώς πρόσφατα κυκλοφόρησε μια σουηδική μελέτη με τίτλο “Ενδοκυτταρική αντίστροφη μεταγραφή του εμβολίου mRNA της Pfizer BioNTech COVID-19 BNT162b2 in vitro στην ανθρώπινη ηπατική κυτταρική σειρά”.

Οι συγγραφείς της μελέτης διαπίστωσαν ότι όταν το mRNA του εμβολίου της Pfizer εισέρχεται στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα, αναγκάζει το DNA του κυττάρου, το οποίο βρίσκεται στον πυρήνα, να αυξήσει την παραγωγή του γονιδίου LINE-1 για την παραγωγή mRNA.

Στη συνέχεια, το mrna εγκαταλείπει τον πυρήνα και εισέρχεται στο κυτταρόπλασμα του κυττάρου, όπου μεταφράζεται στην πρωτεΐνη LINE-1. Στη συνέχεια, ένα τμήμα της πρωτεΐνης, που ονομάζεται ανοιχτό πλαίσιο ανάγνωσης-1 (ORF-1), επιστρέφει στον πυρήνα, όπου συνδέεται με το mRNA του εμβολίου και μεταγράφεται αντίστροφα στο DNA της ακίδας.

Όλα αυτά δείχνουν ότι η ανάπτυξη ηπατίτιδας είναι μια άλλη συνέπεια της θεραπείας με γενετική μηχανική.

Follow us: