Βρετανικά μέσα ενημέρωσης: Τα lockdown και οι εμβολιασμοί προκαλούν περισσότερους θανάτους από ότι η Covid

Δεν είναι ασυνήθιστο στη φαρμακευτική ιατρική ότι η θεραπεία είναι πιο επικίνδυνη από την ασθένεια. Για παράδειγμα, μια αξιολόγηση 1567 τύπων ιατρικών παρεμβάσεων έδειξε ότι μόνο το 5,4% είναι ωφέλιμες, και οτι το 8,1% προκαλεί βλάβη. Ωστόσο, δεν έχουν υπάρξει ποτέ ξανά τόσες παρεμβάσεις που να προκαλούν τόσο σοβαρή βλάβη όσο στην πρόσφατη “πανδημία” που κήρυξε ο ΠΟΥ.

Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές, περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν πλέον στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον εγκλεισμό παρά από την Covid-19. Η Sarah Knapton, επιστημονική συντάκτρια της Telegraph, αναφέρει:

Η Βρετανία βρίσκεται στη δίνη μιας νέας κρίσης υγείας.

Τις 14 από τις τελευταίες 15 εβδομάδες, υπήρξαν κατά μέσο όρο περίπου 1.000 επιπλέον θάνατοι ανά εβδομάδα στην Αγγλία και την Ουαλία, κανένας από τους οποίους δεν αποδίδεται στην Covid.

Αν συνεχιστούν οι τρέχουσες τάσεις, ο αριθμός των πρόσθετων θανάτων που δεν θα οφείλονται στην Covid θα ξεπεράσει σύντομα τον αριθμό των θανάτων από τον ιό φέτος.

Ένα άλλο άρθρο της Telegraph αναφέρει:

Τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ONS) σχετικά με τους πλεονάζοντες θανάτους δείχνουν ότι περίπου 1.000 περισσότεροι άνθρωποι από το συνηθισμένο πεθαίνουν σήμερα κάθε εβδομάδα από ασθένειες εκτός του ιού.

Η Telegraph έμαθε ότι το Υπουργείο Υγείας διέταξε έρευνα για τα στοιχεία αυτά, εν μέσω φόβων ότι οι θάνατοι συνδέονται με την καθυστέρηση και την αναβολή της θεραπείας για ασθένειες όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις.

Τους τελευταίους δύο μήνες, ο αριθμός των θανάτων που δεν σχετίζονται με την ασθένεια Covid υπερβαίνει κατά πολλές φορές τον αριθμό των θανάτων που σχετίζονται με τον ιό. Αυτό έρχεται εν μέσω ανανεωμένων εκκλήσεων για μέτρα Covid, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου το χειμώνα.

Ωστόσο, τα στοιχεία δείχνουν ότι η χώρα αντιμετωπίζει μια νέα σιωπηλή κρίση υγείας που σχετίζεται με την αντιμετώπιση της πανδημίας και όχι με τον ίδιο τον ιό.

Η Daily Mail γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση:

“Από αυτούς, 469 θάνατοι οφείλονταν στην Covid, ενώ οι υπόλοιποι 881 θάνατοι ήταν “ανεξιχνίαστοι”. Από τις αρχές Ιουνίου, έχουν καταγραφεί σχεδόν 10.000 περισσότεροι θάνατοι που δεν σχετίζονται με την Covid σε σχέση με τον πενταετή μέσο όρο, ή περίπου 1.089 την εβδομάδα.

Ο αριθμός αυτός είναι υπερτριπλάσιος από τον αριθμό των ανθρώπων που πέθαναν από την Covid την ίδια περίοδο (2.811)”.

Παραδόξως, κανείς από τα δύο μέσα ενημέρωσης δεν έρχεται με την ιδέα να αποδώσει την μάλλον μαζική υπερβάλλουσα θνησιμότητα όχι μόνο στα λουκέτα, αλλά και στις συνέπειες της εκστρατείας εμβολιασμού. Αυτού του είδους η υπερβάλλουσα θνησιμότητα παρατηρείται σε πολλές χώρες και συνήθως μπορεί να συνδεθεί σαφώς με την εκστρατεία εμβολιασμού, όπως πρόσφατα αποδείχθηκε για την Αυστρία.

Ωστόσο, μια παράγραφος στην εφημερίδα The Telegraph δίνει μια ισχυρή ένδειξη γι’ αυτό:

“Όταν ρωτήθηκε από την Telegraph, το Υπουργείο Υγείας παραδέχτηκε ότι είχε ζητήσει από το Γραφείο Βελτίωσης της Υγείας και Ανισοτήτων να εξετάσει τα στοιχεία και είχε διαπιστώσει ότι οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούσαν καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά επεισόδια και διαβήτη που μπορούν να προληφθούν σε μεγάλο βαθμό.
Η Dr. Charmaine Griffiths, διευθύνουσα σύμβουλος του British Heart Foundation, δήλωσε: “Ανησυχούμε βαθύτατα από τα πρώτα ευρήματα που δείχνουν ότι ο μεγάλος αριθμός θανάτων τους τελευταίους μήνες φαίνεται να οφείλεται σε καρδιαγγειακά νοσήματα”.

Δεδομένα από το Ισραήλ και τη Γερμανία έδειξαν ότι οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης για περιστατικά καρδιακών και εγκεφαλικών επεισοδίων αυξήθηκαν δραματικά με την έναρξη του εμβολιασμού. Μια πρόσφατη μελέτη από την Ταϊλάνδη έδειξε επίσης ότι η καρδιακή νόσος ήταν ανιχνεύσιμη σχεδόν στο 30% των εφήβων που εξετάστηκαν μετά τον εμβολιασμό. Το πρόβλημα είναι ότι, παρόλο που τα συμπτώματα εξαφανίζονται, τα τραύματα στην καρδιά δεν επουλώνονται. Μιλάμε λοιπόν για μόνιμη μακροχρόνια βλάβη, η οποία είναι μία από τις κύριες αιτίες του SADS (Σύνδρομο Αιφνίδιων Θανάτων Ενηλίκων – οι “ειδικοί” είναι πολύ καλοί στο να βρίσκουν ονόματα αλλά όχι λύσεις ή θεραπείες).

Ενδιαφέρουσα είναι όμως και μια άλλη παρατήρηση πρόσφατα από το Βερολίνο: προφανώς υπάρχει δραστική έλλειψη ιατρών, οι ασθενείς δεν περιθάλπονται ή δεν νοσηλεύονται εγκαίρως.

Στην Ελλάδα έγινε πρόσφατα η παραδοχή ότι το 47,6% των θανάτων που μέχρι σήμερα είχαν δηλωθεί είναι με COVID-19 και όχι από COVID-19. Αυτό λίγο πολύ σημαίνει ότι το 50+ % πέθανε από κάτι “άλλο”, το οποίο προφανώς δεν θα μάθουμε ποτέ καθώς οι νεκροί δεν μπορούν να μιλήσουν.

Οι δε “ειδικοί” προσπαθούν τώρα να τα καλύψουν, αναφέροντας το γνωστό “εγώ σας τα έλεγα”. Προσπαθούν να παραπλανήσουν ενώ έχουν αίμα στα χέρια τους.
Αίμα από τους χιλιάδες αδικοχαμένους που πέθαναν από άλλο λόγο και αιτία -και που αν το ΕΣΥ λειτουργούσε και δεν είχε ακολουθήσει παρανοϊκά “πρωτόκολλα”- θα είχαν σωθεί.

Η Telegraph επιβεβαιώνει το πρόβλημα, το οποίο είναι πολύ σαφές από το γράφημα:

“Αυτή την εβδομάδα διέρρευσε στην Health Service Journal ένα εσωτερικό σημείωμα από το Royal Albert Edward Infirmary στο Wigan, το οποίο προειδοποιεί ότι είναι “όλο και πιο συχνό” να πεθαίνουν ασθενείς στα επείγοντα περιμένοντας για περίθαλψη“.

Η αντιμετώπιση της Covid με lockdown, αναγκαστική χρήση μάσκας, καραντίνα, συνεχή απολύμανση των χεριών, κλείσιμο σχολείων και επιχειρήσεων, τήρηση αποστάσεων, μαζικές χρήση αναξιόπιστων test και αναγκαστικό εμβολιασμό με εξαιρετικά επικίνδυνες και επιβλαβείς γενετικά τροποποιημένες ενέσεις – που ψευδώς ονομάζονται εμβόλια – έχει οδηγήσει σε πρωτοφανή καταστροφή.

Οι κορονοϊοί είναι μαζί μας εδώ και αιώνες και αποτελούν τακτικά μέρος των χειμερινών κυμάτων λοιμώξεων. Πολλοί επιστήμονες και γιατροί, όπως ο John P.A. Ioannidis ή ο Dr. Wolfgang Wodarg ή ο νομπελίστας καθηγητής Michael Levitt, το επισήμαναν αυτό ήδη από τις αρχές του 2020, πριν κηρυχθεί καν η “πανδημία”.

Η θεραπεία αποδεικνύεται όλο και περισσότερο ότι είναι σημαντικά πιο επικίνδυνη από την ασθένεια.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 20.08.2022

Follow us: