Η Pfizer επιβεβαιώνει ενώπιον της επιτροπής Covid της ΕΕ: Το “Covid-Pass” βασίστηκε σε ένα μεγάλο ψέμα

Του Thomas Oysmüller (tkp.at)

Στην ακρόαση για την Covid στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υψηλόβαθμη εκπρόσωπος της Pfizer επιβεβαίωσε ότι ποτέ δεν υπήρξαν επιστημονικά δεδομένα που να υποδηλώνουν ότι η θεραπεία με mRNA θα περιόριζε τη μετάδοση του ιού. Και όμως, αυτή η υπόθεση αποτέλεσε τη βάση για την προπαγάνδα των εμβολιασμών και το “πράσινο διαβατήριο” της ΕΕ.

Την Τρίτη, ωστόσο, ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Rob Roos θέτει σαφή γεγονότα: Ποτέ δεν υπήρξαν ενδείξεις ότι η θεραπεία με mRNA θα μπορούσε επίσης να παρεμποδίσει ή ακόμη και να αποτρέψει τις λοιμώξεις. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την Janine Small, πρόεδρο των διεθνών αγορών ανάπτυξης της Pfizer.

Δεν υπάρχουν στοιχεία

Έπρεπε να “κινηθεί κανείς πραγματικά με την ταχύτητα της επιστήμης”, ήταν η εξήγηση της Small σε απάντηση της ερώτησης του Rob Roos. Και απερίφραστα: “Όχι“, δεν είχαν κανένα στοιχείο ή δεδομένο ότι ο εμβολιασμός θα μπορούσε να αποτρέψει τη μόλυνση.

Η προώθηση του εμβολιασμού λέγοντας ότι θα προστάτευε και τους άλλους δεν είχε εξαρχής καμία επιστημονική βάση. Ωστόσο, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Κικίλια μέχρι και τον Πλεύρη, τον Sebastian Kurz και τη Merkel, τον Lauterbach, τον Mückstein και τον Olaf Scholz, αυτό το ψέμα έχει επαναληφθεί αμέτρητες φορές από τα όλα πολιτικά στελέχη. Ομοίως από πολλά κορυφαία μέσα ενημέρωσης και ορισμένους “ειδικούς”.

Στο βίντεο που κατέγραψε μετά την ακρόαση, ο Roos θυμάται τα λόγια Ολλανδών πολιτικών: “Αν δεν εμβολιαστείς, είσαι αντικοινωνικός”. Στην Ελλάδα, την Αυστρία και τη Γερμανία, τους άρεσε να χρησιμοποιούν τη λέξη ” αντικοινωνικότητα”, η οποία έχει χάσει έτσι όλη την αρχική της αξία με μια παράλογη διαστροφή.

Το βίντεο, που δημοσιεύθηκε μόλις πριν από λίγες ώρες, έχει ήδη προβληθεί περισσότερες από 1,4 εκατομμύρια φορές μόνο στο Twitter.

Το γεγονός ότι οι πολιτικοί υποστήριζαν επί μήνες – και σε κάποιο βαθμό εξακολουθούν να το κάνουν, αν δείτε ορισμένες από τις τρέχουσες εκστρατείες εμβολιασμού στην Αυστρία – ότι θα πρέπει να εμβολιάσετε και τους άλλους, δεν ήταν ποτέ επιστημονικό επιχείρημα. Ήταν πάντα καθαρά πολιτικό. Επιπλέον, έκαναν αυτό το επιχείρημα τη βάση για την εισαγωγή του διαβατηρίου εμβολιασμού Covid.

Ο Roos συνοψίζει το κύριο σημείο συνοπτικά: “Αυτό σημαίνει ότι το διαβατήριο COVID βασίζεται σε ένα μεγάλο ψέμα”.

Οι αναγνώστες του TKP και του E.Y.E το γνωρίζουν αυτό εδώ και πολύ καιρό. Στην πραγματικότητα, ήταν ακόμη πιο ξεκάθαρο: Πολύ νωρίς υπήρχαν σαφή στοιχεία που έδειχναν ότι η μετάδοση δεν σταματούσε με κανέναν τρόπο με τον εμβολιασμό. Τα “πιστοποιητικά” και τα αυτοκόλλητα “Covid-Free Area”, που υπάρχουν ακόμα στα Ελληνικά καταστήματα, είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Μια ακόμα απάτη.

Και η ίδια η Pfizer το επιβεβαιώνει.

Follow us: