Το YouTube προωθεί το φαρμακευτικό λόμπι του ΠΟΥ και λογοκρίνει την αποτελεσματική θεραπεία και την κριτική

Τα τελευταία τρία χρόνια, η βιομηχανία της τεχνολογίας κάνει ό,τι μπορεί για να προωθήσει τη φαρμακοβιομηχανία και να καταστείλει κάθε επιστημονικά τεκμηριωμένη κριτική και ευρήματα που είναι επιζήμια για τα κερδοσκοπικά συμφέροντα της φαρμακοβιομηχανίας. Τουλάχιστον σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την Covid και τον “εμβολιασμό”, ο ΠΟΥ είναι μακράν ο μεγαλύτερος οργανισμός πίεσης των φαρμακευτικών εταιρειών και θεωρείται ότι αυτός είναι το σημείο αναφοράς για το τι προωθεί το YouTube.

Σε μια προσπάθεια να περιορίσει την “παραπληροφόρηση για την υγεία”, το YouTube ανακοίνωσε ότι θα πιστοποιεί τους επαγγελματίες υγείας ως “αξιόπιστες” και “έγκυρες” πηγές πληροφοριών, όπως αναφέρει το Reclaim The Net.

Σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο της πλατφόρμας, ο παγκόσμιος επικεφαλής του YouTube Health, Dr. Garth Graham, γράφει: “Το YouTube Health εργάζεται πάνω σε πρόσθετους τρόπους για να βοηθήσει τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας και τους παρόχους πληροφοριών για την υγεία να φέρουν ποιοτικές πληροφορίες για την υγεία στους χώρους που οι άνθρωποι επισκέπτονται κατά τη διάρκεια της ημέρας τους – όπως η αγαπημένη τους εφαρμογή ανταλλαγής βίντεο“.

Για να θεωρηθούν αξιόπιστοι, οι χρήστες πρέπει να προσκομίζουν την άδειά τους και να τηρούν τις “βέλτιστες πρακτικές” για την ανταλλαγή πληροφοριών υγείας που έχουν θεσπιστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), το Συμβούλιο Ειδικών Ιατρικών Εταιρειών (CMSS) και την Εθνική Ακαδημία Ιατρικής (NAM).

Ωστόσο, ακόμα και τώρα, ο ΠΟΥ εξακολουθεί να δηλώνει ευθέως αναλήθειες στον ιστότοπό του σχετικά με την ανοσία αγέλης:

Η “ανοσία της αγέλης”, γνωστή και ως “ανοσία του πληθυσμού”, είναι η έμμεση προστασία από μια μολυσματική ασθένεια που συμβαίνει όταν ένας πληθυσμός έχει ανοσία είτε μέσω εμβολιασμού είτε μέσω ανοσίας που αναπτύχθηκε από προηγούμενη μόλυνση. Ο ΠΟΥ υποστηρίζει την επίτευξη “ανοσίας αγέλης” μέσω εμβολιασμού και όχι επιτρέποντας την εξάπλωση μιας νόσου σε οποιοδήποτε τμήμα του πληθυσμού, καθώς αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα περιττά κρούσματα και θανάτους.

Πηγή: ΠΟΥ

Κάτι τέτοιο μπορεί να το ισχυριστεί μόνο ένας λομπίστας των εμβολίων και των φαρμακευτικών εταιρειών, με εκπροσώπους αυτών όπως η Janine Small, Πρόεδρος Διεθνών Αγορών Ανάπτυξης της Pfizer, να έχει ήδη παραδεχτεί σε ακρόαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι ο εμβολιασμός με mRNA δεν προστατεύει από τη μόλυνση ή τη μετάδοση. Όπως είναι γνωστό, μια βολή στο άνω μέρος του βραχίονα δεν δημιουργεί άμυνα στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα. Συνεπώς, ο εμβολιασμός δεν συμβάλλει στην ανοσία αγέλης. Επομένως, ο ΠΟΥ είτε έχει πλήρη άγνοια και θα έπρεπε να κρατήσει το στόμα του κλειστό είτε προβαίνει σκόπιμα σε ψευδείς ισχυρισμούς.

Έτσι, το YouTube συμφωνεί με αυτές τις παραποιήσεις και τις αναλήθειες και δίνει στις “έγκυρες” πηγές ώθηση στον αλγόριθμο, ενώ οι “μη έγκυρες” πηγές καταστέλλονται.

Τους επόμενους μήνες, τα υποψήφια κανάλια που έχουν υποβάλει αίτηση μέσω αυτής της διαδικασίας θα λάβουν ένα πλαίσιο πληροφοριών για τους πόρους υγείας που θα τους προσδιορίζει ως αδειοδοτημένους επαγγελματίες υγείας και τα βίντεό τους θα εμφανίζονται στα σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης στις σελίδες περιεχομένου υγείας“, αναφέρεται στην ανάρτηση στο ιστολόγιο.

Τι σημαίνει αυτό και πώς ενεργεί το YouTube, γράφει ο Dr Robert Malone:

Ο έγκριτος ιολόγος Δρ Theo Schetters μου έγραψε σήμερα το βράδυ με ένα ανησυχητικό μήνυμα:

Αφού κάναμε τη συνέντευξη στο De Nieuwe Wereld στο Leiden (Ολλανδία), η λογοκρισία έγινε πολύ αυστηρή. Η De Nieuwe Wereld δεν επιτρεπόταν να ανεβάζει νέες αναρτήσεις στο YouTube για μια εβδομάδα. Το κανάλι νέων μέσων ενημέρωσης Blckbx.tv εμποδίστηκε να μεταδώσει τα προγράμματά του στο YouTube για δύο εβδομάδες μετά την εμφάνισή μου σε μία από τις εκπομπές του παρουσιάζοντας τα ευρήματα. Σε εκείνη την εκπομπή, ζήτησα την αναστολή της επερχόμενης φθινοπωρινής εκστρατείας εμβολιασμού. Δεν το έκαναν αυτό.

Συσχέτιση της θνησιμότητας με τον “εμβολιασμό” στις Κάτω Χώρες (Ολλανδία) στις 30.10.2022

Πηγή

Στις Κάτω Χώρες, η φθινοπωρινή εκστρατεία εμβολιασμού ξεκίνησε την εβδομάδα 37 του 2022 (“τρίγωνα” στο παραπάνω γράφημα). Όπως είχε προγραμματιστεί, οι ηλικιωμένοι (>80 ετών) και τα άτομα που ανήκαν στον πληθυσμό υψηλού κινδύνου έλαβαν πρώτοι τους εμβολιασμούς (εμβόλια mRNA). Αμέσως μετά την έναρξη της εκστρατείας, παρατηρήθηκε αύξηση της θνησιμότητας (κόκκινη γραμμή). Αυτή η χρονική σχέση μεταξύ του εμβολιασμού και της αύξησης της θνησιμότητας ήταν παρόμοια με την εαρινή εκστρατεία εμβολιασμού που ξεκίνησε την 9η εβδομάδα φέτος (μπλε γραμμή). Αν και τα δεδομένα δεν είναι αρκετά λεπτομερή για να διαπιστωθεί σαφής αιτιώδης σχέση, τα αποτελέσματα αυτά απαιτούν την άμεση αναστολή του εμβολιασμού. Η λεπτομερής διερεύνηση της αιτίας της αυξημένης θνησιμότητας είναι υψίστης σημασίας.

Αυτή είναι μια εικόνα που είναι γνωστή από πολλές χώρες -σε μεγάλο βαθμό και στη χώρα μας- και αποδεικνύει την επικινδυνότητα του εμβολιασμού. Η Pfizer εξακολουθεί να θέλει να πουλήσει και η ψηφιακή βιομηχανία την υποστηρίζει.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 01.11.2022

Follow us: