Γερμανία: πάνω από 1.000% αύξηση των θανάτων για ορισμένους κωδικούς ICD από τότε που ξεκίνησε ο “εμβολιασμός”

Η δέκατη αναθεώρηση της Διεθνούς Στατιστικής Ταξινόμησης των Νόσων και των Σχετικών Προβλημάτων Υγείας είναι η πιο πρόσφατη μιας σειράς που καθιερώθηκε το 1893 ως Ταξινόμηση Bertillon ή Διεθνής Κατάλογος των Αιτιών θανάτου (ICD).

Τα στοιχεία της KBV (Εθνική Ένωση Ταμείων Υγειονομικής Ασφάλισης ), τα οποία ελήφθησαν από την ιστοσελίδα “fragdenstaat” (ρώτησε το κράτος), είναι εντυπωσιακά θλιβερά. Πρόκειται για μερικούς ιδιαίτερους κωδικούς ICD-10 όπως τους R96.0, R96.1, R98 και R99. Από το 2016 έως το 2020, κατά μέσο όρο 13 έως 18 άνθρωποι πέθαιναν καθημερινά στη Γερμανία. Ως αιτία θανάτου αναφέρθηκε μία από τις προαναφερθείσες διαγνώσεις. Αντίθετα, 97 άνθρωποι πέθαιναν ανά ημέρα το 2021. Το 1ο τρίμηνο του 2022, 104. Ιδιαίτερα μεγάλη αύξηση των θανάτων παρατηρήθηκε για τους κωδικούς ICD-10 R96.1 ( αύξηση 1474%) και R96.0 ( αύξηση 1004%).

Πάνω από 90 σελίδες κωδικών διάγνωσης από το 2016 έως το πρώτο τρίμηνο του 2022 KBV

Ο πολιτικός Martin Sichert και ο αναλυτής δεδομένων Tom Lausen έδωσαν τη Δευτέρα 12.12.2022 συνέντευξη Τύπου σχετικά με τα σημαντικά αποτελέσματα της ανάλυσης των στοιχείων των ασφαλισμένων. Τα στοιχεία προέρχονται από 72 εκατομμύρια ασφαλισμένους (επίσκεψη σε γενικό ιατρό ή ειδικό ιατρό), χωρίς τα στοιχεία από τα νοσοκομεία και τους ιδιώτες ασφαλισμένους. Η παρουσίαση που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό αυτό μπορεί να μεταφορτωθεί στο τέλος αυτού του άρθρου. Στο Corih.de, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν οι ίδιοι τα δεδομένα της KBV για τις διάφορες ασθένειες.

Ο Sichert εξηγεί ότι ο αριθμός των θανάτων στη Γερμανία παρουσιάζει σταθερή αύξηση μέχρι στιγμής. Εμφανίζει μια δραστική εικόνα, έναν τετραπλασιασμό των αριθμητικών στοιχείων. Πρόκειται για τους τέσσερις διαγνωστικούς κωδικούς R96.0, R96.1, R98 και R99:
2016 – 13 θάνατοι την ημέρα
2017 – 14 θάνατοι την ημέρα
2018 – 14 θάνατοι την ημέρα
2019 – 18 θάνατοι ανά ημέρα
2020 – 17 θάνατοι την ημέρα
2021 – 97 θάνατοι ανά ημέρα
1ο τρίμηνο 2022 104 θάνατοι ανά ημέρα

Ακολουθεί σύντομη επισκόπηση των κωδικών ICD που αναφέρονται:

Το 2021, η KBV κατέγραψε σχεδόν 2,5 εκατομμύρια περιπτώσεις παρενεργειών του “εμβολιασμού”, δηλαδή σχεδόν ακριβώς την τιμή που είχε ήδη υποδείξει την άνοιξη του 2022 (είχαμε γράψει σχετικά εδώ) ο εν συνεχεία αποπεμφθείς επικεφαλής της BKK Provita Andreas Schöfbeck ως το κατώτερο όριο του πιθανού αριθμού των μη αναφερθέντων περιπτώσεων. Για σύγκριση: Κατά τα έτη 2016 έως 2020, η τιμή αυτή ήταν πενταψήφια, σύμφωνα με τα στοιχεία της KBV. Το συμπέρασμα είναι ότι αυτές οι σωρευτικές παρενέργειες του εμβολιασμού έχουν αυξηθεί κατά περίπου 30 φορές.

Τα στοιχεία των ασθενών από την ένωση KBV σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολιασμών κατά της Covid-19 παρέχουν τρομακτικά ευρήματα: Με την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών , ο αριθμός των ατόμων που πέθαναν “ξαφνικά και απροσδόκητα” αυξήθηκε πάνω από τέσσερις φορές σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Σε κάθε τρίμηνο, αρχής γενομένης από το πρώτο τρίμηνο του 2021, καταγράφηκαν από τους ιατρούς περισσότεροι αιφνίδιοι και απροσδόκητοι θάνατοι από ό,τι σε οποιοδήποτε συνολικό έτος από το 2016 έως το 2020.

Ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου (στα Γερμανικά) μπορείτε να τη παρακολουθήσετε εδώ:

Απαιτήσεις από την πολιτική

Πραγματικά δεν θα ήθελε κανείς να βρίσκεται στη θέση εκείνων που είναι υπεύθυνοι για την προφανή καταστροφή που περιβάλλει τον “εμβολιασμό” κατά της Covid. Η πολιτική και νομική επεξεργασία των παραβιάσεων του νόμου που διαπράχθηκαν στο πλαίσιο αυτό θα έπρεπε να είναι θέμα χρόνου και να έχει ήδη ξεκινήσει. Ειδικοί, όπως ο παθολόγος Michael Mörz, ζητούν εδώ και καιρό να γίνεται αυτοψία όλων όσων πέθαναν ξαφνικά και απρόσμενα. Ο Sichert και ο Lausen αναφέρουν επίσης αυτό και άλλα σημεία στον κατάλογο αιτημάτων τους προς την ομοσπονδιακή κυβέρνηση στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν. Αναφέρουν:

  1. Άμεση αναστολή του εμβολιασμού με τα εμβόλια Covid μέχρι να αποκλειστεί ότι η μαζική αύξηση των θανάτων οφείλεται στον εμβολιασμό.
  2. Αυτοψία όλων των αιφνίδιων και απρόσμενων θανάτων για να διαπιστωθεί από πού προέρχεται η μαζική αύξηση.
  3. Υποχρεωτική καταγραφή της κατάστασης εμβολιασμού κατά της Covid και του εμβολίου που χρησιμοποιήθηκε σε όλους τους θανόντες και τακτική δημοσίευση των δεδομένων αυτών.
  4. Άμεση αξιολόγηση των δεδομένων KBV από το PEI και το RKI και ενημέρωση του πληθυσμού και των γιατρών για την αύξηση των ασθενειών.
  5. Σύνδεση των δεδομένων KBV με τα δεδομένα εμβολιασμού από το PEI και το RKI και δημοσίευση.

Και πάλι, για να διευκρινίσουμε: Υπήρχε και υπάρχει νομική υποχρέωση για το PEI (ο ελεγκτικός οργανισμός των φαρμακευτικών προϊόντων) να ζητήσει τα δεδομένα που παρουσίασαν οι Martin Sichert και Tom Lausen από την KBV ή για την KBV να διαβιβάσει τα δεδομένα αυτά στο PEI με δική της πρωτοβουλία. Αυτό δεν έχει γίνει στη Γερμανία εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, κατά παράβαση των διατάξεων του IfSG (νόμος για προστασία από τις λοιμώξεις).

Ο Sichert κατηγορεί τόσο το PEI όσο και το RKI για μαζική αναβλητικότητα στην αξιολόγηση των δεδομένων της KBV. Θα ήταν εύκολο για τα ινστιτούτα να αποκτήσουν αυτά τα δεδομένα και, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσουν ένα εργαλείο του Excel για να αναζητήσουν στατιστικές ακραίες τιμές σε μεμονωμένους κωδικούς διάγνωσης, δήλωσε ο Sichert, ο οποίος ως εκ τούτου επισημαίνει: “Το PEI και το RKI σίγουρα δεν κάνουν τη δουλειά τους εδώ”. Από την άποψη του Tom Lausen, ωστόσο, το πραγματικό σκάνδαλο είναι το γεγονός ότι υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία τα οποία, εάν είχαν αναλυθεί κατάλληλα, θα είχαν δείξει αμέσως ότι η ασφάλεια του γερμανικού πληθυσμού βρίσκεται σε κίνδυνο. Από το δεύτερο τρίμηνο του 2021, το PEI διεκδίκησε και υποσχέθηκε να συλλέξει τα δεδομένα από τους συλλόγους των ταμείων της υποχρεωτικής ασφάλισης υγείας. Ωστόσο, αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα, δήλωσε ο Lausen.

Να θυμίσουμε εδώ ότι και εμείς είχαμε απευθυνθεί στην Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία με σκοπό τη δημοσίευση των αντίστοιχων κωδικών ICD αλλά δυστυχώς, η απάντηση ήταν ότι θα πρέπει να περιμένουμε 2 ακόμα χρόνια.

Τα δεδομένα όπως τα απέστειλε η KBV
Η παρουσίαση από τη συνέντευξη τύπου στις 12.12.2022

Ημερομηνία δημοσίευσης: 13.12.2022

Follow us: