Η Pfizer δημιουργεί μεταλλάξεις του SARS-CoV-2 για να πουλήσει δόσεις

Με την περιβόητη έρευνα Gain-Of-Function, η Pfizer πειραματίζεται με μεταλλάξεις covid. Και αυτό το κάνουν, επειδή οι νέες μεταλλάξεις θα δικαιολογήσουν τη συνεχιζόμενη δημιουργία νέων εμβολίων. Ωστόσο, η Pfizer έχει βρει ένα άλλο όνομα για την έρευνα gain-of-function.

Πρόσφατα, οι Αμερικανοί ερευνητές του “Project Veritas” έκαναν μία εκπληκτική αποκάλυψη. Σε ένα βίντεο, ο διευθυντής Έρευνας και Στρατηγικών Επιχειρήσεων του φαρμακευτικού κολοσσού λέει ότι εργάζονται στην ελεγχόμενη μετάλλαξη του SARS-CoV-2. Αυτό θα τους επιτρέψει να αναπτύξουν νέα εμβόλια. Και, φυσικά, να τα πουλήσουν.

Πηγή βίντεο: ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βίντεο προσπαθήσαμε να το δημοσιεύσουμε μέσω της πλατφόρμας μηντιακής λογοκρισίας της Google, το Youtube, το οποίο αμέσως το διέγραψε καθώς “διασπείρουμε ψευδείς ιατρικές πληροφορίες“.

https://www.youtube.com/watch?v=0e08kQOGnh8

“Γιατί δεν τον μεταλλάσσουμε μόνοι μας;”.

Ο Jordon Tristhon Walker εξηγεί στο βίντεο ότι φυσικά και δεν το λένε στο κοινό. Στην ηχογράφηση, ο διευθυντής της Pfizer συνέχισε να λέει: “Μην το πεις σε κανέναν, πρέπει να μου υποσχεθείς ότι δεν θα το πεις σε κανέναν”. Και στη συνέχεια,””Ένα από τα πράγματα που σκεφτόμαστε είναι, γιατί δεν τον μεταλλάσσουμε [τον ιό] μόνοι μας, ώστε να μπορούμε να αναπτύξουμε νέα εμβόλια προληπτικά; Αυτό λοιπόν πρέπει να κάνουμε. Αλλά αν το κάνουμε αυτό, υπάρχει ο κίνδυνος ότι – όπως μπορείς να φανταστείς – κανείς δεν θέλει μια φαρμακευτική εταιρεία να μεταλλάσσει τους καταραμένους ιούς”.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να διασφαλίσουμε ότι αυτός ο ιός που μεταλλάσσουμε δεν θα οδηγήσει σε κάτι που θα εξαπλωθεί παντού. Υποψιάζομαι ότι έτσι προέκυψε και ο ιός στη Γουχάν, για να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι λογικό, αυτός ο ιός να εμφανίστηκε από το πουθενά. Αυτά είναι μαλακίες.

Σχετικά με την κατάσταση της “έρευνας”, ο Walker δήλωσε:

Απ’ ό,τι έχω ακούσει, αυτοί [οι επιστήμονες της Pfizer] τη βελτιστοποιούν [τη διαδικασία μετάλλαξης COVID], αλλά προχωρούν αργά επειδή όλοι είναι πολύ προσεκτικοί – προφανώς δεν θέλουν να την επιταχύνουν υπερβολικά. Νομίζω επίσης ότι προσπαθούν να το κάνουν μόνο ως διερευνητικό μέτρο, διότι προφανώς δεν θέλεις να διαφημίσεις ότι ανακαλύπτεις μελλοντικές μεταλλάξεις.

DirectedEvolution

Το Project Veritas λέει ότι έχει δει εσωτερικά έγγραφα της Pfizer που φέρονται να επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις του Walker.

Η #DirectedEvolution, όπως και η “στοχευμένη ανάπτυξη” ή μάλλον η “ελεγχόμενη μετάλλαξη” είναι δημοφιλής στο διαδίκτυο. Φυσικά, θα μπορούσε επίσης να πει κανείς ότι πρόκειται για έρευνα ” gain-of-function “.

Ο Jim Pfaff, ένας πολιτικός σύμβουλος στις ΗΠΑ με εκατομμύρια followers, το συνοψίζει ως εξής: “Η Pfizer χρησιμοποιεί την gain-of-function στην έρευνα για τα εμβόλια με σκοπό την “κατευθυνόμενη εξέλιξη” των εμβολίων”. Ισχυρίζεται ότι η Google λογοκρίνει ήδη την αποκάλυψη. Το ίδιο πιστεύει και το Project Veritas.

Το πρώτο tweet του Project Veritas έφτασε σε 14 εκατομμύρια ανθρώπους, μέσα σε μόλις 12 ώρες. Η αποκάλυψη αυτή προκαλεί σήμερα τεράστιο κύμα. Η βρετανική mainstream “Daily Mail” ήδη αναφέρθηκε στο θέμα αυτό. Μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα, ωστόσο, το άρθρο εξαφανίστηκε και πάλι από το διαδίκτυο. Οι δε αναζητήσεις στη μηχανή της google οδηγούν σε μηδενικά αποτελέσματα.

Παρατηρητές της φαρμακευτικής βιομηχανίας λένε ότι η Pfizer αντιμετωπίζει σήμερα σοβαρά προβλήματα και εφαρμόζει ήδη το “σχέδιο διαχείρισης της κρίσης” της.

Ο Robert Malone δημοσίευσε το πλήρες κείμενο του 10λεπτου βίντεο.

Η αντίδραση του διευθυντή της Pfizer μόλις αντίκρισε τους δημοσιογράφους

Η ομάδα που κατέγραφε τη συνομιλία θέλησε να θέσει ερωτήσεις στο στέλεχος της Pfizer. Ο Walker, σε κατάσταση πανικού, “διέταξε” να κλειδώσουν τις πόρτες, κάλεσε την αστυνομία, επιτέθηκε στους δημοσιογράφους και προσπάθησε να σπάσει το Tablet που κρατούσε στα χέρια του ο δημοσιογράφος του Project Veritas.

Μάλιστα δήλωσε ότι ήταν σε ραντεβού γνωριμίας και ότι όλα αυτά που είπε, τα είπε για να εντυπωσιάσει το συνομιλητή του. Αν πραγματικά τα σκαρφίστηκε όλα μόνος του, θα του προτείναμε να κάνει καριέρα στη συγγραφή μυθιστορημάτων και να πάψει να είναι “ερευνητής”.

Είναι πολλά τα λεφτά και πλέον γνωρίζουμε το μέγεθος της διαφθοράς στην ηγεσία της Ε.Ε.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση στο Γερμανικό τύπο, μόνο το Γερμανικό κράτος πλήρωσε μέχρι σήμερα, 13,1 δισεκατομμύρια Ευρώ στις BioNTech/Pfizer για τη προμήθεια των πειραματικών σκευασμάτων, οπότε με τόσα λεφτά, προφανώς και μπορείς να εξαγοράσεις πολιτικούς και υπαλλήλους που λαμβάνουν αποφάσεις.

Το δε καρτέλ που έχει στηθεί, αλλάζει τις τιμές κατά το δοκούν. Τον Δεκέμβριο του 2020 για παράδειγμα, η Γερμανία παρήγγειλε λίγο κάτω από 39 εκατομμύρια δόσεις από την BioNTech σε τιμή περίπου 15,50 ευρώ ανά δόση. Εννέα μήνες αργότερα, όταν η κυβέρνηση παρήγγειλε άλλες 168 εκατομμύρια δόσεις, η μία δόση κόστιζε ήδη περίπου 23,20 ευρώ κατά μέσο όρο – μια αύξηση του σχεδόν 50%.

Η τιμολογιακή πολιτική της αμερικανικής εταιρείας Moderna ήταν παρόμοια. Εδώ, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία παρήγγειλε σχεδόν 15 εκατομμύρια δόσεις στις 23 Δεκεμβρίου 2020 σε τιμή περίπου 19,50 ευρώ ανά δόση. Τρεις μήνες αργότερα, το μέσο κόστος ήταν ήδη περίπου στα 29,70 ευρώ ανά δόση – επίσης μια αύξηση της τιμής κατά περίπου 50 τοις εκατό. Η εταιρεία Moderna δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το θέμα, η BioNTech δήλωσε μόνο όταν ρωτήθηκε: “Μην βασίζεστε σε πληροφορίες που δεν μπορούν να επαληθευτούν (δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε τις πληροφορίες για τις τιμές)”.

Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία Pfizer δραστηριοποιείται και στη Θεσσαλονίκη με νέα γραφεία, αναζητώντας μάλιστα συνεχώς αναλυτές δεδομένων, PR managers, recruiters, project analysts…
Και εμείς νομίζαμε ότι ήταν φαρμακευτική εταιρεία.

Πηγή: Linkedin

Ακολουθήστε μας στο Telegramhttps://t.me/corona_Greece

Ημερομηνία δημοσίευσης: 27.01.2023

Follow us: