Κατεστραμμένο ανοσοποιητικό σύστημα, η πανδημία των εμβολιασμένων

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη καταστροφή της δημόσιας υγείας στην παγκόσμια ιστορία.

Του Vigilant Fox

Από την αρχή ήδη της εμφάνισης της COVID-19, μας είπαν ότι η μόνη λύση είναι ο “εμβολιασμός”. Ακόμα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden μας έλεγε: “Δεν θα κολλήσετε COVID αν έχετε κάνει αυτά τα εμβόλια”, αλλά όταν έγινε φανερό ότι και οι εμβολιασμένοι μολύνονταν, η πρόφαση μετατοπίστηκε σε “Πόσος καιρός έχει περάσει από το τελευταίο σας αναμνηστικό εμβόλιο;”.

Από τη μία δικαιολογία στην άλλη, τα δεδομένα βγήκαν – και τώρα είναι ξεκάθαρο: “Οι εμβολιασμοί έκαναν τη κατάσταση χειρότερη“, δήλωσε ο Dr. Charles Hoffe στο Children’s Health Defence.

Ο Dr. Charles Hoffe είναι παθολόγος στο Lytton του Καναδά – και έχει εργαστεί ως αγροτικός ιατρός και ιατρός επειγόντων περιστατικών για περισσότερα από 30 χρόνια. Αφού έγινε μάρτυρας σοβαρών τραυματισμών από το “εμβόλιο” COVID-19 στο ιατρείο του, έγινε γρήγορα θερμός επικριτής των πειραματικών ενέσεων.

Και, όπως φαίνεται, επικριτής για καλό λόγο, καθώς τα αποτελέσματα της μελέτης της Cleveland Clinic (Δεκέμβριος 2022) ανέτρεψαν ολόκληρη την υποθετική αρχή του εμβολιασμού – δηλαδή τη μείωση της πιθανότητας να κολλήσετε COVID-19.

Στον άξονα Υ είναι η αθροιστική επίπτωση της COVID-19, και στον άξονα Χ είναι ο αριθμός των ημερών από την ημερομηνία έναρξης της μελέτης. Η μαύρη γραμμή είναι 0 δόσεις (“ανεμβολίαστοι“), η κόκκινη γραμμή είναι μία δόση, η πράσινη γραμμή είναι δύο δόσεις (πλήρως εμβολιασμένοι), η μπλε γραμμή είναι τρεις δόσεις και η πορτοκαλί-κίτρινη γραμμή είναι περισσότερες από τρεις δόσεις.

Ο Dr. Hoffe εξηγεί: “Η μελέτη του Cleveland δείχνει πολύ καθαρά ότι όσο περισσότερες ενέσεις έχετε κάνει, τόσο πιο πιθανό είναι να νοσήσετε από COVID. Και οι περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν COVID είχαν τα άτομα που είχαν κάνει το διπλό εμβόλιο. Έτσι, με άλλα λόγια, είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που μας λένε οι ιατρικές αρχές. Δεν σας προστατεύει. Δεν προστατεύει κανέναν άλλον. Έχετε περισσότερες πιθανότητες να κολλήσετε και να εξαπλώσετε την COVID Εάν έχετε κάνει τη τελευταία αναμνηστική δόση”.

Οι συγγραφείς της μελέτης τονίζουν: “Η συσχέτιση του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης της νόσου COVID-19 με υψηλότερο αριθμό προηγούμενων δόσεων εμβολίου στη μελέτη μας ήταν απρόσμενη“.

Τι θα μπορούσε να εξηγήσει τον αυξημένο κίνδυνο προσβολής από την COVID-19 με κάθε επόμενη ένεση; Ο Dr. Hoffe βεβαιώνει: “Ο λόγος για τον οποίο έχετε περισσότερες πιθανότητες να κολλήσετε COVID είναι εξαιτίας της βλάβης που προκαλείται στο ανοσοποιητικό σας σύστημα“.

Καταστρέφοντας το ανοσοποιητικό σας σύστημα, οι ενέσεις κατά της Covid αυξάνουν την πιθανότητα να κολλήσετε γρίπη και οτιδήποτε άλλο – και γι’ αυτό βλέπουμε τα τμήματα επειγόντων περιστατικών σε όλη τη Βόρεια Αμερική να δέχονται μεγάλη πίεση από όλους τους άρρωστους ανθρώπους αυτόν τον χειμώνα.

Αλλά εδώ είναι ένα άλλο ενδιαφέρον γράφημα:

“Αυτή είναι η πιο ενημερωμένη καμπύλη πανδημίας για τον Καναδά”, εξήγησε ο Δρ Hoffe. “Το κίτρινο χρώμα αντιπροσωπεύει τα άτομα που βρίσκονται στο [νοσοκομείο] με COVID. Το ροζ στο κάτω μέρος είναι οι άνθρωποι στη [ΜΕΘ] με COVID”.

“Όπως βλέπετε, έχω σημειώσει σε αυτό το γράφημα το σημείο στο οποίο ξεκίνησε η διάθεση του εμβολίου, δηλαδή στα μέσα Δεκεμβρίου του 2020. Και ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, ο Καναδάς είχε εμβολιάσει πλήρως το 80% του συνολικού πληθυσμού. Θυμάστε, λοιπόν, ότι μας είχαν πει ότι χρειαζόμασταν περίπου 70% για να φτάσουμε στην ανοσία αγέλης”, σχολίασε ο Dr. Hoffe. “Λοιπόν, μπορείτε να δείτε τι συνέβη με τον αριθμό των ανθρώπων που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μετά τον πλήρη εμβολιασμό του 80% του πληθυσμού”.

Ο Dr. Hoffe συνεχίζει: “Αυτή η ψηλότερη έξαρση ήταν το πρώτο κύμα Omicron. Και μπορείτε να δείτε ότι ο Καναδάς δεν έχει σχεδόν καθόλου κύματα COVID πια. Κρίνοντας από τον αριθμό των ανθρώπων στα νοσοκομεία με COVID, έχουμε τώρα κυριολεκτικά μια ενδημική κατάσταση COVID με πολύ περισσότερους ανθρώπους στο [νοσοκομείο] από ό,τι πριν υπάρξουν καθόλου εμβόλια για την COVID. Έτσι, αυτό δείχνει ξεκάθαρα πώς οι εμβολιασμοί έχουν επιδεινώσει την κατάσταση”.

Ο Dr. Hoffe σημειώνει ότι η λήψη εμβολίων στον Καναδά, σε αντίθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, παραμένει υψηλή. “Επειδή στους ανθρώπους εξακολουθούν να λένε ότι μπορείς να κρατήσεις τους άλλους ανθρώπους ασφαλείς με το να εμβολιαστείς, παρόλο που αυτό δεν σταματά τη μετάδοση, κάτι που είναι ιατρικά παράλογο, εξακολουθούν να δίνουν περίπου 50.000 έως 60.000 ενισχυτικούς εμβολιασμούς την ημέρα στον Καναδά. Νομίζω ότι στις ΗΠΑ είναι μόνο τα μισά από αυτά, αλλά οι ΗΠΑ έχουν δεκαπλάσιο πληθυσμό από τον Καναδά. Έτσι, οι άνθρωποι εξακολουθούν να κάνουν αυτά τα εμβόλια και υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι στα νοσοκομεία με COVID από ό,τι πριν από τα εμβόλια. Επομένως, πρόκειται για μια τραγική κατάσταση όπου αυτά τα εμβόλια έχουν πολύ ξεκάθαρα επιδεινώσει τα πράγματα”.

Ναι, πρόκειται για μια πανδημία των εμβολιασμένων“, σχολίασε ο νευρολόγος Chris Shaw, Ph.D.

Τα δεδομένα από την Αυστραλία επιβεβαιώνουν τη κατάσταση

“Πρόκειται λοιπόν για δύο πολύ ενδιαφέροντα γραφήματα”, δήλωσε ο Dr. Hoffe. “Το ένα στα αριστερά δείχνει τις εισαγωγές στα νοσοκομεία με COVID, ανάλογα με τον αριθμό των εμβολίων που έκαναν οι άνθρωποι. Έτσι, η μικρή μπάρα στο άκρο αριστερά είναι οι ανεμβολίαστοι, και κάθε μπάρα [μετά] είναι ένα, δύο, τρία ή τέσσερα εμβόλια. Το γράφημα στα δεξιά [δείχνει] τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται [στη] ΜΕΘ”.

Ο Dr. Hoffe συνεχίζει: “Και έτσι μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει άμεση συσχέτιση: όσο περισσότερες ενέσεις έχετε κάνει, τόσο πιο πιθανό είναι να καταλήξετε στο νοσοκομείο ή στη ΜΕΘ με COVID. Μπορείτε να δείτε ότι οι ανεμβολίαστοι στην Αυστραλία – κανένας από τους ανεμβολίαστους δεν βρίσκεται στη ΜΕΘ. Οι περισσότεροι άνθρωποι στη ΜΕΘ είναι οι άνθρωποι που έχουν κάνει τέσσερις δόσεις”.

Ο Dr. Hoffe τελειώνει με την ακόλουθη δήλωση: “Αυτή είναι η πιο σαφής απόδειξη ότι τα εμβόλια έχουν κάνει τα πάντα χειρότερα. Και έτσι, το γεγονός ότι συνεχίζουν να λένε στον κόσμο ότι κρατούν τους ανθρώπους ασφαλείς είναι πολύ ανησυχητικό. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη καταστροφή της δημόσιας υγείας στην παγκόσμια ιστορία”.

Πρόκειται για σκληρή διατύπωση, με την οποία όμως είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, καθώς τα “εμβόλια” όχι μόνο προκαλούν έναν μακρύ κατάλογο θανατηφόρων και εξουθενωτικών παρενεργειών – αλλά αποδεικνύονται και φανερά αντιπαραγωγικά ως προς τον επιδιωκόμενο σκοπό τους. Το πρόγραμμα mRNA είναι μια καταστροφή σε κάθε επίπεδο, γεγονός που σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί οι υγειονομικές αρχές δεν έχουν ακόμη αποσύρει αυτές τις ενέσεις από την αγορά – και ακόμη χειρότερα – συνεχίζουν να τις προωθούν στα παιδιά. Είναι μια πολύ ανησυχητική σκέψη, και δεν έχουμε ακούσει ακόμη μια πειστική εξήγηση για το λόγο – χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η κακή πρόθεση.

Ακολουθεί η μελέτη από τη κλινική του Cleveland. Τι καλά που θα ήταν να υπήρχαν αντίστοιχες μελέτες και από τον Ελλαδικό χώρο. Αλλά, η αλήθεια όπως έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό, είναι κάτι που δεν απασχολεί τους Έλληνες πολιτικούς και “ειδικούς”.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29.01.2023

Follow us: