EMA-leaks: Οι πολιτικοί απαιτούσαν την έγκριση των “εμβολίων” ουσιαστικά χωρίς να διεξαχθούν δοκιμές

Του Dr. Peter F. Mayer

Οι διαδικασίες έγκρισης των εμβολίων Corona έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς καμία αξιολόγηση αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Η πρωτοφανής ακραία σύντμηση της έγκρισης ενός φαρμάκου αποσιωπήθηκε με τον όρο “τηλεσκοπική διαδικασία“. Στην πραγματικότητα, ασκήθηκε τεράστια πίεση στο προσωπικό των αρχών από τους υψηλότερους πολιτικούς, με επικεφαλής τη Γερμανίδα πρόεδρο της Επιτροπής της ΕΕ Ursula von der Leyen.

Περίπου 900 σελίδες ηλεκτρονικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το δεύτερο εξάμηνο του 2020 από το τμήμα χημικής παραγωγής και ελέγχου (CMC) του “εμβολίου” της Pfizer, το οποίο είναι υπεύθυνο για την υποβολή αδειών κυκλοφορίας στον EMA, διέρρευσαν σε διάφορους δημοσιογράφους. Τα έγγραφα περιείχαν επίσης αλληλογραφία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ ορισμένων από τους ερευνητές και ανώτερων υπαλλήλων του ΕΜΑ. Η διαρροή αναφέρθηκε στο British Medical Journal, το οποίο επιβεβαίωσε τη γνησιότητα των εγγράφων.

Σημαντικές σελίδες του έχουν αναλυθεί από τη Sasha Latypova στο ιστολόγιό της στο Substack. Είναι βετεράνος της φαρμακευτικής βιομηχανίας με εξειδίκευση σε θέματα κανονιστικών ρυθμίσεων. Πρόσφατα αποκάλυψε ότι στις ΗΠΑ, οι συμβάσεις με τις φαρμακευτικές εταιρείες για την ανάπτυξη, παραγωγή και διανομή των εμβολίων Corona ανατέθηκαν από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DOD) και, ως εκ τούτου, δεν υπόκεινται πλέον σε πολιτικό έλεγχο και δεν υπάρχει ουδεμία αστική ευθύνη για κανέναν. Το παρουσίασε σε αυτό το βίντεο: COVID-19 Countermeasures: Evidence of the Intent to Harm – by Sasha Latypova

Τα αρχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ΕΜΑ που αναλύει η Latypova περιέχουν 14 screenshots από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα μέσα έως τα τέλη Νοεμβρίου 2020. Οι συνομιλίες προέρχονται από το προσωπικό του ΕΜΑ και ανώτερα στελέχη. Η Latypova συνοψίζει το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων ως εξής:

1.Οι ερευνητές του EMA δέχονταν τεράστια πολιτική πίεση για να εφεύρουν νέους τρόπους έγκρισης των μη εγκεκριμένων επικίνδυνων προϊόντων. Η πίεση προερχόταν από την κορυφή των κυβερνήσεων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ.

2.Η επίτροπος της ΕΕ Ursula von der Leyen έδωσε υποσχέσεις στα κράτη μέλη τις οποίες δεν είχε ποτέ την πρόθεση να τηρήσει, προκειμένου να τα δεσμεύσει όλα σε ένα ενιαίο σύμφωνο για τις συμβάσεις εμβολίων, εμποδίζοντας έτσι την ανεξάρτητη λήψη αποφάσεων στις χώρες τους.

3.Υπήρχαν σοβαρά και – δεδομένου του σκόπιμα μη ρεαλιστικού χρονοδιαγράμματος – άλυτα προβλήματα με την ποιότητα του προϊόντος που το προσωπικό του EMA ωθήθηκε να εγκρίνει. Ορισμένοι δεν αισθάνονταν άνετα να το κάνουν και να εκφράσουν τις ανησυχίες τους. Άλλοι “παρέβλεψαν” ολοφάνερα κατασκευασμένα δεδομένα.

Τελικά, η ίδια η κανονιστική αξιολόγηση και οι ανησυχίες που εκφράστηκαν δεν είχαν σημασία – το προϊόν κυκλοφόρησε ούτως ή άλλως. Τώρα γνωρίζουμε ακριβώς γιατί – οι ρυθμιστικές αρχές δεν είχαν καμία ρυθμιστική αρμοδιότητα επί του προϊόντος. Οι ρυθμιστικές αρχές που επιβλέπουν τη Φαρμακοβιομηχανία δεν εποπτεύουν τα στρατιωτικής χρήσης υλικά που είναι γνωστά ως “αντίμετρα” και “επιδείξεις παρασκευής” (συγκεκαλυμμένη γλώσσα που αποκρύπτει τους βιοπολεμικούς παράγοντες που κατασκευάζονται από την αιχμάλωτη κυβέρνηση των ΗΠΑ και τους παγκόσμιους εταίρους της). Τα ηλεκτρονικά μηνύματα αποκαλύπτουν ότι το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού του ΕΜΑ συμμετείχε ακούσια σε αυτό το παιχνίδι.

Για το Ηνωμένο Βασίλειο, επιβεβαιώθηκε ότι η άδεια χορηγήθηκε από τον Υπουργό Υγείας και όχι από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή, την MHRA. Σε απάντηση σε ερώτημα, η MHRA δήλωσε: “Όλες οι αποφάσεις για τα εμβόλια Covid και τις χορηγούμενες θεραπευτικές άδειες ελήφθησαν από τον υπουργό αδειοδότησης και δεν εξουσιοδοτήθηκαν”.

Ακολουθούν μερικά από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν (διαβάστε από κάτω (τα παλαιότερα) προς τα πάνω για ευκολότερη κατανόηση):

Οι τρεις ρυθμιστικοί οργανισμοί – ο FDA των ΗΠΑ, ο MHRA του Ηνωμένου Βασιλείου και ο Ευρωπαϊκός ΕΜΑ – είναι όλοι απασχολημένοι με τον συντονισμό του χρόνου έγκρισης πριν από την επίσημη αξιολόγηση των δεδομένων, πριν οι συμβουλευτικές επιτροπές δουν, συζητήσουν και εγκρίνουν τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών, και ούτω καθεξής. Συζητούν για το χρονοδιάγραμμα, επειδή τα δεδομένα ΔΕΝ παίζουν κανένα ρόλο στο αν αυτά τα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν στην αγορά ή όχι. Επιπλέον, αλληλεπιδρούν σαν να μην είναι τρεις διαφορετικές υπηρεσίες ξεχωριστών κυρίαρχων εθνών που είναι υπεύθυνες για τους φορολογούμενους και την εποπτεία του Κογκρέσου/Κοινοβουλίου, αλλά απλώς γραφειοκρατικές υπηρεσίες που έχουν ήδη συγχωνευθεί σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Και τέλος, ο FDA θα “”βιαστεί” να προχωρήσει στην Emergency Use Authorization” επειδή “πιέζεται από τον Azar” (Alex Azar – τότε υπουργός Υγείας) και “ο Trump κινεί τα νήματα”.

Ο Alex Michael Azar είναι Αμερικανός δικηγόρος, επιχειρηματίας, λομπίστας και πρώην φαρμακευτικό στέλεχος, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών από το 2018 έως το 2021. Ο Αζάρ διορίστηκε στη θέση του από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ

Η Latypova εξηγεί πώς είναι δυνατόν να πετύχει μια τέτοια απάτη:

Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν πώς είναι δυνατόν να εμπλέκονται χιλιάδες άνθρωποι στην απάτη που στήθηκε ως ” αμυντική δράση κατά της πανδημίας Covid” – δεν είναι δυνατόν να συνεργάζονται τόσοι πολλοί άνθρωποι! Δεν ήταν απαραίτητο να συμμετέχουν τόσοι πολλοί. Εδώ ο Noel Wathion, ανώτερος αξιωματούχος του EMA, είτε δεν γνωρίζει ότι η ανασκόπηση των δεδομένων είναι άσχετη με το ερώτημα αν οι ενέσεις θα φτάσουν τελικά στην αγορά, είτε το διαστρεβλώνει έξυπνα. Το προσωπικό του ΕΜΑ που υπάγεται σε αυτόν δεν χρειάζεται να το γνωρίζει αυτό και το μόνο που χρειάζεται είναι να σπεύσει να κάνει τη δουλειά που του έχει ανατεθεί. Η κατάτμηση είναι το κλειδί για τη συγκάλυψη μιας μεγάλης απάτης σε μεγάλους οργανισμούς και πολύπλοκες δομές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παραιτήθηκε/παραίτησε λίγο μετά τη δημοσίευση των Killshots; Βρίσκεται επίσης υπό την πίεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να εγκρίνει το φάρμακο. Και η Pfizer επιθυμεί τώρα πλήρη άδεια κυκλοφορίας (MA) αντί για άδεια κυκλοφορίας υπό όρους (CMA)! Σημείωση: Η CMA χορηγήθηκε, αλλά οι όροι δεν τηρήθηκαν ποτέ από την Pfizer/BioNTech, διότι ποιος νοιάζεται, ήταν από την αρχή ένα παιχνίδι.

Για να ερμηνεύσει κανείς το ακόλουθο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει να γνωρίζει ποια είναι η λειτουργία των Rapporteuer (εισηγητών) και των “(Co)-Rapps” (συν-εισηγητών). Το σύστημα υπάρχει στο Κοινοβούλιο και στις αρχές. Ο ΕΜΑ είναι ένας ευρωπαϊκός οργανισμός που αποτελείται από τις πρώην χωριστές “αρμόδιες αρχές” των κρατών μελών, οι οποίες συνήθιζαν να ρυθμίζουν και να εγκρίνουν τα φάρμακα ξεχωριστά σε κάθε χώρα. Στην ευρωπαϊκή δομή, η ομάδα τεχνικής ανασκόπησης και συν-ανασκόπησης επιλέγεται για ένα συγκεκριμένο προϊόν. Στην περίπτωση των “εμβολίων” του Covid, η σουηδική ομάδα με επικεφαλής τον Philip Josephson ήταν ο εισηγητής (επικεφαλής εισηγητής) και η γαλλική ομάδα με επικεφαλής τον Jean-Michel Race ήταν ο συνεισηγητής. “CHMP” = Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση (του ΕΜΑ).

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθύνεται στην Olga Solomon στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και το αφεντικό της Noel, Emer Cooke, εκτελεστική διευθύντρια του EMA και πρώην στέλεχος του ΠΟΥ και διευθύνουσα σύμβουλος της μεγαλύτερης εταιρείας άσκησης πίεσης για τα φαρμακευτικά προϊόντα στην ΕΕ, κάτι το οποίο αναφέρεται στο mail.

Μεταξύ άλλων, η Γερμανίδα πρόεδρος της Επιτροπής Ursula von der Leyen διαπραγματεύτηκε απίστευτα δυσμενείς συμβάσεις προμήθειας για λογαριασμό όλων των κρατών μελών της ΕΕ μέσω γραπτών μηνυμάτων με το αφεντικό της Pfizer, Albert Bourla. Σε αυτές τις συμβάσεις, οι χώρες της ΕΕ έπρεπε να καταθέσουν κρατικά περιουσιακά στοιχεία ως εγγύηση, να παραιτηθούν από όλους τους νομοθετικούς κανόνες για τον έλεγχο της ποιότητας, τις εισαγωγές και την προστασία των καταναλωτών και να παραιτηθούν από την εθνική τους κυριαρχία – δηλαδή δεν τους επιτρεπόταν να αλλάξουν τη νομοθεσία περί ευθύνης για τις συμβάσεις και τις αποφάσεις έγκρισης για τα εμβόλια μέσω των δικών τους κοινοβουλίων. Οι συμβάσεις δημοσιεύθηκαν μόνο σε μεγάλο βαθμό “μαυρισμένες” για την προστασία των λεγόμενων “εμπορικών συμφερόντων” της Pfizer. Η ακόλουθη ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέρεται στις δραστηριότητες της von der Leyen:

Ποιος είναι άραγε ο “Γιώργος” που αναφέρει το email; Θα επανέλθουμε σε άλλη μας δημοσίευση σχετικά με αυτό.

Ακολουθούν ορισμένες συντομογραφίες της ΕΕ που χρειάζονται επεξήγηση, όπου “EC” = Ευρωπαϊκή Επιτροπή, “MS” = κράτη μέλη, “EP” = Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η φράση-κλειδί είναι ότι η Ursula “είναι έτοιμη να καλέσει τους αρμόδιους υπουργούς υγείας αυτοπροσώπως για να αποφύγει την εφαρμογή του άρθρου 5 παράγραφος 2“. Το άρθρο 5 παράγραφος 2 αναφέρεται στο “άρθρο 5 παράγραφος 2 της οδηγίας1234/2008” – μια άδεια έκτακτης ανάγκης σε ένα ευρωπαϊκό κράτος μέλος, η οποία χορηγείται χωριστά από κάθε κράτος μέλος στη χώρα του. Η CMA είναι μια άδεια κυκλοφορίας υπό όρους που χορηγείται από τον EMA για όλα τα μέλη της ΕΕ ταυτόχρονα.

Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε ότι η von der Leyen στην Αυστρία κάλεσε τον Anschober και στη Γερμανία ο Spahn είχε πιθανότατα ενημερωθεί εδώ και καιρό από την BioNTech. Η Γερμανία είναι επίσης ο μεγαλύτερος κρατικός χορηγός του ΠΟΥ.

Με τη “βέργα” της CMA, κανένα από τα κράτη μέλη δεν θα μπορούσε να ασκήσει ανεξάρτητη λήψη αποφάσεων, και έτσι θα μπορούσε στη συνέχεια να τα αναγκάσει όλα να υπογράψουν τις ίδιες, παράλογες και σχεδόν πλήρως “μαυρισμένες” συμβάσεις της Pfizer, της Moderna και της AstraZeneca, οι οποίες ούτως ή άλλως καταργούν κάθε ευθύνη και, επιπλέον, απαγορεύουν στις χώρες να αλλάξουν τους δικούς τους νόμους σχετικά με την υπευθυνότητα!

Οι αγοραστές πρέπει “να αποζημιώσουν, να υπερασπίσουν και να απαλλάξουν την Pfizer … από και έναντι όλων των μηνύσεων, αξιώσεων, αγωγών, απαιτήσεων, απωλειών, ζημιών, ευθυνών, διακανονισμών, ποινών, προστίμων, εξόδων και δαπανών … που προκύπτουν από, σχετίζονται με ή είναι αποτέλεσμα του εμβολίου.

Περαιτέρω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν πώς το προσωπικό των τεχνικών κλιμακίων του ΕΜΑ τέθηκε υπό τόσο μεγάλη πίεση που δεν είχε την ευκαιρία να διατυπώσει τις δικαιολογημένες αντιρρήσεις του. Εάν προέβαλαν αντιρρήσεις, οι προϊστάμενοι τις αποδοκίμαζαν και τις εξαφάνιζαν από το τραπέζι των συζητήσεων. Εάν ζητούνταν επειγόντως στοιχεία που έλειπαν, αυτά απορρίπτονταν, μεταξύ άλλων με τον ισχυρισμό ότι η αμερικανική ρυθμιστική αρχή FDA τα είχε δει και τα είχε εγκρίνει.

Έτσι, τα “εμβόλια” Corona διανεμήθηκαν, αρκετές φορές δια της χρήσης βίας και απώλειας μιας ανθρώπινης κοινωνικής ζωής στον κόσμο, χωρίς καμία σοβαρή δοκιμή. Αυτό διοργανώθηκε από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Επιτροπής στην ΕΕ.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 09.02.2023

Ακολουθήστε μας στο Telegramhttps://t.me/corona_Greece

Follow us: