Νέα μελέτη από 31 χώρες: Όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης, τόσο υψηλότερο είναι το συνολικό ποσοστό θνησιμότητας

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι στην Ελλάδα που ισχυρίζονται ότι προστατεύονται από τους “εμβολιασμούς” κατά της Covid. Δυστυχώς, σε αυτούς περιλαμβάνονται επίσης υπουργοί υγείας και δημοσιογράφοι, ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλη επαγγελματική ομάδα. Από το πρώτο τρίμηνο του 2021, ωστόσο, πληθαίνουν τα στοιχεία ότι περισσότεροι άνθρωποι πέφτουν θύματα της εκστρατείας εμβολιασμού παρά των ίδιων των αναπνευστικών λοιμώξεων, ανεξάρτητα από τον ιό. Οι νεότεροι άνθρωποι προσβάλλονται συχνά, γεγονός που έχει οδηγήσει σε στατιστικά σημαντική μείωση του μέσου προσδόκιμου ζωής τα τελευταία δύο χρόνια.

Αρκετά όμως με τον πρόλογο – υπάρχει και πάλι μια νέα μελέτη που αποδεικνύει αυτό που έχει ειπωθεί εδώ αρκετές φορές. Η μελέτη δείχνει ότι όσο υψηλότερη ήταν η εμβολιαστική κάλυψη το 2021, τόσο υψηλότερη ήταν η θνησιμότητα το 2022.

Η μελέτη αυτή χρησιμοποίησε τα δεδομένα από 31 χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) και συνοψίζει ως συμπέρασμα τα εξής:

H ανάλυση σε 31 χώρες, σταθμισμένες με βάση το μέγεθος του πληθυσμού, δείχνουν ότι η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2022 αυξήθηκε όσο υψηλότερη ήταν η εμβολιαστική κάλυψη του 2021- μια αύξηση κατά μία ποσοστιαία μονάδα της εμβολιαστικής κάλυψης του 2021 συσχετίστηκε με μηνιαία αύξηση της θνησιμότητας το 2022 κατά 0,105% (95% CI, 0,075-0,134). Κατά τον έλεγχο για εναλλακτικές εξηγήσεις, η συσχέτιση παρέμεινε αξιόπιστη.

Η μελέτη των Jarle Aarstad και Olav Andreas Kvitastein έχει τίτλο “Υπάρχει σχέση μεταξύ της εμβολιαστικής κάλυψης κατά της COVID-19 το 2021 στην Ευρώπη και της υπερβάλλουσας θνησιμότητας από όλες τις αιτίες το 2022;“.

Η σύνοψη αναφέρει:

Ερευνούμε κυρίως μια πιθανή συσχέτιση μεταξύ της εμβολιαστικής κάλυψης COVID-19 στην Ευρώπη το 2021 και της μηνιαίας θνησιμότητας από όλες τις αιτίες το 2022, δηλαδή υψηλότερη θνησιμότητα από ό,τι πριν από την πανδημία. Οι αναλύσεις 31 χωρών σταθμισμένων με βάση το μέγεθος του πληθυσμού δείχνουν ότι όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης το 2021, τόσο μεγαλύτερη είναι η αύξηση της συνολικής θνησιμότητας κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2022- μια αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης κατά μία ποσοστιαία μονάδα το 2021 σχετίζεται με αύξηση της μηνιαίας θνησιμότητας κατά 0,105% (95% CI, 0,075-0,134) το 2022.

Κατά τον έλεγχο για εναλλακτικές εξηγήσεις, η συσχέτιση παρέμεινε ισχυρή και συζητάμε το αποτέλεσμα δίνοντας έμφαση στην αιτιώδη συνάφεια καθώς και σε ένα πιθανό οικολογικό σφάλμα.

Καθώς ο ΕΟΦ, η ΕΛΣΤΑΤ και το Υπουργείο Υγείας συνεχίζει να αρνείται να μας απαντήσει στα ερωτήματα όσον αφορά τις αιτίες της υπερβάλλουσας θνησιμότητας, μπορούν ίσως οι πολιτικοί να λάβουν υπόψη τους τη μελέτη αυτή, να στείλουν τους ειδικούς τους στο δρόμο, να σταματήσουν κάθε διαφήμιση για τις επικίνδυνες ενέσεις και να παρέχουν πληροφορίες σύμφωνα με τα πλέον επιστημονικά αδιαμφισβήτητα δεδομένα, για παράδειγμα με το κείμενο: “Προσοχή – οι ενέσεις mRNA μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας και να αποβούν ακόμη και μοιραίες“.

Να θυμίσουμε εδώ στους “ειδικούς” που έχουν εξαφανιστεί και κρύβονται, τις δύο παρακάτω μελέτες που έχουν άμεση σχέση με τη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη (εκτός βέβαια από τις χώρες με χαμηλό “εμβολιαστικό” προφίλ – βλέπε Ρουμανία, Βουλγαρία κλπ):

Οι πολλαπλές δόσεις mRNA σας αρρωσταίνουν από τα αντισώματα IgG4

Επικίνδυνα αντισώματα IgG4 λόγω ενέσεων mRNA &#8211- ο ρόλος των Β- και Τ-κυττάρων

Ημερομηνία δημοσίευσης: 25.03.2023

Ακολουθήστε μας στο Telegramhttps://t.me/corona_Greece

Αφήνουμε το youtube και ξεκινάμε μια νέα “οδύσσεια”.

Follow us: