Μπορούν 100 γιατροί να πουν ψέματα;

Τα ψέματα συνοδεύουν την καθημερινή μας ζωή.
Μικρά και μεγάλα ψέματα. Τι συμβαίνει όμως όταν ολόκληρες κοινωνίες παρασύρονται από ένα από αυτά τα μεγάλα ψέματα και ο κόσμος βυθίζεται στο χάος;

Όταν, μια σκηνοθεσία δημοσίων σχέσεων κοστίζει τη ζωή πολλών ανθρώπων;
Όταν αυτοί που αναζητούν την αλήθεια συκοφαντούνται και δυσφημίζονται επειδή θέλησαν να κάνουν διάλογο;
Ο ελεύθερος χώρος για συζήτηση έχει περιοριστεί εξαιρετικά από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική και οι γιατροί που είναι επικριτικοί έχουν αντικατασταθεί από γιατρούς που “πείθουν” στα μέσα ενημέρωσης ή συμπαθούν την πολιτική αφήγηση. Το ντοκιμαντέρ “Μπορούν 100 γιατροί να πουν ψέματα” παρουσιάζει γιατρούς και επιστήμονες που έχουν δείξει τη δική τους στάση σχετικά με την επιστημονική απάτη και τη συλλογική καταστροφή της συνείδησης.
Ανάμεσά τους είναι κάποιοι που χαίρουν παγκόσμιου σεβασμού στον τομέα τους. Η ταινία αυτή αποτελεί έτσι ένα υψηλού προφίλ αντίβαρο στην αφήγηση της Covid που προπαγανδίζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και επομένως επίσης ένα μοναδικό αρχείο για μια μεταγενέστερη επανεκτίμηση αυτής της παγκόσμιας κρίσης.

Ο τίτλος “Μπορούν 100 γιατροί να πουν ψέματα;” είναι, φυσικά, πολεμικός.
Το ερώτημα που προκύπτει ωστόσο είναι “Cui bono;”.

Ποιος επωφελείται από το ψέμα; Πολλοί από τους ερωτηθέντες μας έπρεπε να πληρώσουν υψηλό τίμημα για το θάρρος τους. Οι συνέπειες ήταν η βλάβη της υπόληψής τους, οι έρευνες στα σπίτια τους, οι νομικές διαδικασίες και η απώλεια της εργασίας τους. Όλοι τους δεν έχουν κοινή εμπλοκή σε ομάδες συμφερόντων και επιχειρήσεις, ούτε έχουν πολιτική ατζέντα.
Είναι γεγονός ότι υπήρχαν κερδοσκόποι, αλλά αυτό το γεγονός αποκρύπτεται συνεχώς από εμάς από την πολιτική, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τους λεγόμενους “ελεγκτές γεγονότων”. Είναι επίσης γεγονός ότι οι συνέπειες της “κρίσης Covid” προκάλεσαν μεγάλη οδύνη σε πολλούς ανθρώπους.

Αν η ανθρωπότητα δεν επιμείνει τώρα ενεργά στην ελευθερία της έκφρασης και στη διαφώτιση, θα ξυπνήσουμε σε ένα ολοκληρωτικό σύστημα παρακολούθησης. Η ταινία δεν μπορεί να αποκαλύψει όλα τα ψέματα, αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο: η δημοκρατία μας απειλείται και όσοι σιωπούν συναιννούν!

Υποτιτλισμός: ResistanceGR & Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία

www.eyewideopen.org
Η ιστοσελίδα της παραγωγής: https://www.100aerzte.com/

Ημερομηνία δημοσίευσης: 31.10.2023

Ακολουθήστε μας στο Telegramhttps://t.me/corona_Greece

Follow us: