Ακόμα και η αμερικανική πολιτεία του Τέξας διεξάγει έρευνα: Το χρονικό των σκανδάλων της Pfizer

Η εισαγγελία της αμερικανικής πολιτείας του Τέξας μηνύει την Pfizer για την εμπορική προώθηση του εμβολίου κατά της Covid με παραπλανητικούς ισχυρισμούς. Κατηγορεί επίσης τον φαρμακευτικό κολοσσό για λογοκρισία του δημόσιου λόγου.

Ο εισαγγελέας Ken Paxton καταγγέλλει ότι η Pfizer προέβη σε “αβάσιμους ισχυρισμούς” σχετικά με το προϊόν της και “με τον τρόπο αυτό παραβίασε τον νόμο περί παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών του Τέξας”, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εισαγγελίας.

“Επιδιώκουμε δικαιοσύνη για τον λαό του Τέξας, πολλοί από τους οποίους αναγκάστηκαν από τυραννικές εντολές εμβολίων να λάβουν ένα ελαττωματικό προϊόν που πωλήθηκε με ψέματα”, δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Ken Paxton.

“Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα. Η Pfizer δεν είπε την αλήθεια για τα εμβόλια COVID-19”.

Ενώ η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει χρησιμοποιήσει ως όπλο την πανδημία για να επιβάλει παράνομους υγειονομικούς κανονισμούς στο κοινό και να πλουτίσει τις φαρμακευτικές εταιρείες, εγώ θα χρησιμοποιήσω κάθε μέσο που έχω στη διάθεσή μου για να προστατεύσω τους πολίτες μας που παραπλανήθηκαν και ζημιώθηκαν από τις ενέργειες της Pfizer.

Τον Ιούνιο του 2021, η πληροφοριοδότης Brook Jackson έκανε αναφορά στο British Medical Journal (BMJ) σχετικά με αβάσιμες προϋποθέσεις στη φάση των κλινικών δοκιμών κατά την οποία συλλέχθηκαν τα δεδομένα για την υπό όρους άδεια κυκλοφορίας. Οι παρενέργειες δεν τεκμηριώνονταν σωστά επειδή οι αρμόδιοι υπάλληλοι είχαν κατακλυστεί από τη σωρεία των προβλημάτων, τα δεδομένα παραποιήθηκαν και οι ασθενείς δεν είχαν “τυφλοποιηθεί” κατά το σχεδιασμό της μελέτης. Η Μπρουκ Τζάκσον, επικεφαλής ενός υπεργολάβου που εργαζόταν για την Pfizer, είχε εξασφαλίσει πολυάριθμα έγγραφα και τα έστειλε στο BMJ πριν από την απόλυσή της.

Whistleblowerin wird vom British Medical Journal interviewt.

Συγκάλυψη των βλαβών και των θανάτων από εμβόλια

Τον Φεβρουάριο του 2023, η Γερμανική Die Welt δημοσίευσε άρθρο για πολλές ασυνέπειες στις κλινικές δοκιμές. Οι φερόμενοι ως θάνατοι από το εμβόλιο δεν καταγράφηκαν στη μελέτη. Ο ειδικός φαρμακολογίας David Healy, για παράδειγμα, είναι έκπληκτος για συνολικά 21 θανάτους της ομάδας εμβολιασμού, οι οποίοι επισήμως λέγεται ότι “δεν αποδίδονται στο εμβόλιο”. Σύμφωνα με τη Welt, τουλάχιστον δύο από αυτούς τους θανάτους δεν θα μπορούσαν να είναι όπως περιγράφονται στη μελέτη. Η εφημερίδα είχε “έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο ασθενής με αριθμό 11621327 βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του τρεις ημέρες μετά τη δεύτερη δόση, προφανώς από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο ασθενής αριθ. 11521497 πέθανε 20 ημέρες μετά τον εμβολιασμό, με διάγνωση καρδιακής ανακοπής”.

Οι εν λόγω χειραγωγήσεις της μελέτης έλαβαν χώρα το 2020 και συνεχίστηκαν με την ίδια νοοτροπία το 2021, μετά την έγκριση υπό όρους. Η Die Welt ανέφερε επίσης ότι η χειραγώγηση των μελετών έγινε από το αφεντικό της BioNTech, τον Uğur Şahin. Ως συγγραφέας της παιδιατρικής μελέτης BioNTech/Pfizer, ήταν υπεύθυνος για το γεγονός ότι οι σοβαρές βλάβες από το εμβόλιο που υπέστη το δεκατριάχρονο τότε κορίτσι Maddy de Garay δεν αναφέρονταν στη μελέτη ως σχετιζόμενες με το εμβόλιο. Με βάση αυτή την προφανώς χειραγωγημένη μελέτη, το εμβόλιο θα έπρεπε τελικά να επιτραπεί να χορηγείται και σε παιδιά ηλικίας δώδεκα έως δεκαπέντε ετών.

Οι πυρετώδεις ρυθμοί κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής φάσης ήταν παρόντες σε πολιτικό και επίσημο επίπεδο. Η Ursula von der Leyen ελέγχεται από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία επειδή διαπραγματεύτηκε συμβάσεις με το αφεντικό της Pfizer Albert Bourla χωρίς εντολή. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν δείχνουν ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) εξακολουθούσε να έχει σοβαρές αμφιβολίες για την ασφάλεια του εμβολίου Pfizer-BioNTech μόλις ένα μήνα πριν από την υπό όρους έγκρισή του στα τέλη του 2020.

Η Von der Leyen άσκησε πίεση στην αρχή αδειοδότησης

Επιπλέον, τα προαναφερθέντα έγγραφα αποκαλύπτουν πώς η Ursula von der Leyen, ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, άσκησε τεράστια πίεση στον EMA κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αδειοδότησης. Μετά από μια τηλεφωνική συνδιάσκεψη με τη von der Leyen, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Noël Wathion μίλησε στους συναδέλφους του για μια “ατμόσφαιρα” που δεν ήταν μόνο “αρκετά τεταμένη” αλλά “μερικές φορές ακόμη και λίγο άβολη”.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο, ένα υπερβολικό χρονικό διάστημα αρκετών εβδομάδων μεταξύ της αμερικανικής και της ευρωπαϊκής αδειοδότησης “ίσως να μην είναι εύκολο για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να το αποδεχθεί”, διότι “οι πολιτικές συνέπειες” θα ήταν πολύ μεγάλες. Ο ίδιος περιγράφει αυτή την πίεση ως σύγκρουση μεταξύ της πολιτικά απαιτούμενης “επιταχυνόμενης” διαδικασίας αδειοδότησης και του καθήκοντος της αρχής του να πάρει τον “απαραίτητο χρόνο” για να έχει “ισχυρή βεβαιότητα” σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων. Το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα έχει ημερομηνία 19 Νοεμβρίου 2020.

“Συνωμοσία για τη λογοκρισία αυτών που ασκούν κριτική”

Στις 20 Νοεμβρίου – μόλις μία ημέρα αργότερα – συνήφθη η συμφωνία προαγοράς μεταξύ της ΕΕ και της BioNTech-Pfizer. Η σύμβαση αυτή, την οποία πρώτοι εμείς είχαμε δημοσιεύσει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αναφέρει ότι το εμβόλιο “αναπτύχθηκε γρήγορα”, ότι οι “μακροπρόθεσμες συνέπειες και η αποτελεσματικότητα” δεν είναι γνωστές και ότι ενδέχεται να υπάρξουν “παρενέργειες που δεν είναι ακόμη γνωστές”. Υπό αυτές τις συνθήκες, αγοράστηκαν 300 εκατομμύρια (!) δόσεις εμβολίου – πριν από την έγκριση. Λίγες μόνο ημέρες αργότερα, στάλθηκαν τα προαναφερθέντα e-mails εντός του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, στα οποία αμφισβητούνταν εσωτερικά η “ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα”. Μια άκρως εμπιστευτική έκθεση ανέφερε μάλιστα ότι η ποιότητα του εμβολίου ήταν “απαράδεκτη”.

Όποιος μιλούσε για αυτές τις μηχανορραφίες και άλλα απίστευτα πράγματα στην εποχή του SARS-CoV-2 λογοκρίθηκε και συκοφαντήθηκε.

Το δελτίο τύπου από το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας που αναφέρεται στην αρχή αυτού του άρθρου αναφέρει:

Πώς αντέδρασε η Pfizer όταν διαπιστώθηκε ότι το εμβόλιό της απέτυχε και τέθηκε σε κίνδυνο η βιωσιμότητα της “κερδοφόρας αγελάδας” της; Εκφοβίζοντας όσους έλεγαν την αλήθεια και συνωμοτώντας για να λογοκρίνει τους επικριτές της. Η Pfizer χαρακτήρισε ως “εγκληματίες” όσους ανέφεραν τα γεγονότα σχετικά με το εμβόλιο. Τους κατηγόρησε ότι διέδιδαν “παραπληροφόρηση”. Και ανάγκασε τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης να φιμώσουν διακεκριμένους επιστήμονες.

Μερικά από τα ΕΜΑ-leaks μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ: https://www.eyewideopen.org/downloads/EMA-Docs-and-CVR-Edits.zip

Ημερομηνία δημοσίευσης: 11.12.2023

Ακολουθήστε μας στο Telegramhttps://t.me/corona_Greece

Τα βίντεό μας στο Odysee https://odysee.com/@eyewideopen:2

Follow us: