Στρατηγική εναντίον του διαβατηρίου εμβολιασμού της ΕΕ – συστηματική αποστολή email στους Ευρωβουλευτές , τους βουλευτές των εθνικών κοινοβουλίων και την αρμόδια διορισμένη επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου(LIBE).

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην ακόλουθη πανευρωπαϊκή στρατηγική εκστρατεία ενημέρωσης(«βομβαρδισμός email») εναντίον του «πράσινου διαβατηρίου της ΕΕ» (EUGP-EUVC) με στόχο τους ευρωβουλευτές ( α μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), τους MNP (τους βουλευτές των εθνικών κοινοβουλίων) και την αρμόδια διορισμένη επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου(LIBE).


Η ιδέα είναι να σταλούν συστηματικά ενημερωτικές επιστολές ιατρικού και νομικού περιεχομένου στους ευρωβουλευτές και στους βουλευτές των εθνικών κοινοβουλίων προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με κρίσιμες πτυχές του προτεινόμενου πιστοποιητικού εμβολιασμού της ΕΕ (παραβιάσεις κανονισμών της ΕΕ, κίνδυνοι εμβολίων covid, αδυναμίες των PCR ως διαγνωστικά μέσα covid, υπάρχοντα αποτελεσματικά πρωτόκολλα πρώιμης θεραπείας covid, κρίσιμα ζητήματα ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων, κτλ.).

Σας επισυνάπτουμε τα απαραίτητα αρχεία για την πραγματοποίηση της εκστρατείας(1η επιστολή-σχετικά με την PCR-στα ελληνικά και αγγλικά, λίστες email των Ελλήνων Ευρωβουλευτών, Εθνικών Βουλευτών και των Ευρωβουλευτών της επιτροπής LIBE που νομοθετεί σχετικά με τα ψηφιακά διαβατήρια). Θα ακολουθήσουν επιπλέον επιστολές σχετικές με το ζήτημα που θα σας παρέχουμε στη συνέχεια της εκστρατείας. Απομένουν 6-8 εβδομάδες και στηριζόμαστε στην άμεση ανταπόκρισή σας.

Είναι σημαντικό η αποστολή να γίνει ανά 10-15 διευθύνσεις email βουλευτών ώστε να αποφευχθεί τυχόν αποτυχία της δράσης λόγω υπερφόρτωσης της λίστας αποστολής. Η επιστολή στα ελληνικά θα σταλεί στους Έλληνες Ευρωβουλευτές και Εθνικούς βουλευτές. Η επιστολή στα αγγλικά προορίζεται προς τους ξένους βουλευτές της επιτροπής LIBE.

Φυσικά είστε ελεύθεροι να τροποποιήσετε και να εξατομικεύσετε την επιστολή κατά βούληση.

Παρακαλούμε όπως διαδώσετε τη δράση, τις οδηγίες και τα επισυναπτόμενα αρχεία στα social media, σε ιστοσελίδες, σε μεμονωμένα άτομα, κινήματα, συλλόγους και κόμματα.

Όσον αφορά το “Πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό”, μπορείτε να διαβάσετε απο την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Μια κοινή πορεία για την ασφαλή και βιώσιμη επανέναρξη των δραστηριοτήτων(Ελληνικά)

Digital Green Certificate factsheet(Αγγλικά)

Η πρόταση για το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό (Ελληνικά)

Για τους κατοίκους της Ε.Ε που προέρχονται απο τρίτες χώρες(Αγγλικά)

Follow us: